sen iyi hesap cikartmissin canim tebrikler ve bu sekildeguzel motiv oluyo insan:)
ama benim simdi kurum sinavlari icin calismam gereken kitaplar en az 600-700 sf ve iktisat hukuk muhasebe fln..
oku oku bitmiyo(
bu arada yargi iyi kaynaktir bende bu yil kpssye yargiyla hazirlandim ve cok memnun kaldim.
umarim bu azim temmuza kadar devam eder canim:))
kurum sınavı tercihin neden peki :26:
ben bu sene girdim alanada kaynak bakımından ihtiyacın cep kitapları ve iktisat,özel ve kamu hukuku,maliye,muhasebe onlar iyi.çalıştığım için sadece mikro iktisatı bitirebilmiştimama sınavdada o çalıştıklarımdan geldi.eğer tek kitap çalışmak istersen işletmede ismet mucuk,iktisatta ilker parasız yada zeynel dinleri tavsiye ederim.ama benim favorim zeynel dinler
ben kpss a grubundan sınava girdim bu yıl ve puanlarım istediğim gibi geldi çok şükür canım..
dolayısıyla şimdi bakanlıklar, sayıştay, hazine gibi kurumların açacağı sınavlara hazırlanmam gerek..
o kurumlar kpss puanına göre çağırıyo ama bide kendileri sınav yapıyo biliyosundur belki..
dolayısıyla onlar için hazırlanıyorum şimdide.. ekim gibi fln açılıyo sınavlar genelde.. yani benim çok az vaktim var..
evet iktisatta zeyel dinler iyidir, kpssye haırlanırken ondanda çalıştım..
ama kurum sınavları için erdal ünsalın mikro ve makrosunu aldım bakalım..
valla sen söleyince geldi aklıma ben hangisini okuduğumu unutmuşum :26:
canım inşallah iyi olur senin için.ama ben biraz araştırma yaptım genelde denetçi kadroları olduğu için çok fazla geziliyomuşo yüzden ben sadece puanlarımı öğrenmiş oldum zaten 70lede alan bir yer yok ya neyse
daha girmicem alan sınavına ben o yüzden.
bak şimdi gece gece takıldı aklıma hangi kitabı okumuştum ben ya
insanın aklına takıldığındada cevap gelmez bi türlü
ya herkesin derdi bi iş, alancılarında, b grubununda, öğretmenlerinde..
hepside kendine göre zor..
bi bayan olarak devlette çalışmak en iyisi diye düşünüyorum, o yüzdende çabalıyorum..
ne diyeyim Rabbim emeklerimizin karşılığını versin..
vallahi buldum kitap kapağından hatırladım mikroda hem ilker hocanın hem tümay ertekin kitabını okumuştukbide temel ekonomi sadi uzunoğlu vardı ama makroydu galba oh be
tabi canım bayan için devlet iyi ama alandan biraz sıkıntı oluyo işte.halk bankası müfettiş yrd sınavına girdim sonrasında yorumları okudum bi önceki sınavda bayan alımı olmamış.sebebide teftiş için çok yer gezilecek olmasıymış
inşallah canım hepimiz için hayırlısı olur
ilker hocanın kitabını biliyorum ben o da çok iyidir.
iyi hadi rahatlamışsındır bütün kitapları hatırladığına göre
müfettişlik konusunda dediğin gibi bayanlar pek tercih edilmiyo..
bende zaten uzmanlıkları istiyorum daha çok ama nasip..
dediğin gibi hayırlısı inş
bu gece rahat uyurum artık
hedefin var onun için çalışıyosun kesin olur canım
inşallah hepimiz bu topicte hedeflerimize ulaştığımızda yazarız
inşallah canım
benim işim biraz daha kolay 79-85 arası yapsam yetiyo zaten ist yada başka bi yer tercih edicem o yüzden çok fazla puan gerekmiyo bana
sen B den mi gireceksin bu yıl canım sadece?
evet canım b düşünüyorum alanda kararsızdım ama büyük ihtimal girmicem.4001den tercih düşünmüyorum ama 4421 koduyla tercih yapıcam o da istanbulda en fazla 87 almış.bu seen zaten 70 yaptım sadece deneme çözerek.konularımda bitti sadece tarih kaldı onuda yaparsam 10-15 puan rahat alırım heralde
sadece deneme çözerek 70 aldıysan planlı çalışmayla istediğin her puanı alırsın canım kesinlkle
tarihtende önemli olan konudan sonra bol bol soru çözmek..
onuda sene sonuna kadar rahat halledersin zaten
geçen sene çalışıyodum o yüzden kpssye pek veremedim kendimi bide 2 aylık deneme çözmekle girdim
bu sene rahat yapıcama inanıyorum çünkü zaten sorunum tarihle.ama bu senenin genel kültürü zordu ya özellikle anayasayla ilgili olanlar çok çeldiriciydi :44:
matematik sayı problemlerine kadar bitti canımcım:)
merhaba tatlım naber
ben yine çalışmıyorum
cok güldum bu yoruma ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?