quient canıım nasılsınmatematik üslü-köklü sayılar bitti yavaşmı gidiyorum sence :44:
Slm kızlar ben dün akşam ders çalışmadım ama sanki bir boşluk vardı
iyim canım her zmanki gibi gün benim için yeni başlıyo
gayet iyi canım zaten diğer konular bunların devmı daha kolay yaparsın daha hızlı olur.hem daha çalışmaya başlamayanları düşününce ohooooooooooo biz uçuyoruz
selam canım
ee bünye alıştı tabi yadırgıyo
ben ara verdim banka eğitimi aldım rüyamda sürekli kredi kullandırıyorum şu an
haklısın canımbende şimdilik sadece matematik çalışıyorum çünkü sözelim çook ii matematikte eh işte onun için matematik kursuna kaydoldum bugün hayırlısı bakalım ilerleyen zamanlarda buradan yapamadığımız sorularıda tartışırız
haklısın canımbende şimdilik sadece matematik çalışıyorum çünkü sözelim çook ii matematikte eh işte onun için matematik kursuna kaydoldum bugün hayırlısı bakalım ilerleyen zamanlarda buradan yapamadığımız sorularıda tartışırız
Hangi eğitimi aldın canım ?
Bu arada bir kaç gün oluyor yine denizbankın bir ilanını gördüm operasyon yet. için ist. da hala duruyormu bilmiyorum o an net açık değildi yazamadım sana sonrada unutmuşum şimdi geldi aklıma
hoşbuldum canım nasılsın
türkiye bankalar birliğinin 5 eğitimi var.kgf kredilerini yeni gördüm onları aldım.2sini almıştım zaten.çok iyi oldu valla.bireysel kredileri biliyodum kobiyide öğrendim bölelikle
bi bakim ona.denizbank gişe iiçnde eleman alıyo bu aralar gişede olsa başvurdum valla napıyım
selam kızlarrr ben geldimmm
İyi olmuş eğitim alman işe girişte işe yarıyorZaten girdikten sonrada bir sürü eğitim alıyorsun banka kendide eğitim veriyor personeline. İnşallah olur canım bakarsın girersin işe burda meslektaş oluruz
şimdi forex e yoğunlaşıcam biraz
ay inşallah canım ya inşallah
allah gönlüne göre versin canım.
benim tarih islamiyet öncesi türk tarihi bitti
matematik temel kavramlar-sayı sistemleri bitmiştir :124:
bayramdan sonra hızlanıcam inşallah :)
iyim valla canım kpss ye aradımı verdim birazama 9 gün içinde tarihi bitirmem lazım
sen nasılsın nasıl gidiyo çalışmalar
Hoşgeldin canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?