evet haklısınsu koydum bende yeşil çayımı alacağım başlayacağım derse. Bu arada kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ben son zamanlara derse uzun süre odaklanamıyorum. O yüzden kısa süreli çalışıyorum hep. 20-30 dk çalışıp 5-10 dk mola şeklinde. Yada 50-60 soru çözüyorum kalkıyorum masadan sonra. Eskiden 3-4 saat hiç kalkmadan 200-300 soru çözerdim hiç de sıkılmazdım. O yüzden bugün 50dk ders 10 dk mola şeklinde çalışmayı deneyeceğim sıkılsam da kendimi zorlayıp çalışmaya devam edeceğim 50 dk bitene kadar. Şimdi bilgisayarımı kapatıp derse odaklancam. Akşama kadar çalışmam lazım.
Madenleri sanayileri ezberlerken bi yöntem uyguluyormusunuz kızlar?
cnm madenlerle ilgili bi yöntem uygulamıyorum ama haritadan bakıyorum, sorularla pekişiyor zaten, tek tek ezberlemek çok zor oluyor, şöle diyeyim mesela krom hep tatil yerlerinde var gibi ,fethiye muğla antalya gibi:)
bi hoca söylemişti krolar hep tatil yerlerinde:)
önemli olan madenleri daha cok bilince, sorularda onlar dışında olan yerler oldugunda direk cevabı bulabiliyorsun
Teşekkür ederim cnm zaten ezber oldumu uçup gidiyo bi yerde.Bende kağıt fabrikalarını ezberledim sabah kahvaltıda.Belki burda okuyunca senin de aklında kalır Kağıt fabrikaları da ağaçlık olan karadenizde çoğunlukla
Çaycuma
taşköprü
taşucu
aksu
dalaman
balıkesir
senin dediğin gibi bi harita bulup ondan bakmak lazım.
mesela canım fosfat dışardan alınır, bizde fosfat yatakları azdır, fas'tan alınır. Buda şu şekilde aklında kalsın FOSFAS
Kızlar sorum görünmedi sanırım bi cevaplayıverseniz
Bu hafta sonunu iple çekiyorum bir bitse artık şu aöf. Bir ders çok kasıyor valla oldu oldu olmadı büte ne yapayım bende insanım kaç parçaya bölüneceğimi şaşırdım.
Evde yemek yok, iş çok, kpss var, aöf var, spor var, arada namazlar var.
var oğlu var.
Noktali virgul gordugun yere ama fakat getirebiliyorsan noktali virgul. İki noktadan sonra sirali cumle disinda buyuk harfle baslar Alinti ve aciklamalarda kullanir. Belki bu sekilde ayrim yapabilirsin :)ooo baya kaynatmışsınız
ben daha hiç çalışmadım sayılır.sadece 40 soru çözdüm. dişim ağrıyor biraz. çürük de değil . 20lik dişim çıkıyor sanırım.
uzanmıştım biraz uyumuşum:26: yarın bi doktora görüneyim en iyisi ...
esocial yazım yanlışlarında bende çok zorlanıyorum. bir de iki nokta ve noktalı virgül kullanım yerlerini hep karıştırıyorum. bol soru lazım sanırım bunu aşabilmek için
Noktali virgul gordugun yere ama fakat getirebiliyorsan noktali virgul. İki noktadan sonra sirali cumle disinda buyuk harfle baslar Alinti ve aciklamalarda kullanir. Belki bu sekilde ayrim yapabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?