Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki sene önce matematiğe altyapım iyi diye çok asılmamıştım daha çok tarihten korkuyordum; sonucunda 22 matematik getirdim fakat bu sene stratejimi şöyle belirleyeceğim: yeni yıla kadar ilk sınav için genel kültüre bakmayacağım olduğu gibi matematik ve geometri çalışacağım (bu hafta itibariyle başlamış bulunuyorum) ocak itibariyle de genel yetenek konularını hatmedip bol matematik denemesi çözeceğim.
deneyimlerimden yararlanın kızlar!!!
genelde sözeli bitirmek konusunda daha istekli oluyoruz. matematik çalışmayı ya canımız istemiyor,gözümüz yemiyor ya da erteliyoruz ama asıl belirleyici olan bu ders ve ne kadar çabuk konularını bitirirsek o kadar soru kalıplarını pekiştirmek için bol deneme çözmelik zaman kalır bize...mesela oldum olası analitik geometri ya da permutasyon-kombinasyon soruları çözememişimdir artık 2012 sınavında bunları bile kaçırmak istemiyorum.
ben ayrıca ve esas yorucu tarafıda bu alan derslerine de bakıyorum bu aralar iktisat ve hukuk çalışıyorum matematik kafa dağıtmak için de çok elverişli bir ders. bulmaca çözer gibi test bitiriyorum.
benim cephemde son raporlar böyle...sevgilerimle
iki sene önce matematiğe altyapım iyi diye çok asılmamıştım daha çok tarihten korkuyordum; sonucunda 22 matematik getirdim fakat bu sene stratejimi şöyle belirleyeceğim: yeni yıla kadar ilk sınav için genel kültüre bakmayacağım olduğu gibi matematik ve geometri çalışacağım (bu hafta itibariyle başlamış bulunuyorum) ocak itibariyle de genel yetenek konularını hatmedip bol matematik denemesi çözeceğim.
genelde sözeli bitirmek konusunda daha istekli oluyoruz. matematik çalışmayı ya canımız istemiyor,gözümüz yemiyor ya da erteliyoruz ama asıl belirleyici olan bu ders ve ne kadar çabuk konularını bitirirsek o kadar soru kalıplarını pekiştirmek için bol deneme çözmelik zaman kalır bize...mesela oldum olası analitik geometri ya da permutasyon-kombinasyon soruları çözememişimdir artık 2012 sınavında bunları bile kaçırmak istemiyorum.
ben ayrıca ve esas yorucu tarafıda bu alan derslerine de bakıyorum bu aralar iktisat ve hukuk çalışıyorum matematik kafa dağıtmak için de çok elverişli bir ders. bulmaca çözer gibi test bitiriyorum.
canım bende şuan senin gibi yapıyorum çünkü sözel derslerim iyi ama matematikle aram pek iyi olmadığı için önce matematikten başladım ve onu bitirip genel kültüre öyle başlayacağımherkesin kandili kutlu olsuuuunnnn
![]()
salmonella huhuu![]()
ddemircim mrb nbr
slm kızlar ben bu sene a grubundan girdim bölümüm iktisat pek ıyı geçmedı alan zordu. bu sene b den gireceğim benımde matematıkle aram pek iyi değil matematıkle başlycgm sözellerım ıyıdır zaten bu seneden bırıkımım de var bıraz. bayramdan sonra bende başlıyorum çalışmaya hangi kaynaklardan yararlanıyorsunuz acaba
quient canım matematik çarpanlara ayırma , oran-oranti bittiiii![]()
quietnrkn, gy netlerin gerçekten çok iyiymiş.
ben 2010'da türkçe full mat 22 getirmiştim...sen çalışarak çok daha iyi skorlar alacaksın emin ol.
ama ben matematik konusunda 20 ve altı yapan arkadaşlara yine de önce matematiği sağlama alın yıl boyunca sadece deneme çözerek zaman kazanın(konu işini yeni yıla kadar bitirin)sonra da rahat rahat gk çalışın diye yönlendirmek isterim.
özellikle geometri falan hep en sona kalıyor; ondan sonra da "ya katı cisimler çalışamadım", "yok analitiği gözden çıkardım" falan açılar-üçgenlerle sınava giriliyor...bence derhal sayısal konuları bitirilmeli yılın 2.yarısı sözele fixe olup sayısal sadece denemelerle pekiştirilmeli.
neyse herkes kendi sistemini geliştirmiştir ben sadece kararsız arkadaşlara mihmandarlık yapayım dedim...hepinizi öpüyorum ve ayrıca da belirteyim; arkadaşınız şu saat itibariyle hala çalışmaktadır![]()
quietcım naber msnde buluşalımmı:)