• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

gunaydın kızlar, bugun matematiğe başlıyorum
bu arada uzaktan eğitime kaydolmaktan vazgeçtim, başka videolar buldum. bugun matematik dersine 1. videodan başlıyorum:)
kolay gelsin.

günaydın kızlarr
ben türkçeyi bitirmiştim zaten
tarih çalışıyorum arasına da geometri sıkıştırdım :)
böyle devam bakalım yarın tataile çıkıyoruz 1 hafta
orda tarihi bitirmeyi hedefledim :))
çocuklu olunca tatil pek bildiğini zgibi tatil olmuyor napim bende ders çalışacam :)

inşallah haftayada coğrafya ve matemetiğe başlamayı düşünüyorum
görüşemezsek kendinize iyi bakın ,hadi hepimize zihin açıklığı versin allah

bizim öğretmen adayları tatilde hep bi dinlenme hali.burası baya aktif hep bi hareket var :nazar: bende burda dolanyorum çalışma arlarında :17:

Slm kızlar. Bende daha çok vakit ayırabilirsem bu akşam tarihi bitirebilirim diye düşünüyorumm inşallah olur

kızlar tarih nasıl çalışıyosunuz ? hangi kaynakları kullanıyorsunuz ? benim en büyük eksiğim tarih nasıl başlayacağım nasıl üstesinde ngeleceğim bilmiyorum :44::50:

kızlar tarih nasıl çalışıyosunuz ? hangi kaynakları kullanıyorsunuz ? benim en büyük eksiğim tarih nasıl başlayacağım nasıl üstesinde ngeleceğim bilmiyorum :44::50:

bolumunu bılmıyorum sormustum ama..
sayısalım benımde ıı degıl ve vıdeo artı kıtaptan calısıorum canım..ekol hoca sitesinde pelin hocanın videoları var süper anlatıyor onlara bak ıstersen..

bolumunu bılmıyorum sormustum ama..
sayısalım benımde ıı degıl ve vıdeo artı kıtaptan calısıorum canım..ekol hoca sitesinde pelin hocanın videoları var süper anlatıyor onlara bak ıstersen..

evet bi arkadaştan daha duymuştum pelin hocanın methini.. ama evde netim yok.. gündüzde çalışıyorum. cd si satılıyo mu acaba pelin hocanın tarih videolarının ?

Back