bi topik açmıştım eylül ekim ayında tüp bebek yaptıracaklar başlığı altında. açma nedenim kendi yaşadığım deneyimleri yazıp yine benim gibi anne olma yolunda zorluklarla mücadele verenlerle güzel paylaşımlar yapmak, acılarımı sevinçlerimi umudu ve ümitsizliği paylaşmaktı kendimce. ama o topik öyle bir yer haline geldi ki hamilelerle sevinip hamile kalamayanlarla üzülmeye başladık . öyyle bir bağ öyle bir yol arkadaşlığı oluştu aramızda. ve bu yol arkadaşlığı meyvelerini vermeye, topiğimizde nazar boncuklarımız artmaya gözlerimiz sevinçten sık sık dolmaya başladı. ben belki henüz alamadım nazar boncuğumu ama nazar değmesini hiç istemediğim arkadaşlarım için, yakın zamanda bebeğimle beraber nazar boncuğumla bu sayfaya transfer olacağım için ve listemizdeki tüm arkadaşlarımızın da bebekleri nazar boncuklarıyla beraber bu topiğe katılmaları için açıyorum bu sayfayı:))
Umarım dualarımız kabul olsun dilerim temmuz ağustos aylarında bebeklerimiz kucağımızda olsun:))
sinem25, nec86, aymutu, myra, elon sağlıkla alın inşallah bebeklerinizi kucağınıza ve lütfen bizim içinde dua etmeyi unutmayın....
Umarım dualarımız kabul olsun dilerim temmuz ağustos aylarında bebeklerimiz kucağımızda olsun:))
sinem25, nec86, aymutu, myra, elon sağlıkla alın inşallah bebeklerinizi kucağınıza ve lütfen bizim içinde dua etmeyi unutmayın....
Son düzenleme: