bayrama bayılıyorum dersler yattı bayram temizliği :) çocuklara bayramlık alış verişi :) babamın doğum günü :) gez babam gez :) ya tarih ne olacak diyen var mı? bitmedi daha :)
bayrama bayılıyorum dersler yattı bayram temizliği :) çocuklara bayramlık alış verişi :) babamın doğum günü :) gez babam gez :) ya tarih ne olacak diyen var mı? bitmedi daha :)
hoşgeldin canım
bi meslektaşla karşılaştım güzel
en kolay olarak güvender canım sonra ihtiyaç sonra yargı detay istersende data yayınları
QUOTE]
bende bayramdan sonra hemen çalısmaya başlıyorum ihtiyaç ve datayı geçen sene çözmüştüm iyiydi data ozellıkle tarıhde başarılı bu sene güvendere de bakıyım butun kaynaklardan çalısmak ıstıyorum çünkü hepsınde soru tarzları farklı
inşallah kazanırız istediğimiz yerleri sende mı ıktısatı bıtırdın canım
hoşgeldin canım
bi meslektaşla karşılaştım güzel
en kolay olarak güvender canım sonra ihtiyaç sonra yargı detay istersende data yayınları
QUOTE]
bende bayramdan sonra hemen çalısmaya başlıyorum ihtiyaç ve datayı geçen sene çözmüştüm iyiydi data ozellıkle tarıhde başarılı bu sene güvendere de bakıyım butun kaynaklardan çalısmak ıstıyorum çünkü hepsınde soru tarzları farklı
inşallah kazanırız istediğimiz yerleri sende mı ıktısatı bıtırdın canım
ihtiyaçla datayı bitirdiysen boşuna güvender alma parana yazık.çünkü güvender çok temel basit anlatıyo canım
yediiklim ve körfez dene o zman değişik kaynak olarak
inşallah canım
evet canım ben mezun olanı 1 sene oldu.2011 alan sınavınada girdim kendimi denemk için ama sadece mikro iktisatı bitirip öle girebildim çalıştığım için.ama puanlara şaşırdım 65-70 arası değişti alan puanlarım
ama bi daha girmeyi düşünmüyorum canım alandan.çünkü bayan için biraz zor genelde teftiştesin ve türkiyede gezip duruyosun
bu arada canım 4001den atanmayı düşünme 4421 iktisat nitelik kodu istanbulda 79-85 arası düz memurluk bilgin olsun canım
imm valla:) sen nasılsın neler yapıorsun..
Hoşgeldin derindeniz::d
kitap mevzusu konuşulmuş...guite'ın dediği gibi öyle güvender-karacan falan sallayın kızlar.
kpss b grubunun iyi yayınları belli: yargı, ihtiyaç, yediiklim, pegem, uzman kariyer...ben bir de ankara dershanelerinden yaklaşımın kitapları ve irem yayınlarının yaprak testinden çok memnundum. bunun dışında çorba etmeye gerek yok. zaten bu kadarını halledin dereceye oynarsınız.
ek not yargı matematik abartılı derecede zordur ve kpss ile alakası yoktur; şimdiden söyleyeyim yargı mat çözüp kimse umutsuzluğa kapılmasın.
sevgilerimle
eğer denem çözüp 80leri 90ları görüyosanız pskolojiniz bozulmaması için ihtiyacın zopzor on denemesini çözmeyin
1 ve 2 denemesi kolaydır ama ortalara doğru gelindikçe puanınız 55e kdar düşebiliyo aşırı derecede zorlamışlar gerek yok
aynen ya!!!bak onu unutmuştum iyi paylaştın.
ben gerçi almamıştım o fasikül setini ama sınava yakın arkadaşlar almışlardı ve resmen özgüvenimize tecavüz edildi demişlerdi.
o deneme seti tamamen ihtiyacın "yaa bizim sorularımız böyle böyle kaliteli" demek adına çıkarttığı bir yayın bence. sanki kazık gibi soruları sıralayınca kalite yakalanıyor. deneme çözmek sınavı simüle etmektir. her sınavda da "çok kolay-kolay-normal-zor-çok zor" şeklinde bir yüzdelendirmeyle soruları belirler ösym. önemli olan bu standartta deneme hazırlamaktır. neyse gece gece kafa ütülemeyeyim, herkese iyi akşamlar.
kızlar ben burayı gormemıstım.benıde alırmısınız aranıza.bende ısallah bayram bıtsın hemen baslıcam.konuyu acan arkadatan Allah razı olsun.elbırlıgı ıle calısalım kızlar motıvasyona ıhtıyacım var.80 alıp ptt ıstıyorummm
kızlar ben burayı gormemıstım.benıde alırmısınız aranıza.bende ısallah bayram bıtsın hemen baslıcam.konuyu acan arkadatan Allah razı olsun.elbırlıgı ıle calısalım kızlar motıvasyona ıhtıyacım var.80 alıp ptt ıstıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?