Günaydın fıstıklar
Bugün neler çalışıcaksınız bakalım :126:
fattum canım ben de 22 paragraf çözdüm sadece:)
duru dolapta kuru üzüm çekirdeği vardı toz onu kullanmaya başladım bir de kitap okumaya inşallah türkçeyi hallederim eskiden yüksekti netlerim en son denemede mattan daha düşük gelmiş o kadar düşük yani çok üzüldüm.
inşallah okuduğumu anlarım bundan sonra.
Şu minyatür sanatını bi ben anlayamadım ya hu
Tarih kitabında kitapların altına çizilen resim diyodu yanlış hatırlamıyorsam.
Ama bi türlü mantığıma yerleştiremedim bu tanımı.
Günaydın fıstıklar
Bugün neler çalışıcaksınız bakalım :126:
matema tıge grafıklerden basladım ılk olarak belkı bana guleceksınız ama bır sonum var grafıklerı coebılıyorum sorun yok yanlız bu daırede merkez acı bul deyınce takılıyorum bunun kısa yolu fılan varmı acaba guzel gıdıyorum ama oyle soru gelınce takılıyorum guzel basladım ben kalem oynatamayan matematık sorularının uzerınde kalem oynatıyorum yapamayınca ısrarla gıdıyorum vaktımı alıyor belkı ama olsun bır soru uzeırnde bazen 15 dakıka oyalanıyorum ama cozdukce mantıgını anladım grafıkten soru kacırmam lazım benım
Tatlım minyatür daha çok yaşanmış olaylara yönelik. Daha küçük kağıtlara yada fildişlerinin üzerine yapılırmış. El yazmalarının başlarında bulunuyordu diye biliyorum.:26: Yani kısaca konuyu açıklayan resimler bunlar fovizmdeki gibi derinlik ve duygu yok.
Not: Türk minyatürünün en önemli sanatçısı Levnîdir. ( Bunu kpss de sormuşlar)
fattum ben açı sorularını orantı kurarak çözüyorum mesela:
matematik dersi alan 100 kişi var
fizik 50 kişi
tarih 250 kişi
türkçe 100 kişi olsun
bundan grafik oluşturacaksak ve fizik için açı sorarsa:
Fizik/Toplam = Açı/360 dersin
yani
50/(100+50+250+100) =50/500=x/360
x=36 çıkar
Tamamdır şimdi biraz olsun daha iyi anladım tatlım.
Bu arada kızlar ben tarihten video izliyorum duraklamadayım.
Nasıl taktik hataları uğruna topraklar kaybedilmiş.
Daha izleyemedim stres oldum biliyomusunuz.Üzüldüm
Ben osmanlıyı çok sevdiğim için duraklamada böyle olduysam dağılmada napıcam
duru ben de Osmanlıya başladım. Allah yardımcımız olsun. Fattum sağolsun arkadaki sayfada sen sor ben söyliyeyim kitabını vermiş indirdim hoşuma gitti. öğleden sonra osmanlıya kadar tekrar ettim. :) sonra da çocukla çıktım gezdim arkadaşıma gittim. bir kahve içtim. birazdan da aöf bir ünite bakarım.Tamamdır şimdi biraz olsun daha iyi anladım tatlım.
Bu arada kızlar ben tarihten video izliyorum duraklamadayım.
Nasıl taktik hataları uğruna topraklar kaybedilmiş.
Daha izleyemedim stres oldum biliyomusunuz.Üzüldüm
Ben osmanlıyı çok sevdiğim için duraklamada böyle olduysam dağılmada napıcam
sağol canım ben indirdim güzel bir dizaynı var.2012 İhtiyaç KPSS Sen Sor Ben Söyleyeyim (Tarih)-Kaliteli kızlar sen sor ben soyleyım kıtabın tarıh bolümü yüklenmiş belkı olmayanlara kaynak olur
sağol canım ben indirdim güzel bir dizaynı var.
duru ben de Osmanlıya başladım. Allah yardımcımız olsun. Fattum sağolsun arkadaki sayfada sen sor ben söyliyeyim kitabını vermiş indirdim hoşuma gitti. öğleden sonra osmanlıya kadar tekrar ettim. :) sonra da çocukla çıktım gezdim arkadaşıma gittim. bir kahve içtim. birazdan da aöf bir ünite bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?