2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bayrama bayılıyorum dersler yattı bayram temizliği :) çocuklara bayramlık alış verişi :) babamın doğum günü :) gez babam gez :) ya tarih ne olacak diyen var mı? bitmedi daha :)

bayrama bayılıyorum dersler yattı bayram temizliği :) çocuklara bayramlık alış verişi :) babamın doğum günü :) gez babam gez :) ya tarih ne olacak diyen var mı? bitmedi daha :)

tarih biter mi ya!!!
iki sene önce en çok mesai harcadığım tarihti yine de eksik olarak girmiştim sınava...ama tarih 2010 testi de şansıma çok basitti; tokatı coğrafyadan yemiştim...gk bence hiçbir dersiyle hafife alınacak bi alan değil.

daha zaman var canım ya temmuza daha kaç ay var
ben asıl bayramı bayramdan sonra yapıcam bende çalışmayı bıraktım hala başlayamadım.tam başlıyım diyorum bi sürü eğitim buluyorum kendime acaba bu tarihten bir kaçışmı

kitap mevzusu konuşulmuş...guite'ın dediği gibi öyle güvender-karacan falan sallayın kızlar.
kpss b grubunun iyi yayınları belli: yargı, ihtiyaç, yediiklim, pegem, uzman kariyer...ben bir de ankara dershanelerinden yaklaşımın kitapları ve irem yayınlarının yaprak testinden çok memnundum. bunun dışında çorba etmeye gerek yok. zaten bu kadarını halledin dereceye oynarsınız.
ek not yargı matematik abartılı derecede zordur ve kpss ile alakası yoktur; şimdiden söyleyeyim yargı mat çözüp kimse umutsuzluğa kapılmasın.
sevgilerimle

eğer denem çözüp 80leri 90ları görüyosanız pskolojiniz bozulmaması için ihtiyacın zopzor on denemesini çözmeyin
1 ve 2 denemesi kolaydır ama ortalara doğru gelindikçe puanınız 55e kdar düşebiliyo aşırı derecede zorlamışlar gerek yok

aynen ya!!!bak onu unutmuştum iyi paylaştın.
ben gerçi almamıştım o fasikül setini ama sınava yakın arkadaşlar almışlardı ve resmen özgüvenimize tecavüz edildi demişlerdi.
o deneme seti tamamen ihtiyacın "yaa bizim sorularımız böyle böyle kaliteli" demek adına çıkarttığı bir yayın bence. sanki kazık gibi soruları sıralayınca kalite yakalanıyor. deneme çözmek sınavı simüle etmektir. her sınavda da "çok kolay-kolay-normal-zor-çok zor" şeklinde bir yüzdelendirmeyle soruları belirler ösym. önemli olan bu standartta deneme hazırlamaktır. neyse gece gece kafa ütülemeyeyim, herkese iyi akşamlar.

ben yargının 15 deneme setinide aldım orda yaptıklarımdan 4-5 puan düşük aldım.ösym nin yaptığı sınava yargı denemeleri daha yakın
iyi akşamlar canım

kızlar ben burayı gormemıstım.benıde alırmısınız aranıza.bende ısallah bayram bıtsın hemen baslıcam.konuyu acan arkadatan Allah razı olsun.elbırlıgı ıle calısalım kızlar motıvasyona ıhtıyacım var.80 alıp ptt ıstıyorummm

hoşgeldin canım aramıza
canım şimdi tam olarak karakterini bilmiyorum ama burdaki kızların moralini bozduğumda felaket motive oluyolar sende öylemisin :26:

Son düzenleme:

o zaman ilk morali ben bozayım maalesef hazan, ptt bundan sonra alım yapacak gibi görünmüyor. özelleştirmesi gerçekleşiyor ve kurum alım yapmayacağını açıkladı...son alım mayıs'taydı.
maalesef sınavdan sonra sizi bir de bu stress bekliyor çünkü iibf mezunları için en gözde kurumlarda bu mayıs'tan beri aksilikler arka arkaya geldi.
ben sözleşmeli atandığım için kadrolu alımlar için kasım'ı bekliyorum. gümrük ve ptt en iyi maaşları veren iki kurumdu; gümrük zabıta-itfaiye gibi açıktan alıma gitme kararı aldı ptt de alımı bitirdi. geriye iyi maaş verenlerden sgk, yurt-kur falan kaldı.
umarım onlar da yüklü alım yapar diye dualardayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…