• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

coğrafya yargı canım ama modüler setteki değil tek kitap.7.5tl ye almıştım 2 hafta önce :8:
tarih yargıdan çalışıcaktım ama çok detay geldi gözüme o yüzden şimdilik güvender modüler set tarihinden çalışıcam:68:
pambik dershane kitap vermedimi :26:

cnm 2012 yayınları daha çıkmamış dershane başlayınca vericeklermiş o yüzden elimde kaynak yok :43:

Bir ara yani 1 ay falan ya oluyor ya olmuyor ist. da denizbanka operasyon elemanı ilanı vardı yenibiriş te heralde hala varmı bilmiyorum bu ara pek takip edemiyorum ilanları ara ara girerim genelde. Yenimi mezunsun sen aslında başvursaydın mutlaka birine girerdin bi ara çok aldılar eleman. Ama sakın gişeyi ve çağrı merkezini tercih etme benden sana tavsiye...

1 sene oldu canım mezun olalı.yapıkredi çağrı merkezi ilanı var illa 4 yıllık mezun istiyo ve vardiyalı sistemde çalışılcakmış.boşunamı o kadar yıl okuyoz ya :57:
ilanlar oldu başvurdum.denizbankı görmedim ama :26:
çağrı merkezi istemiyorum ya parası çok iyi ama zaten sürekli konuşunca başım felaket ağrıyo sağlığımdan olamam :21:
türkiye finans ilan verdi ama hangi kriteri göz önüne aldıdıda seçti hala anlamış değilim çok tuhaf sınava çağrılanlar.sabah ilk işim ilanları takip etmek zaten :51:

cnm 2012 yayınları daha çıkmamış dershane başlayınca vericeklermiş o yüzden elimde kaynak yok :43:

canım o zman kitapçıdan al bi kınu anlatımlı başla sen.gk gy için ben yıl değişimini dikkate almıyorum.coğrafyada sonuçta 1 sene içinde yeni bölge eklenmedi,tarihte yeni şeyler yaşanmadı dimi :34:

Ben henüz mat. çalışmaya başlamadım :50::50:

tabloya eklediklerimde benim bildiğim konular boş olan yerlere çalışıcam sadece :8::8:
önceden çalışmış olmanın faydaları kızlar.ocak ayında herkes konu çalışmaya devam ederken biz soru bankalarını bitircez :10::10:

tabloya eklediklerimde benim bildiğim konular boş olan yerlere çalışıcam sadece :8::8:
önceden çalışmış olmanın faydaları kızlar.ocak ayında herkes konu çalışmaya devam ederken biz soru bankalarını bitircez :10::10:

Bişey sorucam. Ben mat. sayılar konusu varya değer vermeli falan en büyük sorunum o konu problemleri falan yapabiliyorum ama o değer verme işlemini yapamıyorum. Ne önerirsin bana bu konuda nasıl yöntem izlemeliyim ki yapabileyim...

Bişey sorucam. Ben mat. sayılar konusu varya değer vermeli falan en büyük sorunum o konu problemleri falan yapabiliyorum ama o değer verme işlemini yapamıyorum. Ne önerirsin bana bu konuda nasıl yöntem izlemeliyim ki yapabileyim...

senin çalışma tarzın yanlış o zman:20:
ben şimdiye kadar çok nadir sorulara değer vererek çözdüm.formülle yapman daha kolay ve pratik oluyo inan bana :34:
galba sölediğin + - li sorular hani -a.b>c gibi bunları anladım ben :26:

canım merhaba bende ders çalışıyorum da bu matematikte ardışık sayılar konusunda terim hesaplama soruları çıkıyor mu ? örneğin n...................1 e kadar olan gibi

canım onunda formülü var.mesela 1den 250 ye kadar olan bütün sayıların toplamı (250.251)/2 dir :34:
çift sayılarda değişir bu formül :34:

senin çalışma tarzın yanlış o zman:20:
ben şimdiye kadar çok nadir sorulara değer vererek çözdüm.formülle yapman daha kolay ve pratik oluyo inan bana :34:
galba sölediğin + - li sorular hani -a.b>c gibi bunları anladım ben :26:

Evet sanırım onlar örnek olsa şuan yanımda yazıcam da neyse akşam bakarım yazarım ben örnek üzerinden daha iyi olur canım

canım onunda formülü var.mesela 1den 250 ye kadar olan bütün sayıların toplamı (250.251)/2 dir :34:
çift sayılarda değişir bu formül :34:

sağol canım ama işte formül olayı bana ters geldiği için yapamıyorum heralde :52: bu arada sınavda bu konuyla ilgili geçmişte çok çıkmamış diye biliyorum ama neyse en iyisi ezberlemek galiba :16: bu arada benim sıkıntım matematikte olduğu için ilk ondan başladım diğer derslere hiç bakmıyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum ? ayrıca 2010 kpss sözel bilgilerim hala taze

sağol canım ama işte formül olayı bana ters geldiği için yapamıyorum heralde :52: bu arada sınavda bu konuyla ilgili geçmişte çok çıkmamış diye biliyorum ama neyse en iyisi ezberlemek galiba :16: bu arada benim sıkıntım matematikte olduğu için ilk ondan başladım diğer derslere hiç bakmıyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum ? ayrıca 2010 kpss sözel bilgilerim hala taze

formülü zaten pratik yaptıkça elin gidiyo formül olduğunu bile unutuyosun :60:
mutlaka diğerlerinede bi göz at canım.konu çalışmasanda soru çöz taze kalsın bilgilerin :34:
bende bu sene öss bilgilerimle mat türkçe yaptım deneme çözdüm hep sende öle yap :34:

formülü zaten pratik yaptıkça elin gidiyo formül olduğunu bile unutuyosun :60:
mutlaka diğerlerinede bi göz at canım.konu çalışmasanda soru çöz taze kalsın bilgilerin :34:
bende bu sene öss bilgilerimle mat türkçe yaptım deneme çözdüm hep sende öle yap :34:

haklısın tatlım birini başaralım derken diğerlerinden olmayalım bugünden itibaren bakıyorum hepsinden 2 şer test çözsem bile yararı olur :74:

haklısın tatlım birini başaralım derken diğerlerinden olmayalım bugünden itibaren bakıyorum hepsinden 2 şer test çözsem bile yararı olur :74:

o zman önde giden sen olucaksın :34:
biz sorulara başlamadık daha konuları bitiriyos :32::32::32:

Back