• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

şimdi dr. ile görüştüm koyu sarı akıntı için.normal olduğunu söyledi.zaten sizi ense kalınlığı için çağırmışımdır dedi.o zaman detaylı konuşuruz endişelenmenize gerek yok dedi :) bu cuma inşallah gideceğiz.perş günüde üç aylık olucak bebişlerim. :66: geçer mi 9 ay acaba :49:

arkadaşlar Allah razı olsun sizlerden gerçekten okudukça içim rahatlıyor.
uhdecim gerçektende bebişler için yiyemediğim şeyleri yada az tükettiğim şeyleri mutlaka tüketmeye çalışıyorum.bazen yapıyorum bazen yapamıyorum.hele ki biliyorsunuz türkiye dışındayım ev düzenlemekten birde gebelik sıkıntıları ufak tefek mide bulantısı ,kasık bel ağrısı vs.hiç bakamadım kendime.2 kg vermişim.birde geçenlerde panik atak geçirmiştim.ama buradaki destekleriniz ve eşimin desteği ile biraz daha iyiyim.birde bebişlerimi görmek için sabırsızlanıyorum :) teselli veriyor :)
Allah razı olsun eşimden her zaman olduğu gibi desteğini esirgemiyor.

boncuuuukkk bu sabah ayıptır söylemesi lavaboda idrarım koyu sarı olunca sıvı tüketiminin az olduğunu anladım aldım dibime 1,5 lt su içiyorum :)

evet haplar o dediğin haplar kullanıyorum.herşey bebişlerim için.insan görünce öyle iki canlı içinde nasıl da mutlu oluyor değil mi ?eşime diyorum bi doğsunlar bol bol öpücem popolarını :) rabbim bağışlasın bizlere evlatlarımızı ve olmayanlara da annelik duygusunu nasip etsin rabbim.

kahvaltı da ceviz tüketiyorum yumurta muhakkak tüketiyorum pekmez iki yemek kaşığı bazen tüketiyorum.domates, peynir vs hepsinden tadıyorum.meyve tüketiyorum.izmirdeyken kepekli çavdarlı ekmek tüketiyordum.burada bulamadım.köy burası ıssız bi yer.zaten her yer buraya çoookk uzak :( inanır mısınız türkiye de bulunan yiyeceklerden bazıları yok.yeşilliklerde tat yok :( Allah izin verirse küçücük bi bahçe var.bana düşen yere bişeyler ekeceğim.maydonoz marul vs gibi.bi önceki yerimde balkonumda yoğurt kaplarında domates salatalık biber maydonoz ekerdim.ne güzel olurdu.

evi derlemekten daha ayrıntılı alışverişte yapamadık.ama bazen dışarıda 1 ,2 kere mercimek çorbası tükettim.inşallah evin işi az kaldı.koltukları ve yolluklarıda yıkayıp serdikten sonra Allah ın izni ile ev yerleşmiş olur.zaten küçücük rumlardan kalma evler.eşyaları yerleştiriyosun sonra diğer eşyaları koyacak yer bulamıyosun hadiii bi daha baştan yerleştir.eşimin sinirleri zıpladı :D

arkadaşlar iyi ki varsınız.iyi ki bu başlığı keşfetmişim.ben daha siteyi keşfedemedim biliyomusunuz :) gelişmiş aramalardan arıyorum bişey arayacağım zaman :) bi de oyunları biliyorum.zaten eşim üye yaptı beni bu siteye bu sitede sırf bayanlar varmış bak bi sürü arkadaşın olur diye :) eşimde internette haber vs bakarken tesadüf görmüş bana dedi bak böyle bi site var diye.sonra bende hep üye olmadan dışardan bakardım bu siteye :) sonra eşim sağolsun vesile oldu. :81:

seni çok iyi anlıyorum canım gurbetlik üstelik küçük bir yer bende sen gibiyim inanki doğu bölgesinde küçük bir yerde oturuyoruz epeydir ben buralara giriyodum zaten ve hakketten insan alışınca herşeyini paylaştıkca arkadaş oluyosun kopamıyosun ben öyle oldum en azından inş. bu 3 aylık zor dönemi atlatınca dahada rahat ederiz...

kizlar 15 haftalik ikizlerime hamileyim cumagunu cinsel birlesme yasadik cumartesi sabahi kahverengi kirmizi akintim oldum hemen uzandim iki saat sonra adet gibi akmaya basladi doktoru aradik sexten olmus kirmizi kan olmadigi surece korkmadedi pazargunu devam etti doktora gittik acilma yok dedi bebeklerde gayet iyiydi bugunyine kati kahverengi akintim var az dagegil cokta degil doktoru yine aradim bu akindi ne dedim eski adet akintisi dedi rahimden gelmiyor bir hafta dinnen gecer gecmesse bizi ara dedi ,,,,boyle olan varmi yada yada dusuk belirtisimi size gore lutfen fikir verin..

tek gebelikte olmasada ikiz gebelikte eşlerden biraz uzak durmak gerekiyor.bende.onun gibi birşey yaşadım.daha hamile olduğum belli değildi eşimle bir yakınlaşma az bişey kanama olmuştu.o günden beridir eşimden uzak duruyoru..zaten benim doktorumda yasakladı.artık doğuma kadar eşlerinizden uzak dursanız iyi olur arkadaşlar.özellikle kanaması olanlar.
bu arada benim midem bulandığı için hiç su da içemiyorum.ve baya sarı akıntım var ya.hemde kokuyor.suyuda içemiyorum napıcam bilmiyorum.
GÜLİZELİFcim bikaç gündür yoktun.mağlesef ikiz olunca sanırım kanama mutlaka oluyor.bilmiyorum burada kanamı yada kahverengi akıntısı olmayan varmı.sonuçta ikiz olduğu için riskli bir gebelik yaşıyoruz.Allah sonunda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.ultrasonda herşey normal gözüküyor ama aniden dedi doktorum bir kanama başlarsa düşükde yaşanabilir.Artık hangisi hayırlıysa o olsun diyorum.
boncukcum ddemek biri erkek gibi göründü hayırlısı olsun inşallah canım.

arkadaşlar hepinize merhaba,
yorumları okuyorum ama hepsine ayrı ayrı cevap yazamıyorum..ben şimdilik iyiyim..inşallah yarın saat 11 de randevum var,özel bi doktorda..ordan gelince ,müsait olursam inşallah bütün gelişmeleri yazarım..resim çekersem onları da yayınlarım inş..
yarın akşamada misafirim var iftara,belki onlar gidincede yazabilirim..
aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..en iyi dileklerim hepinizle olsun inşallah..Allah yar ve yardımcınız olsun..

aramızda kanama olmayan var mı diye sormuş zeynepcim..bende çok şükür kanama ,kahverengi leke filan yok.ayrıca sürekli yatmıyorum..evimin işini ,yemeğimi filan yapıyorum..
düşük riskim yok..Nazar
eşimle çok sık olmasada birlikte oluyoruz,o anımızda beni rahatsız etmemeye çalışıyor..googleden gebeliklerde cinsel ilişki diye konu aratıp okursanız bilgilenirsiniz inşallah..
iğne ,hap hiç bişey kullanmıyorum..çok beslenemiyorum ama öyle idare ediyorum..ne yapayım..iştahım yok..
yarın doktora evdeki bütün demir,kalsiyum ve vitamin haplarını götürüp hangisini kullanmam gerektiğini soracağım..
ben çok doktora gittim ve hepside bana çeşit çeşit hap yazdı..ama birinide kullanmadım..
evet canlarım,ben çıkıyorum,hepiniz Allaha emanet olun.. :71:

GÜLİZELİFcim seni gördüğümüze çok sevindik,merakta bırakma bizi böyle haber ver arada...Tatlım ben folbiolu 12.haftaya kadar kullandım onun yanı sıra kanama için progestan kullanıyordum,folbiol dışında zaten şu aşamada bişey verilmiyo tatlım,12.haftadan sonra demir hapı ve vitamin hapı verir doktorun ama lekelenme için progestan vermemesine ben de şaşırdım..Sen dinlenmeye ve bol bol su içmeye devam et eğer lekelenme devam edersede doktoruna progestan olayını bi sor,en azından aklında soru işareti kalmasın canım...Sigara konusundada hiç kullanmadığım için bi yorum yapamıycam ama benim de eşim bıraktı ve kullanmayan birisi bizi anlayamaz diyor,ben de ona hak veriyorum..Yalnız benim de okuduğum bikaç yerde sigarasızlıktan stres yapmaktansa doktorlar tarafından günde 1-2taneye izin verildiğini gördüm canım..Umarım tamamen bırakablirsin,öptüm seniii:71:

Canım benimde kabızlık sorunum demir hapından dolayı var...Bırakmak zorunda kalmıştım ama doktorum kullanmam gerektiğini söyleyip onlara ek olarak bağırsak çalıştırıcı bi şurup verdi..Gerçi çok zorda kalmadan da şurubu kullanmayı düşünmüyorum bağırsak tembelliği yapabiliyomuş,onun yerine 3-5kayısıyı sabahtan suya ıslatıp akşam yatarken yemeye devam etcem...Sen de doktoruna kabızlık olayını bi danış istersen,belki sana da şurup falan verir:42:

NURSİNcim bugün doktora söyledim onlardan verin diye hap kabız yaptıysa buda yapar dedi,hapa devam etcekmişiz...Canım medipole kime gittiğini ve memnun kalıp kalmadığını gelince yazıver emi..Ben de belki bi dahakş kontrole oraya gitmeyi düşünüyorum:44:

MELİTTAcım eğer akıntı kokulu değilse doktorlar korkulucak bişey olmadığını söylüyolar..Alınıcak tedbirler arasında bol su içmek,pamuklu iç çamaşırı kullanmak baş sırada...Ama doktorunu arayıp bi danış istersen,hamilelikte idrar yolları iltihabı yaşayan da pek çok arkadaş var öyle bişey olmasın:70:

Canım haberler ıyı çok şukur pıhtı görunmuyo dedı lekelenmede kesıldı bı kaç gundur herhalde bıttı bı daha olmaz ınsallah bebeklerde ıyı dortboyutluyla bakıldı medıpolde benım gıttıgım doktor takıp yapmıyormuş 4 boyutluya bakıyormuş burdan baska bı doktor secebılırsın sana yapılcak hersey yapılmış zaten dedi takıp edılceksın ve bebek yogun bakımı ıyı olan bı hastane tercıh edeceksın bundan sonra senın için bunlar önemli dedi buranın yogun bakımıda ıyı sen bılırsın dedı şimdi arastırıp oradan bı doktor secicem canım haberler böyle

inş. bebişlerde iyidir canım..
profildekiler benim yiğenlerim canım benim 8 yıl olmadı bebişim şimdi tüp bebekle ikizlerimi bekliyorum

hayırlısı olsun canım...beklediğine değecek....inşallah bebişlerimizin resimlerini koyacağımız günlerde gelecek...

Biiiiiiz geldik...Kimsecikler yok galiba ama olsun biz yazalım sonrada geçmişi okuyalım, bizim güzeller neler konuşmuşlar...
Efenim bugün doktora gittik miniklerden biri 148gr,diğeri 173gr dedi doktorumuz gayet iyilermiş,cinsiyet konusunda da biri erkeğe benziyo ama hiç emin değilim dedi,diğerini göremedi...Doğum konusunu sordum gebelik ikiz devam ederse sezeryan olur dedi...İkiz devam ederse diyince canım sıkıldı ama şimdilik bi sorun yok çok şükür...Kalsiyum hapı falan vericekmiş ama daha sonraymış...Ferro sanol demir hapı ve ferrevit vitamin hapını içmeye tekrar başlamamı söyledi,kabız olursamda kullanmam için bi şurup verdi...

İLAYcım kabızlık için her gün suya ıslattığım 3kayısıyı suyuyla birlikte yiyorum ama bu haplarda pek işe yaramıyo..Bakalım ilerleyen günlerde duruma göre bakcaz...Biz de 20.haftada ayrıntılı ultrasona gircez galiba,bu arada sizin hastanede ayrıntılı kaç tl imiş..Bizimkinde 350tlymiş,biz de başka bi görüntüleme merkezinde yaptırmaya karar verdik....Bu arada kendi doktorumdan sonra başka bi hastaneye daha uğradık ordaki doktorda biri kız biri erkek gibi ama hiç net değil emin değilim dedi..Bizim cinsiyetler20.haftadan sonra netlik kazanacağa benziyo..hayırlısı bakalım,sağlıklı olsunlar,bi yere kıpırdamasınlarda öğreniriz elbet:))))))))

yazını soluksuz okudum....maşallahh yavrularıma kiloları da çok güzelll....bizi hastanede 150 tl...kendi dr.umun olduğu hastanede başka bir dr bakacakmış...daha uzman ve cd verecekmiş galiba evde de izlemek için...bencede 350 birazcık fazlaymış....bursaya gelsen 350 milyon tutmayacak:)))
benimkilerden biri gibi hiç göstermiyo...Allah güzel gönlüne göre versin canım...

tek gebelikte olmasada ikiz gebelikte eşlerden biraz uzak durmak gerekiyor.bende.onun gibi birşey yaşadım.daha hamile olduğum belli değildi eşimle bir yakınlaşma az bişey kanama olmuştu.o günden beridir eşimden uzak duruyoru..zaten benim doktorumda yasakladı.artık doğuma kadar eşlerinizden uzak dursanız iyi olur arkadaşlar.özellikle kanaması olanlar.
bu arada benim midem bulandığı için hiç su da içemiyorum.ve baya sarı akıntım var ya.hemde kokuyor.suyuda içemiyorum napıcam bilmiyorum.
boncukcum ddemek biri erkek gibi göründü hayırlısı olsun inşallah canım.

ZEYNEPcim biz de sizin gibiyiz artık eşimle kardeş kardeş yaşıyoruz...Doktor bize de yasakladı...Napalım 9aycık dayanıversinler,zaten benim ki evliliğimizin ilk aylarından 7aylık talimli...Tatlım eğer akıntında kokuda varsa iltihabik bi durum olması mümkün,doktorunu ara bi danış büyük ihtimalle tahlil yapılır,bişey varsa da antibiyotik yazar doktorun...Erkek gibi göründü ama plesentası önede gelmiş olabilirrr:44:

Canım haberler ıyı çok şukur pıhtı görunmuyo dedı lekelenmede kesıldı bı kaç gundur herhalde bıttı bı daha olmaz ınsallah bebeklerde ıyı dortboyutluyla bakıldı medıpolde benım gıttıgım doktor takıp yapmıyormuş 4 boyutluya bakıyormuş burdan baska bı doktor secebılırsın sana yapılcak hersey yapılmış zaten dedi takıp edılceksın ve bebek yogun bakımı ıyı olan bı hastane tercıh edeceksın bundan sonra senın için bunlar önemli dedi buranın yogun bakımıda ıyı sen bılırsın dedı şimdi arastırıp oradan bı doktor secicem canım haberler böyle

NURSİNcim medipolde riakli gebelik uzmanı Hakan apaydın varmış gittiğin doktor o mu,gerçi ondan da randevu almak çok zormuş,ayrıntılı ultrasona falan bakıyormuş..Geçen ben aradığımda normal muayene etmiyo dediler diğer doktorlarımızdan birini seçebilirsiniz dediler:40:

yazını soluksuz okudum....maşallahh yavrularıma kiloları da çok güzelll....bizi hastanede 150 tl...kendi dr.umun olduğu hastanede başka bir dr bakacakmış...daha uzman ve cd verecekmiş galiba evde de izlemek için...bencede 350 birazcık fazlaymış....bursaya gelsen 350 milyon tutmayacak:)))
benimkilerden biri gibi hiç göstermiyo...Allah güzel gönlüne göre versin canım...

İLAYcım evet ya bence de pahalı cidden bursaya gelsek daha az tutcak..Bu arada eşimle bursayı çok severiz biz, her sene yazın 1-2haftasonu uğrardık,bundan sonra ki uğramalarımızda miniklerimizde yanımızda olur İNŞALLAH:19:...Bide doğuma bursaya gitcek birisi vardı aramızda, o kimdi Esilamıydı acaba,ben sen sanıyodummm:26:

şimdi dr. ile görüştüm koyu sarı akıntı için.normal olduğunu söyledi.zaten sizi ense kalınlığı için çağırmışımdır dedi.o zaman detaylı konuşuruz endişelenmenize gerek yok dedi :) bu cuma inşallah gideceğiz.perş günüde üç aylık olucak bebişlerim. :66: geçer mi 9 ay acaba :49:

Oooh canım ya,doktorunu arayıp konuşunca için rahat etmiştir...Gittiğinizde de devam ediyo olursa test yapılır anlarsınız ona göre durumu...Bu arada diğer mesajında yolluklar falan yıkancak demişsin o işleri sen yapmıycan dimi,aman kendine dikkat et...Ayrıca eşin seni buraya yönlendirerek çok iyi etmiş ,bu forumda o kadar çok konu var ki insan birini okumaya dalınca vakit geçiveriyo,tecrübeli annelerin falan paylaşımları fikir edinmek açısından çok yardımcı oluyo...:70:

BUGLEMcim MAŞALLAH sana:nazar:Eeeee profesör anne diye boşuna demiyorum ben,hem 3çocuk,hem iftara misafir RABBİM nazarlardan saklasın,9ayın böyle geçsin İNŞALLAH:19:

ZEYNEPcim biz de sizin gibiyiz artık eşimle kardeş kardeş yaşıyoruz...Doktor bize de yasakladı...Napalım 9aycık dayanıversinler,zaten benim ki evliliğimizin ilk aylarından 7aylık talimli...Tatlım eğer akıntında kokuda varsa iltihabik bi durum olması mümkün,doktorunu ara bi danış büyük ihtimalle tahlil yapılır,bişey varsa da antibiyotik yazar doktorun...Erkek gibi göründü ama plesentası önede gelmiş olabilirrr:44:

NURSİNcim medipolde riakli gebelik uzmanı Hakan apaydın varmış gittiğin doktor o mu,gerçi ondan da randevu almak çok zormuş,ayrıntılı ultrasona falan bakıyormuş..Geçen ben aradığımda normal muayene etmiyo dediler diğer doktorlarımızdan birini seçebilirsiniz dediler:40:

İLAYcım evet ya bence de pahalı cidden bursaya gelsek daha az tutcak..Bu arada eşimle bursayı çok severiz biz, her sene yazın 1-2haftasonu uğrardık,bundan sonra ki uğramalarımızda miniklerimizde yanımızda olur İNŞALLAH:19:...Bide doğuma bursaya gitcek birisi vardı aramızda, o kimdi Esilamıydı acaba,ben sen sanıyodummm:26:

Oooh canım ya,doktorunu arayıp konuşunca için rahat etmiştir...Gittiğinizde de devam ediyo olursa test yapılır anlarsınız ona göre durumu...Bu arada diğer mesajında yolluklar falan yıkancak demişsin o işleri sen yapmıycan dimi,aman kendine dikkat et...Ayrıca eşin seni buraya yönlendirerek çok iyi etmiş ,bu forumda o kadar çok konu var ki insan birini okumaya dalınca vakit geçiveriyo,tecrübeli annelerin falan paylaşımları fikir edinmek açısından çok yardımcı oluyo...:70:

BUGLEMcim MAŞALLAH sana:nazar:Eeeee profesör anne diye boşuna demiyorum ben,hem 3çocuk,hem iftara misafir RABBİM nazarlardan saklasın,9ayın böyle geçsin İNŞALLAH:19:

Evet canım Hakkan beye gıttım ayrıntılı falan baktı çok sukur bışey çıkmadı ama ben gebelık takıbı yapmıyorum dedı ben tanıdık oldugu için randevuda zorlanmadım Bende baska doktor secicem bı dahakı muayneye 15gunde mı gelmelıyım dedım gerek yok eylulun ortasında gelebılırsın dedı

allaha şükür çok rahatladım.işleri zaten ben yapmıyorum eşim yapıyor :)Allah razı olsun eşimden benim için ne faydalıysa onu bulur bana tavsiye eder.eşim bitanedir :69:

arkadaşlar hepinize merhaba,
yorumları okuyorum ama hepsine ayrı ayrı cevap yazamıyorum..ben şimdilik iyiyim..inşallah yarın saat 11 de randevum var,özel bi doktorda..ordan gelince ,müsait olursam inşallah bütün gelişmeleri yazarım..resim çekersem onları da yayınlarım inş..
yarın akşamada misafirim var iftara,belki onlar gidincede yazabilirim..
aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..en iyi dileklerim hepinizle olsun inşallah..Allah yar ve yardımcınız olsun..

aramızda kanama olmayan var mı diye sormuş zeynepcim..bende çok şükür kanama ,kahverengi leke filan yok.ayrıca sürekli yatmıyorum..evimin işini ,yemeğimi filan yapıyorum..
düşük riskim yok..Nazar
eşimle çok sık olmasada birlikte oluyoruz,o anımızda beni rahatsız etmemeye çalışıyor..googleden gebeliklerde cinsel ilişki diye konu aratıp okursanız bilgilenirsiniz inşallah..
iğne ,hap hiç bişey kullanmıyorum..çok beslenemiyorum ama öyle idare ediyorum..ne yapayım..iştahım yok..
yarın doktora evdeki bütün demir,kalsiyum ve vitamin haplarını götürüp hangisini kullanmam gerektiğini soracağım..
ben çok doktora gittim ve hepside bana çeşit çeşit hap yazdı..ama birinide kullanmadım..
evet canlarım,ben çıkıyorum,hepiniz Allaha emanet olun.. :71:

ay ne güzel valla sana heveslenmedim desem yalan olur.inşallah hep böyle devam edersin.senin hamileliğin tam benlikmiş. :1: bende öyle olsun istiyorum.kimseye muhtaç yaşamak istemiyorum.her işimide kendim yapmak istiyorum.ama bir kanama görüyorum kalktığımla oturduğum bir oluyor.inşallah benimde sorumlarım ortadan kalkar.
ilişki meselesini biliyorum da bizim doktorumuz yasakladı.eşim için biraz zor ama yapacak bişey yok. :1:

boncukcum evet olabilir idrar yolu iltihabı ama şimdilik durucam balakım.bol su içmeye çalışıcam.daha doktora yeni gittim bir daha şimdi gitmeyim.zaten doktorda biraz uzakta.arabada çok sarsıyo.

merhaba arkadaşlarım bu ara pek giremedim buğün ikili tarama test sonucunu aldım gayet güzel çıktı allahıma bin şükür:nazar: bebişlerimide gördüm iyiler çok şükür hep böyle gider inşallah sizler nasılsınız bebişler nasıl :emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba arkadaslar ben de siteye yeni uye oldum..Ben 29 haftalik ikiz anne adayiyim..daha once 2009 yilindaki ikiz anne adaylarinin yazilarini okuyordum,daha sonra bu topigi kesfettim ve uye olmaya karar verdim..Biz 2. tup bebek denememizde pozitif sonuc aldik Allah a cok sukur,tabi oncesinde de Amerika da 7 asilama denememiz oldu..gecen yil Amerika dan kesin donus yaptik ve suan Kibris dayiz....Rabbim insaallah hepimizin yavrularini saglikla kucagimiza almamizi nasip eder ve evlat sahibi olmak isteyip de olamayanlara da hayirli evlatlar verir..

Merhaba arkadaslar ben de siteye yeni uye oldum..Ben 29 haftalik ikiz anne adayiyim..daha once 2009 yilindaki ikiz anne adaylarinin yazilarini okuyordum,daha sonra bu topigi kesfettim ve uye olmaya karar verdim..Biz 2. tup bebek denememizde pozitif sonuc aldik Allah a cok sukur,tabi oncesinde de Amerika da 7 asilama denememiz oldu..gecen yil Amerika dan kesin donus yaptik ve suan Kibris dayiz....Rabbim insaallah hepimizin yavrularini saglikla kucagimiza almamizi nasip eder ve evlat sahibi olmak isteyip de olamayanlara da hayirli evlatlar verir..

öncelikle Hayırlı olsun canım...sen yolu neredeyse bitirmek üzeresin...inşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucağına alırsın...seninkilerin cinsiyetleri ne???

öncelikle Hayırlı olsun canım...sen yolu neredeyse bitirmek üzeresin...inşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucağına alırsın...seninkilerin cinsiyetleri ne???

Tesekkur ederim,Rabbim hepimizinkini tamamina erdirsin insaallah.. bebislerin biri kiz biri erkek..Zaman cok zor geciyor hele kibrisda..bir de biz de hep kaybetme korkusu var 8 negatiften sonra..Allah a sukur hamileligim boyunca ne cok bulantim ne kanamam ne lekelenmem hicbiri olmadi ama buna ragmen korka korka cok sukur bu zamana geldik..sizinkilerin cinsiyeti belli mi?

bursaya gelecek arkadaş esilaydı.umarım bi aksilik yoktur.uzun zamandır yok kendisi...belki taşınmayla uğraşıyodur..ben bursada oturuyorum..jimere gidiyorum..aklında bulunsun diye diyorum..daha yaz bitmedi belli gelirsiniz daha...seninkilerden biri kesin erkek:21::21::21:

Tesekkur ederim,Rabbim hepimizinkini tamamina erdirsin insaallah.. bebislerin biri kiz biri erkek..Zaman cok zor geciyor hele kibrisda..bir de biz de hep kaybetme korkusu var 8 negatiften sonra..Allah a sukur hamileligim boyunca ne cok bulantim ne kanamam ne lekelenmem hicbiri olmadi ama buna ragmen korka korka cok sukur bu zamana geldik..sizinkilerin cinsiyeti belli mi?

maşallah de kendine....nazar değmesin..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bu topikte kıbrısta bir arkadaşımız daha var...kendine iyi bakmaya da devam et...bizimle de 29.haftaya nasıl geldin...neler yaptın..neler yapmadın..paylaşırsan seviniriz.

maşallah de kendine....nazar değmesin..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bu topikte kıbrısta bir arkadaşımız daha var...kendine iyi bakmaya da devam et...bizimle de 29.haftaya nasıl geldin...neler yaptın..neler yapmadın..paylaşırsan seviniriz.

Acikcasi kendime cok da iyi bakmadim,yediklerime cok dikkat etmiyorum etsem iyi olacak cunku en son kontrolumde dr bebeklerin gobek cevrelerinin 2 hafta geri oldugunu soylemisti....agir is yapmamaya calisiyorum ve cogu zaman da yatiyorum..su ana kadar 13 kilo aldim..tek kullandigim ilac elevit,hamileligim boyunca bir kac kez balik yemisimdir o yuzden doktoruma omega 3 hapini sordum,kullanmana gerek yok dedi,aslinda ben kullanmak istiyorum

maşallahhh darısı bizlere olsun inş.. o günleride görelim Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inş...

Back