2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

merhaba kızlar,

ben bu kpss hakkında bilgi almak istiyorum pek bir bilgim yok ya.

aöf 2 sınıf öğrencisiyim,nasıl olucak nelere çalışmalıyım ,puan kaç gördüğünüz gibi hiç bilgim yok bu konuda

bana yardım edebilir misiniz?

canım 1 sayfa önce detaylı anlatmıştık atladın sanırım
senin ekleyebileceğim tek bişey var oda kpss puanları 2 sene geçerli oluyor.yani 2011-2012 döneminde 3.sınıf olacaksan bi faydası var.yada önlisans okuyorsan 2012 eylül ayında olacak sınavın sınav sonuçlarından sonra tercih dönemi başlıcak puanına göre tercih yapıcaksın
şöyle imkanında var tam detaylı bilmiyorum.2012 ortaöğretim kpss sınavına girip atanabilir.diplomanı aldığın zmanda maaşına zam alabilrsin.bi ark lisans okurken önlisans mezunuydu ve önlisans sınavına girdi atandı

Evet coğ. konularını dün akşam itibariyle bitirmiş bulunmaktayım fazla çabuk bitti ama olsun zaten bende biraz ara vericem çünkü izne ayrılıcam cuma günü ve gezmekten hiç bakamam derslere

Evet coğ. konularını dün akşam itibariyle bitirmiş bulunmaktayım fazla çabuk bitti ama olsun zaten bende biraz ara vericem çünkü izne ayrılıcam cuma günü ve gezmekten hiç bakamam derslere

coğ çabuk bitiyo ya
işte en çok hakettiğin tatil bu oldu canım hem çalıştın hem derslerinle ilgilendin

coğ çabuk bitiyo ya
işte en çok hakettiğin tatil bu oldu canım hem çalıştın hem derslerinle ilgilendin

Öyle oldu valla hem çalıştım,hem ders çalıştım hemde burda bir garip yerde kaldık en kötüsüde bu zaten gidelimde azcık medeniyet görelim demi amaaa

bence bu sözünü "gidelimde alışveriş yapalım dimi amaaa" diyerek bitirmen gerekiyodu

ben sayfalara döneyim bakayım canım saol..

2 deyim bu sene 4 yıllık kamu yönetimi bölümünü okuyorum ben canım..

2012 eylül ayında olucaksa sınav o zaman tercih dönemi 2012/2013 olucak dimi ben yanlış anlamadım.
kafam çorba oldu:)

yılda 4 defa tercih dönemi oluyo.eğer kabul edilirse eylül sınavından sonra kasımda atamalar oluyo tercih hakkı varmı bilmiyorum onu :26:

Merhaba arkadaşlar, Kpss öğretmenlik için çalışanlara şunu söylemek isterim.
ara sınıflarda girdiğiniz kpss puanı geçersiz!
yani 3. sınıftasınız ve sınava girip iyi puan aldınız. 4. sınıf bitince o puanla tercih YAPAMIYORSUNUZ. Ya son sınıfta girmeniz lazım ya da mezun olduktan sonra. Haberiniz olsun...

hadi ya :26:
aslında çok iyi anlıyorum seni bende ünv için marmara bölgesinin en medeniyetsiz yerinde tam 5 sene geçirdim

Orası yine marmara böl. sınırları içinde burası doğu anadolunun en yüksek yeri yazı ayrı dert,kışı ayrı dert, yaşadığın yer ayrı dert... Evin balkonuna bile çıktığında etrafta tezekten oluşmuş sıradağlaı görebiliyorsun bu en basiti sadece

yılda 4 defa tercih dönemi oluyo.eğer kabul edilirse eylül sınavından sonra kasımda atamalar oluyo tercih hakkı varmı bilmiyorum onu :26:

hımm saol canım..ben biraz daha araştırıyım

6 kitaptan oluşan bu sette;

1.KPSS Türkçe,
2.KPSS Matematik
3.KPSS Geometri,
4.KPSS Tarih,
5.KPSS Coğrafya,
6.KPSS Vatandaşlık
kitapları yer almaktadır.

bu derslerden sorumluyum sanırım...araştrmamda bunu buldum:)

10-11 eylül sınavdan sonra bende başlıcam çalışmaya.çok heyecanlıyım ya..

mezun olmak gerekiyor o zaman yani...ayy şu ünv.bi bi,tirsemm..bende böle şeylerden geçsem.....

çalışıyorum özel sektörde ama daha ii yerlere gelmek istiyorum..

hadi ya :26: ay canım allah kolaylık versin gel bi an önce o zaman bu taraflara

evet canım bunlardan sorumlusun
niye heyecanlanıyon canım ya tükiyenin kanunu gibi bişey bu sınavlar sınav bitmiyo hayatın boyu

uzun zaman sonra össden sonra buna girmek ayrı birstres,heyecan :))

çalışmak istiyorum soruları inceledim çokda zor gelmedi sözeller.bi korkuttuğum mat,geometri ondada kursa yazılırım

uzun zaman sonra össden sonra buna girmek ayrı birstres,heyecan :))

çalışmak istiyorum soruları inceledim çokda zor gelmedi sözeller.bi korkuttuğum mat,geometri ondada kursa yazılırım

seninde mat geo sorunun var demekki :26:
genelde tarih zor geliyo bize of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…