• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

y kordinat düzlemindeki x e rastlar ve aşık olur x de y ye aynı duygularla bağlanır.. matematik kitabının 39. sayfasında buluşmaya karar verirler..trigonometrinin zalim cotanjantı bu haberi alır ve y ye sen sinüs ailesinin mensubusun bizim kızımız ise cosinüs ailesinin asıl üyesidir der ve y yi çarpanlarına ayırır ve buna dayanamayan x de karekökünü alarak intihar eder...

allah kimsenin başına böle bir aşk vermesin amin..

:60: :60:

Selam kızlar ben geldim :)
Bende kpss ye gircem bu sene
Pek çalışamıyorum yaa napcam ben:44:

y kordinat düzlemindeki x e rastlar ve aşık olur x de y ye aynı duygularla bağlanır.. matematik kitabının 39. sayfasında buluşmaya karar verirler..trigonometrinin zalim cotanjantı bu haberi alır ve y ye sen sinüs ailesinin mensubusun bizim kızımız ise cosinüs ailesinin asıl üyesidir der ve y yi çarpanlarına ayırır ve buna dayanamayan x de karekökünü alarak intihar eder...

:1::1:

Selam kızlar ben geldim :)
Bende kpss ye gircem bu sene
Pek çalışamıyorum yaa napcam ben:44:

hoşgeldin canım :29:
çalışamıyorum demek yok sen çalışmazken kimler neler çözüyo biliyomsun :30:

son 14 dakka bakalım kimler gelicek 8de :23::23:
kızlar çözüm bekleyen sorular vaaaaaaaaaaaaaaaaar :52::52::52::52:

cnm ben bişeyi anlayamadım çok basit ama :14: kafama odunla vursan haklısın ama anlayamadım cnmcıımmm bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır sözüünün arkasına sığınıp soruyorum :10:

Hoşbulduk canım :)
evet haklısın ama işte evdede temizlik var bi türlü başlayamıyorum ya :D :D

:20::20: olabilir 20 soru 20 dakka ne dir ki :34: hatta sözel çözsen 15 dak hızlı okuyosan tabi :34:

ya ben sabahtan beri hiç mola vermemştim :14: sabah temzlik yaptrdı annm sonra derse geçtim 3 gibi bu saate kaadar derslerle uğraştım... :1:

olabilir olabilir ben mazeret kabul etmiyorum valla :20:
oh karda yağdı heryer kapandı yarın ders çalışılıyo :31:
sor canım benim :29:

:20::20: olabilir 20 soru 20 dakka ne dir ki :34: hatta sözel çözsen 15 dak hızlı okuyosan tabi :34:

olabilir olabilir ben mazeret kabul etmiyorum valla :20:
oh karda yağdı heryer kapandı yarın ders çalışılıyo :31:
sor canım benim :29:

ssoruyorum cnm $Fotoğraf-0001.webp

çözümüde var :14: ama ben bu gibi sorular da bazen orada ki a.b=12 dio ya 12 ye eşit olduğunu başka soruarda vermiyo ona böre ebobunu buluyolar .. aslında takıldığım soru bu deildi cnm o sorunun resmini çekemdm koyu renkli üstü o yüzden karanlk çıktı gece çektiim için :14: ama buna benzer sorular var rakamı vermi o o vermedkleri rakama kadar bölünebilme yapıolar ya ............... :14:

canım bu sorularda değer veriyosun.sayma sayıları 1 den başlar.12 yi bölebilcek sayılar 1,2,3,4,6,12 dir.
a 1 se b 12 olur aynı gösterildiği gibi.
a ve b leri toplarsan mesela a=1 b=12 yken 1+12=13 olur.bu değerleri bakarsan 6 tane sonuç elde edilir.ama 3 tane farklı değer alır o yüzden cevap 3 :34:
anlamadığın yer varmı canım :34:

aslında sormak istediim şu soruydu....

Eklentiler

• $Fotoğraf-0002.webp
    $Fotoğraf-0002.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 29
Back
X