- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.422
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb kızlar bende 1 haftadır matamatik çalışıyorum dershaneye yazıldım ekimin ilk haftası deneme yapacaklarmış matematik netine göre sınıflara ayıracaklarmış
sınava kadar mat. bitirmeyi planlıyorum şuan obeb okek çalışıyorum zor konu neyse dershane başlıyınca dershaneyle birlikte gitcem konulara ders ders bitirmeyi düşünmüyorum vakit var bir kaç tekrar olur heralde bu arada evliyim ve 1.5 yaşında kızım var bakacak kimse olmadığı için haftasonları akşam gidecem dershaneye
gün içinde nerdeyse hiç çalışamıyorum kızım geliyo kitabın üstüne falan oturuyo ben oynayım annem çalışsın yok yani tabi daha çok küçük nasıl olcak bilmiyorum geceleri çalışmam lazım bana bi plan lazım
ooo kızlar maşallahınız var sohbet iyi ilerlemiş , yeni arkadaşlar katılmış .ben hafta sonu foruma girip yazamadım yatılı misafirlerim vardı.cumartesi dersaneye yazıldım ekimin 15i gibi dersler başlayacakmış. bakalım nasıl olacak benim açımdan. 2,5 yaşında kızım var bu yüzden hafta sonu kursa gideceğim bir taraftan bakıcı arıyorum eğer bulursam kursa hafta içi gideceğim. hafta içi 3 gün kurs var daha fazla çalışmış olacağım. ah birde ocakta doğum yapıcam ya işim daha da zor. kesin bakıcı bulmam lazım doğumdan sonrada bana yardımcı olmalı ki nisan gibi kursa devam etmeliyim. yoksa 2 çocukla kursa gitmeyi bırak ders bile çalışamam. yarın bir bayan görüşmeye gelecek bakalım anlaşabilecekmiyiz ?
kızlar hafta sonu ders çalışamadım ama bugün biraz coğrafya çalıştım, biraz soru çözdüm. akşamada diğer kitaplardanda soru çözüp başka bir derse geçicem inşallah.Allah hepimize çalışma azmi ve zihin açıklığı versin inşallah (amin )
bu kitap önlisan için değil mi?
ben sipariş verdim canım allah senden razı olsun sen söylemesen haberim olmuyacaktı inceledim çok beğendim
haklısın canım cahillik ettim ben 2 yıllık muhasebe bitirdim 2007 senesinde 2008 de kpss sınavı vardı çok az çalışmıştım şimdi eski okul arkadaşlarıma baktığımda ummadıklarım kpss 2008 puanlarıyla memur olmuşlar bak kaç senedir memurlar ben ise evdeyim çalışmıyorum özelde bile iş bulamıyorum babam emekli memur anca geçinmeye çalışıyoruz , babamdan harçlık almak yerine kendi maaşımı kazanmak ne kadar çok isterdim anneme maaşımı aldığımda harçlık verseydim al anacım desem :85: Allah yardımcımız olsun....
verdıgınızz bütün lınklerı sık kullananlara ekledım erkenden kalkıp calısıcagım ınsallah..kızım dogana kadar baya bır konu bıtıreyım sonrası Allah kerım
ınsallah olur bu sene ama ufacık cocukla nasıl olucak bılmıyorum .
kızlar dün facebooku kapadım çok zaman harcamıyodum belki ama yine de zaman harcıyodum zaten çalışan biri olarak zamansızlıktan yanarken on dakika geçirmem bile büyük bişey benim için. acaba cok mu asosyole bağladım dedim ama zaten benim için face bi sosyal olma aracı değildi :) iyi yaptım yani.. akşam üç sayfa coğrafya notu çıkardım ama üç sayfa dediğim küçük ajandaya netten video ses kaydı indireyim derken zaman geçti.. ve mp3 e attığımda maalesef çalışmadı boşa harcadım zamanımı yani. dinleyebilseydim en azından..
kızlar modüler set olarak hangi kitabı öneriyorsunuz çok karasız kaldım
uzman kariyer nasıldır sizce
kızlar modüler set olarak hangi kitabı öneriyorsunuz çok karasız kaldım
uzman kariyer nasıldır sizce
uzman karıyerı hiç kullanmadım sadece denemelrıne girdım, denemeleri fena değildi ama kıtapları için çok da ii bişey duymadım.........sen bence en iyi herkesın en cok begendıgı ihtıyaçla başla...tabi senın kararın
çok ii yapmışsın cnm bende kapattım face mi...umarım bırdaha da açmam....
modüler set derken canım hangi siteden alacaksın? uygun fiyatla kitapseç.com dan almanı öneririm.
soru bankası diyorsan ihtiyaçın seti
konu anlatım diyorsan datanın seti
canım ben kitapseç.com dan baktım dataya bakıyorum hemen . birde bişi sorcam bunlar kapıda ödeme yapıyorlar mı
evet yapıyorlar ben öyle ödedim canım. sana garanti verebilirim. diğer sitelerden hem uygun hemde kaliteli. siparişini an an mail atıyorlar sana. :)
bu arada siteyi övüyorum zannedilmesin. sadece çok para bayılmayın diye söylüyorum.
kızlar dün facebooku kapadım çok zaman harcamıyodum belki ama yine de zaman harcıyodum zaten çalışan biri olarak zamansızlıktan yanarken on dakika geçirmem bile büyük bişey benim için. acaba cok mu asosyole bağladım dedim ama zaten benim için face bi sosyal olma aracı değildi :) iyi yaptım yani.. akşam üç sayfa coğrafya notu çıkardım ama üç sayfa dediğim küçük ajandaya netten video ses kaydı indireyim derken zaman geçti.. ve mp3 e attığımda maalesef çalışmadı boşa harcadım zamanımı yani. dinleyebilseydim en azından..