Oyy yerim sohbetinizii :) maşallah
huuuu sevgi hanım tanışıyorduk hani
kızlar hutbe okutmak demek.padişahın hani emirlerini buyruklarını halka duyurmak demekmiydi:26: 2. sorum marif-i umumiyenin içeriği neydi:18:
huuuu sevgi hanım tanışıyorduk hani
Hakikaten sevgi cee dedi kaçtı
a .. gibi maşallah ,inşallahh
Erres vallahi güzel oluyor ama o kolyeyle wc girilmesi falan içime sinmiyor pek. sadece özel günlerde takmak için istiyorum açıkçası veya dışarıda.
Töbe töbeeee nefret ediyorum ondan.
Hutbe;hükümdarların cuma namazından önce isminin okunması..
Töbe töbeeee nefret ediyorum ondan.
Geçen bir videosuna denk geldim almış karşısına barbieleri disko müziği dinliyorlardı
Geçen bir videosuna denk geldim almış karşısına barbieleri disko müziği dinliyorlardı
kanalı var kanalıı ay gülmek istediğimde açıyorum onları çok komik ya.çok güzel kızlar ve erkekler .ilginç ve anlayamadığım bir tekniği var.nese başımıza bela olucak şimdi :)
bu kadarcık mıymış.bir soru vardı tam aksedemicem ama bir padişahın diğer padişah adına hutbe okutması ne anlama geliyor diyordu .himaye altında olduğunumu anlamalıyım:18:
evet canımm öyle zorlukları var ama yinede istiyorum çok.ahh ahh insanın kalbinde" O "boynunda olsa ne olmasa ne dimi ama ahh ahhh... şükürler olsun varlığını bilip inanıp yaşadığım için...Erres vallahi güzel oluyor ama o kolyeyle wc girilmesi falan içime sinmiyor pek. sadece özel günlerde takmak için istiyorum açıkçası veya dışarıda.
Hey Yarabbim yaaa.Allah a havale ediyorum onu.Pislik sığır
Duru ben tarih,coğ. ve vat. bitirdim türkçeye henüz hiç başlamadım mat. yarısındayım yani yarısı derken ben sıfırdan başladım mat. o yüzden sindire sindire gidiyorum...
En az günde tarih,coğ. ve vat. dan 250-300 arası soru çözmeye çalışıyorum mat. haricinde mat.a hergün hem konu anlatımı hem soru çözmeye çalışıyorum ama tam bir sayı veremem anladığım konulara göre değişiyor çok iyi anladıysam 70 falan anlayamadığım takıldığım yer olursa 25i bile geçmiyor(