2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Ama ben
TÜRKİYE'NİN AKARSULARI,TÜRKİYE'NİN GÖLLERİ,TÜRKİYE'NİN İKLİM ÖZELLİKLERİ,TÜRKİYE'DE DOĞAL AFETLER bunlarada çalıştım aradaki konuları yazmayı unutmuşum canım sana ikinci bir iş çıkardım ama unutmuşum....

hemen ekledim canım
sen yeterki çalış ben her dakka düzenlemeye razıyım

iyi haftalar kızlar
quietnrkn çok teşekkür ederim bilgiler için canım
artık bende sizden biriyim o zaman :)
int.den bi kaç şey indirdim ufaktan başlıcam en yakın zamanda da güvender setini alıcam
hatta int. satışı var mı bildiğiniz bi site varsa sipariş vereyim heveslendim birden

hoşgeldin canım o zman
canım internetten almadan önce nt kitap evine bi uğrasan daha güzel olur.kampanya yapmışlar kpss setleri ve tek kitapları hem indirimli hemde 2.ürün alımında 2. ürün %50 indirimli ama benim gittiğimde gk gy yoktu alamadım.diğer yayınalrın linklerini gönderiyorum

Yarg Yaynevi
Data Yaynlar
KPSS 2011,ALES,DGS,PMYO & Tm KPSS Kitaplar
NT Mağazaları | Sınavlara Hazırlık | Diğer Sınavlar |

kızlar bu arada pegemakademinin ders notlarını aldım.tarih daha bi cazip geldi.detay yok temel konular tablo halinde verilmiş benim için daha iyi

selam yavrular,
herkese bol azim,hırs,heves ve bilimum çalışmaya özendirici duygu yoğuşukluğu(!) dilerim.
A Grubuna hazırlanıyorum ama gk-gy nin katkısı inanılmaz A Grubu puanların oluşmasında. 100 netin altına düşmemek gerek her alan dersinden ort. 20 net getirileceği varsayımına dayalı olarak...ezcümle burası da benim mekanlardan biri oldu. altyapım var 2010kpss ye hazırlanmamdan sebep ama elbette unuttuğum çok şey var...hep birlikte ilerleriz umarım.
sevgilerimle

kızlar bu arada pegemakademinin ders notlarını aldım.tarih daha bi cazip geldi.detay yok temel konular tablo halinde verilmiş benim için daha iyi

tatlım hiç bilgim yok ama tarih soru bankası olarak cahide bolat ve uzman kariyerin "tarih öğreten" soru bankasını şiddetle tavsiye ederim.
senin bahsettiğin kitabı da ilk fırsatta incelerim ama detay yok demişsin artık detaylarda önemli o yüzden tarih gibi en eleyici gk dersinde biraz daha derinleşmek yararlı olabilir...nacizane yorumum şimdilik bu ama ilk fırsatta inceleyip yorum yaparım tatlım

canım hoşgeldin aramıza
tarihte herkesin sıkıntısı var.birden detaya ögirince iyice boğuluyoruz ama pegemakademi en temel şeyleri anlatıyo tabi diğer kaynaklarda gerekli ben ilk kaynak olarak bunu göstermiştim

ünüte ünütemi çalışıyorsunuz yksa bi dersi toptanmı bitiriyorsunuz:S

her dersin ünitelerini tablo halinde düzenledik.artık çalışmak kendimize kalmış.sıkıldığında konu değiştir senin çalışma stilinle alakalı aslında birazda.ben şu an ara verdim çalışmaya sadece tarih kaldı konu bitirmede benim.anayasaya en son bakmayı düşünüyorum.zaten büyük çoğunluk konuların yarısından fazlasını bitirdi.ocak ayına kalmadan sorulara geçmiş olucaz hepimiz

quietnrkn caım şuan sadece matematik çalışıyorum ama en yakın zamanda tüm derslere birden başlayacağım canım geç oldu kusura bakma ama matematikten temel kavramlar,sayı sistemleri,bölme-bölünebilme , obeb okek , rasyonel sayılar,basit eşitsizlik,mutlak değer şimdilik benden bukadar

canım 'geç oldu' demene bayıldım
daha başlamayanlar o kadar çok ki
önde gidiyos biz

bn geçen yıl hazırlandım. baya sıkı hemde:) konu eksiğim yok. bi hatırlatma yapcam yani..

nasıl yol izlediniz nasıl sağlıklı oldu die merak ettim. bn geçen yıl unite unite çalışıyodum. hani islam tarihi sonra dünyanın şekli falan.
şimdidede tarh 1 tarh2(inkilap) die ayırıp tek seferde çalışıp snramığı çoğ anayasaya falan geçsem die sormştum

ben bu seneki sınava sadece deneme çözerek girdim.pek üstüne olmamıştım ünv hazırlıkta bildiğim bilgilerle girdim 70 aldım o da tarih yüzünden bi onu halletsem rahatım yani.alana bakmıştım biraz orda ders ders ilerledim mikro makro diye ve sınavda çıkanları rahatlıkla yaptım 65-70 arası alandada notlarım.ama gk gy için aklıma ne eserse ona çalışıyorum ben şu an

ama bunda en büyük pay sana ait sen bizi böyle motive etmeseydin şuan daha çok erken diyecektim seni ve diğer arkadaşlarımı yürekten kutluyorum bu alkışlar size

canım benim ben sadece tablo hazırladım o kadar
hep destek tam destek her zaman
bu alkışlarda sana canım şimdiden çalışmaya başladığın için

ddemir10 cum msnde sorun var düştüm ve bi sürü şey yazdım sana geldimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…