2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Inşallah canım hepimiz sırayla yazdıracağız adımızı listeye allah izin verirse

ne mutlu bana ki sana doğumunu düşündürüp heyecanlandırabilmişim çok çok sevindim sanırım gerçek yol arkadaşlığı böyle olsa gerek. benimde takıldığım bi kaç sayfa vardı ama beende inan hiç bu güne kadar bu denli iletişim sağlayamamış bu denli heyecanlanmamıştım bu gerçekten iletişimle alakalı:)) yalnız sayfamızın hamişlerinin listesini tutmak yine sana düşecek sanırım seni biraz daha yoracağız umarım bizden bıkmazsın? kyr cım canım benim eğer 27 eylülden hesaplarsan muhtemel doğum tarihin 3 temmuz 2012 yani 1 temmuzda sen paçaların tutuşmuş şekilde doğum hazırlıkları yaşıyo ve doğum için ,sıpanı kucağına almak için gün sayıyo olacaksın ayyy nee güze demi:)) ama sanırım arada bi adet daha olman lazım galiba onu doktoruna sor istersen merakta kalmak en kötüsü.. bu hesaplamayıda googleden gebelik hesaplama diye yazdım oradan çıkıyo:))...

Ne güldüm, ne güldüm, sen çok yaşa emi, bebeğinle, eşinle, mutlu, huzurlu bir yuva da tabii... Ayyy 1 temmuzda paçaların tutuşmuş olacak kısmı kopardı beni:KK70:DD

Sayfamızın annelerine cnm feda, cennet onların ayakları altında, yaparım elbet aşkolsun, Allahım o listeyi olduğu gibi buraya taşımayı nasip etsin bana, hem işim de kolaylaşır, kopyala yapıştır uğraşmam:))))

pınarcımm ne güzel bir sayfa olmuş.. Allahım inşallah bizlerin sağlıklı gebeliklerimizi devam ettirir sizlere de nasip eder.. dualarımdasınız hep.. ben nasipse haziran annesi olacam ama burda sizlerle devam ederim inşallahhhh..

:nazar:TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
sinem25281.deneme:nazar:
nec86251.deneme:nazar:
aymutu294.deneme:nazar:
myra272.deneme:nazar:
elon311.deneme:nazar:
:nazar:

Son düzenleme:
pınarcımm ne güzel bir sayfa olmuş.. Allahım inşallah bizlerin sağlıklı gebeliklerimizi devam ettirir sizlere de nasip eder.. dualarımdasınız hep.. ben nasipse haziran annesi olacam ama burda sizlerle devam ederim inşallahhhh..
amin canım ben mail attım başlığı düzelttireceğim canım beraber inşallah devam edeceğiz:))

Ne güldüm, ne güldüm, sen çok yaşa emi, bebeğinle, eşinle, mutlu, huzurlu bir yuva da tabii... Ayyy 1 temmuzda paçaların tutuşmuş olacak kısmı kopardı beni:KK70:DD

Sayfamızın annelerine cnm feda, cennet onların ayakları altında, yaparım elbet aşkolsun, Allahım o listeyi olduğu gibi buraya taşımayı nasip etsin bana, hem işim de kolaylaşır, kopyala yapıştır uğraşmam:))))

:nazar:TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
sinem25281.deneme:nazar:
nec86251.deneme:nazar:
aymutu294.deneme:nazar:
myra272.deneme:nazar:
elon311.deneme:nazar:

Allah razı olsun canım iyi dilleklerin için inşallah hep beraber görelim güzel günleri liste için ayrıca teşekkürler ellerine sağlık çok emeğin geçiyo bize hakkını helal et canım

ay pınar ellerine sağlık ne güzel yapmısın :nazar:
bende sabah demiştim tamda böle bi topik acılsa die
ins yarın bende bu sayfaya transfer olurum
sora da diğer anne adayları ...:KK55::KK55::KK55::KK55:
bana yarın için dua edin please..:21:

kyrcım liste yine harika olmuş, ellerine sağlık, haydi kızlar nüfus patlaması yapalım :))))))))

pınarcım ellerine sağlık:)çok güzel bi sayfa olmuş.inşallah hepimiz tek tek buraya transfer oluruz:)tabi ben dayanamadım yazdım.aman nazar değmesin hamişlerimize:nazar::nazar::nazar:....buarada benim adım pınar kızlar

Toobe inşallah yarın 6. hamiş olursun canım . Arkandanda bizler geliriz :)
Allah'ım göstersin yarabbim o günleri bizlere hayırlısı ile..

senin için dua edicem canım:)yarın güzel haberlerle gelcen.ben inanıyorum.sabah konustuk ya senle bu topikden sen yarın gircen listeye inşallah bizde sırayla gelcez arkandan

senin için dua edicem canım:)yarın güzel haberlerle gelcen.ben inanıyorum.sabah konustuk ya senle bu topikden sen yarın gircen listeye inşallah bizde sırayla gelcez arkandan

canımmm tsk ederim
hep beraber burda oliciiizzz
mucuks..

Toobe inşallah yarın 6. hamiş olursun canım . Arkandanda bizler geliriz :)
Allah'ım göstersin yarabbim o günleri bizlere hayırlısı ile..

amin tatlımm dua ediyorum hepimize bizim de minnoslarımız gelsin kucağımız dolsun:KK3::KK3:

canım benim inan dualarım seninle hepimiz için inşallah yarın bi hamilemiz daha geliyor Allahın izni ile:))

kyrcım liste yine harika olmuş, ellerine sağlık, haydi kızlar nüfus patlaması yapalım :))))))))
inşallah:))

pınarcım ellerine sağlık:)çok güzel bi sayfa olmuş.inşallah hepimiz tek tek buraya transfer oluruz:)tabi ben dayanamadım yazdım.aman nazar değmesin hamişlerimize:nazar::nazar::nazar:....buarada benim adım pınar kızlar

adaşız ne güzel inşallah hepimiz nazar boncuklarımızla burada yer alacağız canım:))

peyam hakkarren bu sitede hergün başka hikaye okuyorum ve hepsi de birbirinden zorlu süreçlerle dolu.seninki de öyle.bebek sahibi olmak ççok zorrrmuşşş:KK43:
allah hepimizin yardımcısı olsun
benim daha basit bir hikayem var:biz 6 senelik evliyiz,ilk 4 yıl doğal yollarla korunmuştuk,ben o zamanlar türk filmlerinden,dizilerden aklımda yer ettiği üzere hemen şıp diye hamile kalırım sanıyordum,zaman zaman kadın doğum druna gittiğimde de bir sorun olmadığını söylüüyordu ki hala daha da tıbben sorunumuz yok.son 2 senedir ise önce serbest dönem,sonra klomenle siklus takibi,sonra 2 aşılama,sonra 3 ay ara vererek denemelerde bulunduk.bu süreçte beni en çok yıpratan her hastaneye gittiğimde aynı salonda beklediğim hamile bayanlarla geçirdiğim saatler oldu.kilo da aldım,psikolojim hiiçç iyi değildi.en son eşim benim bu halime dayanamayarak tüp bebeke ok dedi,çünkü o kendiliğinden olması taraftarıydı.300 lük doz günde 2 kez olmak üzere 6 gün gonal f kullandım ve 9 yumurtam gelişti ve toplandı,bunlardan 6 sı döllendi sadece 2 si gelişebildi.31 yaşında olduğum için de o ikisinden 1 i 5. Gününde transfer edildi.transferden sonra günde 2 kez östrojen hapı,asprin,2 kez vajinal gel ve folbiol kullandım,özellikjle 9. Günden itibaren adet sancısı gibi sancılarım oldu ve halen var,bugün 12. Günüm,kan testi değerim 219 çıktı.cuma günü tekrarlayacağız değerin 2 ye katlanması gerekiyormuş,umarım bebeğim sağlıkla gelişir karnımda ve temmuz-ağustos gibi allah kucağımıza almayı nasip eder:)
işte böyle,allah çekemeyeceğimiz dertlerle sınamasın bizleri insallah.hepimizin yüzünü güldürsün rabbim.:nazar::emir_bebek:
hamile olmana çok sevindim inşallah canım rabim güzel bir evlatla müjdelesin seni ,inşallah kucağına alırsın canım.

amin canım ben mail attım başlığı düzelttireceğim canım beraber inşallah devam edeceğiz:))

Allah razı olsun canım iyi dilleklerin için inşallah hep beraber görelim güzel günleri liste için ayrıca teşekkürler ellerine sağlık çok emeğin geçiyo bize hakkını helal et canım

kyr beni tanıdın mı, yakaladım seni burda:)liste çok güzel ellerinize sağlık,inşallah sayınız da katlanarak artar ve seni de görürüz bu listede hamile olarak.ama bir de bu kişilerin yaptırdığı merkezleri görebilseydik merakımızı giderirdik:) ya da sen bunları bana söylersin artık.

kyr beni tanıdın mı, yakaladım seni burda:)liste çok güzel ellerinize sağlık,inşallah sayınız da katlanarak artar ve seni de görürüz bu listede hamile olarak.ama bir de bu kişilerin yaptırdığı merkezleri görebilseydik merakımızı giderirdik:) ya da sen bunları bana söylersin artık.

Tanımaz mıyım hiççç... Cnm burda hamile olan arkadaşlarla tedavi sürecini "2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar" sayfasında paylaşıyoruz. O sayfadan hamile çıkanlar kendini hopppp burda buluyorlar. O sayfaya bak istersen tüm bilgiler var.Ayrıca çoook tatlı herkes, bu sayfa gerçekten başka, seni de bekleriz aramıza.

Kızlar tanıştırayım, eeeesssx benim temmuz2011 denememi beraber geçirdiğim arkadaşım, aynı doktorda, aynı dertlerle, aynı günlerde, dondurulmuş denedik. İkimiz de üzüldük sonunda ama olsun arkadaşım kaldı bana yadigar. Boşuna dememişler vardır herşeyde bir hayır diye. eeeesssx de İzmirli, henüz görüşemedik ama niyetimiz var, inşallah en kısa sürede yüzyüze de tanışacağız. O da ocak2012 gibi katılacak inşallah aramıza, sonra da benim bebeğimi kutlamaya gelecek, ben de onun doğumun da ahkam keseceğim :)))))))) birkaç ay önce olacak ya:)))))) İNŞALAHHHHHH...

Tanımaz mıyım hiççç... Cnm burda hamile olan arkadaşlarla tedavi sürecini "2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar" sayfasında paylaşıyoruz. O sayfadan hamile çıkanlar kendini hopppp burda buluyorlar. O sayfaya bak istersen tüm bilgiler var.Ayrıca çoook tatlı herkes, bu sayfa gerçekten başka, seni de bekleriz aramıza.

Kızlar tanıştırayım, eeeesssx benim temmuz2011 denememi beraber geçirdiğim arkadaşım, aynı doktorda, aynı dertlerle, aynı günlerde, dondurulmuş denedik. İkimiz de üzüldük sonunda ama olsun arkadaşım kaldı bana yadigar. Boşuna dememişler vardır herşeyde bir hayır diye. eeeesssx de İzmirli, henüz görüşemedik ama niyetimiz var, inşallah en kısa sürede yüzyüze de tanışacağız. O da ocak2012 gibi katılacak inşallah aramıza, sonra da benim bebeğimi kutlamaya gelecek, ben de onun doğumun da ahkam keseceğim :)))))))) birkaç ay önce olacak ya:)))))) İNŞALAHHHHHH...

inşallah canım arkadaşım bu söylediklerinin hepsi aynen tıpatıp gerçekleşir.buradaki herkese de bu vesile ile hayırlı,şanslı tedaviler ve güzel,mutlu sonuçlar diliyorum.inşallah hepinizin bu son denemesi olacak.sevgiler...

Amin amin inşlallah hepimiz muradımıza kavuşuruz.saol pınar arkadaşım Allahım isteyen herkese nasip etsin..

anlaşıldı o zaman bi izmir buluşması yapmak şart oldu:))

Amin amin inşlallah hepimiz muradımıza kavuşuruz.saol pınar arkadaşım Allahım isteyen herkese nasip etsin..

amin tatlım.ne demek benim için büyük bi zevk:))

X