Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel bir ortam arada girip yazılanları okuduğunda bile bilgi sahibi olabiliyorsun.Bende kpss hazırlanıyorum dersaneye gidiyorum.elimden geldikce yardımcı olurum
Kızlar biraz geç oldu ama geldim. Anne ve babamla çaya daldım
Bugün ne çözsem bilmiyorum bana ödev verin Tarih testim yok of canım tarih de çözmek istiyor. Coğrafya kitabımı mı bitirsem kızlar?
OLSUN - Cemil Eli-Marmara | herkesdinlesin.com :))) ha ha işi artık müziğe döktuler ama guzel olmus
Sevgicik ödev istiyooor :)
Hemen veriyorum sen yeterki iste.
Aslında tarihten çözsen çok iyi olurdu ya beraber kapışırdık akşam.Yokmu imkanın cnm bugün osmanlıdan soru çözelim beraber pekişritelim inşallah
Evet canım 3-5 ünite kalmıştı coğrafya kitabımdan onu bitiricem. Sonra da kalan denemeleri çözerim.hangi kitabın az kaldıysa onu bitir bence
takılma canım boşvver bizdede oluyor siteden kaynaklı sanırım:44:yine hata verdi. Napim bu sayfaya doyamıyorum sevgi meleği aynı mesajı defalarca atasım geliyor
Çoğunuz biliyorsunuzdur ama ben yinede eklemek istedim mehter marşları savaşlarda orduya moral vermek, orduyu coşturmak için yer alırmış