İnşallah bitirirsin sevgiicim.İnşallah bizde biterebiliriz elimizdekileri.Bende baktım kitaplara dün filan.Cnm aldığın kitapların resimlerini filan eklesene bakalım neler almışsın.
İnşallah canım..3. ve uzman kariyeri bende almak istiyorum.uzman kariyer beyaz kalem bu yayınları merak ediyorum.Sen şimdi böle 3 4 günde bi kitap bitirmem lazım dedin ya ben tutuştum:18: Allah gönlümüze göre versin.Tatlım günde kaç soru çözüyorsun peki?
Sevgi ya bana bi konuda sınırlama getir lütfeen.İnternette çok ama çok vakit harcıyorum buna bi çözüm bulmam lazım.Hergün kendime diyorum günde 2 saatten fazla kalmak yok ama uygulayan kim
sana ayrıntılı bir mesaj attım canmAllah razı olsun fıstığımTarih konusunda Osmanlıyı oturtmak ve temelinin olması için son bir aya bırakma bence cnm ya. Çünkü bilgiler uçmasın sonra baştan başlıyo gibi olursun.Ayrıcaaa neden saldın bakim.Ozaman sana sınırlama getiriyorum hergün buraya girip bana rapor edecenn çalışmalarını En az 300 soru hadi bakalımmmm
o nasıl kitap kapağı iştahım kabardı ayol yiyesim geldi1) keyifli mat ve çözümlü yaprak testi
2) Karacan genel kültür test
3)Eki Görüntüle 413506 Eki Görüntüle 413507
4)Eki Görüntüle 413508
5)Eki Görüntüle 413509
6)Eki Görüntüle 413510 Eki Görüntüle 413511
7)Eki Görüntüle 413513
8)Eki Görüntüle 413514
Bunlar canım inş bitirmek de nasip olur hayırlısıyla.
Günaydın fıstıklar haydiiiii sabah oldu uyanın
Kızlar bende tarihten yardım isticektim.Soru çözerken yorum sorularında hep 2 şık arasında kalıyorum bunun hal çaresi yokmudurki?Bi püf noktası varsa bana bi söyliyverin hem bu iki şık arasında kalma durumunu bol soru çözmeyle de düzeltemiyorum.
hepimizi mi ?Durucum, bu sorun ilk başlarda oluyor telaşlanma lütfen.
Eğer bütün konular bitince de aynı sorunu yaşarsan sorun var demektir. O zaman demekki yorum gücün yok diyebiliriz.
Çünkü sorular genellikle bilgi soruları hariç, diğer konularla ilişkili oluyor. Hele bazı sorular oluyor ki 3 konu birden gerekiyor.
Sen sakince bitir konularını bakalım ne durumda olacaksın.
Bu arada kızlar ben hepinizi özelden de tanımak isterim.