ben hala başlayamadım...sizleri görünce çok özeniyorum ama olmuyor.. bi türlü çalışmaya vakit bulamıyorum
ramazan geleli bende çok iyi çalışamıyorum. inşallah bayramdan sonra son sürat devam edeceğim...
ramazan geleli bende çok iyi çalışamıyorum. inşallah bayramdan sonra son sürat devam edeceğim...
canım rahatlıkla çalışabilirsin vakit yok mazeretini biz kabul etmiyoruz
hem çalışan hem evli çocuğu olan arkadaşlar var aramızda onlar çalışabiliyosa sende çalışabilirsin
benim çok arkadaşım vardı hem haftanın 6 günü sabah 9 akşam 19.00 çalışıyolar hem evli çocuklular hemde iş çıkışı koşa koşa kpss kursuna gidiyolardı.onlar yapıyosa sende yaparsın
ah canım haklısın ama bende o anlattığın arkadaşlardan biriyim işte. sabah 8 akşam 19 çalışıyorum, çocuk yok ama evliyim.. evet bunlar bi bahane değil ama özellikle ramazan bitsin diye bekliyorum.. çünkü gerçekten çok dokunuyo bana bu yıl oruç..akşam elime kitabı alıyorum bi ağırlık basıyo ki anlatamam.çalışamıyorum anlayacağınız. küt uyku. sahura kalk.sabah işe kalk derken tutturamadım bi türlü düzeni. bakalım inşallah bende bayramdan sonra akşamları kendimi sıkıp başlayacağım çalışmalara ama sanki çok geç kaldım gibi geliyo..:44:
daha çalışmaya başlamayan o kadr çok kişi varki.kurslar bile ekimde başlıyo geç kalmadın yani
aslında kurs da düşünüyorum. bakalım artık az kaldı. şu bayramı bi atlatalım da hayırlısıyla..
ben hala başlayamadım...sizleri görünce çok özeniyorum ama olmuyor.. bi türlü çalışmaya vakit bulamıyorum
Ben eğer akşamları çalışamıyorsam vakit olmuyorsa gece yatağa girince yatmadan yanii elime alıyorum kitabı okuyabildiğim kadar roman okur gibi okuyorum oda çok akılda kalıyor eğer yapabilirsen tavsiye ederim bende işe yarıyor sözel dersler için tabii....
kurs düşünüyosan şimdiden araştır canım ağustos sonuna kadar indirimli çünkü kayıtları :26:
doğru diyosun ama hala kararsızım kursa gidip gitmeme konusunda :26:
gidip kurslarla bi görüş en azından kararsızlığın geçer ve fikir edinirsin
çok iiim uyudumsennn napıorsun
ooooooh
benimde nette işlerim var onları hallediyorum hala
hımm bu özel ders olayını kafaya taktım..özel ders verecem..
hımm bu özel ders olayını kafaya taktım..özel ders verecem..
banada verr ddemir:):84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?