- 23 Ocak 2008
- 3.184
- 3
sorma canım aynı heyecan bende de var:18: 120 olması iyi olmuş yoksa 150 soru ayrıyetten stres demekti benim için.
150 soru olsaydı hızlı okuma tekniği öğrenecektim gerçekten iyi oldu . . .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma canım aynı heyecan bende de var:18: 120 olması iyi olmuş yoksa 150 soru ayrıyetten stres demekti benim için.
inşallah canım allah tüm emeklerimizin karşılığını eksiksiz alacağımızı garanti etmiş, emek varsa karşılıkta var inşallah . . .
selamün aleyküm kızlarr :)
hep bilgimi paylaşacağız sizlere ders çalışırken ve sınava girerken okunacak bir dua yazıyorum
"Rabbi zidni ilmen ve fehmen " sınavıma az kaldı hayırlı dualarınızı bekliyorum bende sizler için ediyorum .Rabbim hepimizin duasını hayırlısıyla kabul etsin inşallah :)
kızlarr 2010 kpss ile ösym alım yapıyor bilginiz olsun yapmak isteyenler son şans bizim için
kızlarr 2010 kpss ile ösym alım yapıyor bilginiz olsun yapmak isteyenler son şans bizim için
Çok çok teşekkür ederim bu yazınızı yayınladığınız için. Ben daha önce hiç tercih yapmadım.
Aslında Bakanlık 'Gıda Teknikeri' almıyor diye biliyordum ama İstanbul içim 1 kişi alıyormuş :) o da güzel.
Bu kılavuza ayrıntılı bakmak için nerden temin edebiliriz?
dualarım seninle canım,bu topikteki herkes için dua ediyorum.Allah yardımcımız olsun.
KPSS-2012/1: Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme
anasayfada böyle bir yazı var, bundan mı bahsettiniz?
kızlar bana güzel sıkmadan konu anlatan anayasa kitabı önerir misinz?
ösym de yokmu klavuz
evet onu diyorum
Evet, sonradan baktım var.
Tercih yapabilmek için puanın kaç olması gerekiyor? Biliyor musun sevgi?
kızlar hangı bankaya yatırıcaz 35 tl birde internetten basvurucaz sanırım. ve bukadarı yeterlı mı osym burosuna ayrıyetten gıtmeye gerek var mı?