• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kişiden kişiye değişiyo bana sadece tarih zor geliyo diğerleri bende çok iyi çok şükür :21:

doğru söylüyorsun alt yapı önemli ben hiç geometri görmedim mesela..

senin adına sevindim canım ne güzel onuda bir şekilde çalışırsın

ablam unv okuduğu için ortason ve lise 1 geliboluda okudum sonra istanbula geldik okulun alt yapısı sağlamlaşmamış 2 senesi olan okula yazıldım ve bu bölümü seçtim,sürekli öğretmenlerin değişmesi halinde derslerden hiç bişe anlamadım 100 olan dersim lise 2 ve 3 te 30-40 dı.dönem ödeviyle kurtarmştım nefret ediyorum o okuldan

ablam unv okuduğu için ortason ve lise 1 geliboluda okudum sonra istanbula geldik okulun alt yapısı sağlamlaşmamış 2 senesi olan okula yazıldım ve bu bölümü seçtim,sürekli öğretmenlerin değişmesi halinde derslerden hiç bişe anlamadım 100 olan dersim lise 2 ve 3 te 30-40 dı.dönem ödeviyle kurtarmştım nefret ediyorum o okuldan

bölüm seçiminde yönlendiren yanlış yapmış o zman canım ya üzüldüm valla:26:
keşke sende çabalasaydın.

bölüm seçiminde yönlendiren yanlış yapmış o zman canım ya üzüldüm valla:26:
keşke sende çabalasaydın.

hocalarla konuştuğumda evet sen bu bölümü okumalısın diyorlardı.ama ki şayet o okula yazılınca herşey bitti şimdi ingilzcenin i sini duymak istemiyorum..

selam kızlarrarr
kızlar bu arada pegemakademinin ders notlarını aldım.tarih daha bi cazip geldi.detay yok temel konular tablo halinde verilmiş benim için daha iyi :32:
canım bende pegem akademinin setini aldım.
hafta sonuda güvenderin setini alıcam.
tüm bilgiler için teşkkürler :16: belkide sayende atanıcam :)
internetten konu anlatımlarını izliyorum.
tarihle başladım özellikle kpsscafe sitesindeki anlatımları çok beğendim.

merhaba canım :21:
atanırsan kendi sayende atanıcaksın canım benim :34:
içinde çalışma isteği varmış ki forumlarda gezerken bu topiği okudun ve erkenden ders çalışmaya başladın :66::66:

Back