2012 İstanbul Düğün Mekanı Yardım

elifasia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
3
0
86
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Ben Mayıs ayında evlenmeyi düşünüyorum ve seri bir şekilde araştırmaya girmiş durumdayım.
Avrupa yakasında max.150 kişinin olacağı ve fiyat olarakda max. 10.000 TL olacak şekilde bana yer önerebilirmisiniz ?
Sizlerden acil bir şekilde yardım bekliyorum.

Şimdiden Çok Teşekkür Ederim.

Qubbe İstanbul bence çok güzel canım 150 kişi için de 10biniaşmaz sanırım maslak ta süper bi yer

ben de bu sene sonbahar da 110-120 kişilik bir kokteyl yapmak istiyorum ve en fazla 5-6 bin bütçe ayırabilirim. daha çok açıkhava tercihim, mekan önerileriniz varsa çok sevinirimmm..

ben de bu sene sonbahar da 110-120 kişilik bir kokteyl yapmak istiyorum ve en fazla 5-6 bin bütçe ayırabilirim. daha çok açıkhava tercihim, mekan önerileriniz varsa çok sevinirimmm..

evet böyle bir yer önerisi olan var mı kızlar? avrupa yakasında...

Kızlar Anadolu yakasındada 10000 Tl kadar 150 kişilik yemekli düğün için mekan isimleri verebilirmisiniz???

kızlaaarrr ben Allahtan geçen sene bütün bu hazırlıkları atlattım, mekan süsleme hepsine benim organizatör bi arkadaşım koşturmuştu, sonra benim ailem akrabalar İstanbula gelemez diye düğünü afyonda istediği için mekanı ben seçmiştim,(mekan da çocukluk arkadaşımın açık hava bi mekanıydı,çok ballıyım da:)) geri kalan süslemesinden ufacık detayına kadar o ilgilenmişti çünkü eşimin ve benim şehir dışı ve yurtdışından önemli misafirlerimiz gelmişti ve en iyi şekilde ağırlanması için en ufak ayrıntıları bile düşündü saolsun. Benimle birlikte iki ay içinde 2 kız arkadaşımın daha düğününü yapmıştı. Onun bildiği Avrupa yakasında mekanlar olabilir, isterseniz sorup size dönüş yaparım... Anadolu yakasında arayanlar için de şuan aklıma kışa doğru bi arkadaşımın düğünü olmuştu kavacıkta limak eurasia diye bi otelde, orası geldi... çok keyifli ve güzel bi düğündü... isterseniz oradan da bi fiyat alın... daha aklıma gelirse yazarım çünkü bizim arkadaş tayfasından bu sene de evlenenler olcak, onlarla beraber sizlerle de paylaşırım...

Bende eylülde evlenmeyi düşünüyorum ve harıl harıl mekan aramaya başladım. kır düğünü tarzında bi düğün istiyorum yada manzarası güzelse iç mekanda olabilir. Yanlız fiyatlar uçmuş bi durumda 200 kişilik yemekli istediğim gibi bi düğün 30 milyardan aşağı çıkmıyor. ama benim sivastada düğünüm olacağı için babam karşılıcak burdaki düğünü o yüzden çokta yük olmak istemiyorum. 15-20 milyara bulursam istediğim gibi bi yer çok sevinicemm. sizde yardımcı olursanız çok sevinirim. anadolu yakası tercihdir.
Cemile sultan korusuna bayıldım ama çoook pahalı
Ben beğendiğim bi kaç yer söyliyim burdaki düğünlere katılan veya fiyatlarını araştırmış birileri varsa lütfen yardım etsinn :26:
Bridge restaurant
event garden
beykoz koru sosyal tesisleri
armada hotel
by otell
village park
yanık mektep
leparcdemariage

Bu arada 2012 gelinleri hiç araştırmıyor mu bi yerler çok sessiz kalmış bu konu :)

Merhaba :) Ben de Nisan sonunda kısmetse evleneceğim. Maltepe-Küçükyalı evlendirme dairesi Kubbealtı salonunda kokteylli nikah yaptıracağım.200 kisi 5800 liraya anlaştık. (+250 lira gelin masası süslemesi) Ama simdi kafama takılıyor acaba çok pahalıya mı geldi diye Sizce arkadaşlar ? Yardımmm

benim nikahımda orda oldu.Bence memnun kalacaksınız. fiyatda uygun geldi.
mutluluklar dilerim:)

mütavazi küçük bir düğün düşünüyorsanız Le Parc De Mariage by Çağteks - Düğün Mekanları Resim Galerisi öneririm.ayrıca tekne kiralamalarıda uygun oluyor 7500-10.000 arası değişiyor:)

Beninde dugunm eylule le parc de mariage da olucak 300 kisi 14.400 tl siz bu 7500-10000 lik fiyaltlari kimdn aldinz merak ettim hemde benm dugunum min.paket sadece +olarak tifanny sandalye var gelin yolunuda hediye ettiler oda olsa 15 bin olcakti..

nisan.2012 de düğünüm oldu çok güzeldi salonumuz çok klastı, hiçbir problem olmadı
salona girişten itibaren salon yöneticileri sürekli bizimle ilgiliydi
kesinlikle tavsiye ediyorum
hatta iki kardeşim daha var onların da düğünlerini orada yapmaya kararlıyız
umarım sizin de olur

la bella premium okmeydanı devl. hastanesine çok yakın metrobüs yolundan geçerken görülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…