• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hepsi çok güzeller
iyi günlerde kullan
ben de hamile eteği alsam diyorum ama netten araştırdım hiç öyle uzun hamile eteği göremedim:50:
kumaş gibi görünen kalın penye kumaştan bir eteğim var, beli de penye
sürekli onu giyiyorum üzerime yapıştı sanki:26:
dün bi deneyim dedim kemerli eteklerim gelmiyor

bunları lcw dan aldım cnm ama etek hiç görmedim orda.. :(

heeeppsssi ççook cicciişş ben daha bişey almadım belki bidahaki aya giyicek bişeyim kalmazsa o zaman alırım :16::16::16:
nerden aldıın ben bi kaç yere baktım bi pantalon 125 tldi ucuzda değilki hamile elbiseleri normalde git mangoya 10tlye bile pantalon var:9::9::9:

pantolonlar 35-45 tl civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam cnm.. normalde bi kot pantolonu 150 ye falan alırken 45 tl baya ucuz geldi bana :))

Son düzenleme:
görümcem var gaz verdikçe veriyo valla amaan hiç önemsemiyorum kız tırlak ya bide eşimin en yakın arkadaşına aşııık adama söylemiş adama öğrendikten sonra bir daha aramamış bunları bide üzerine apar topar evlendi rezillik yani:9::9::9::9: normalde bana söylemezdide bunu kafası bi yemeğe gitmiştik hep beraber kafası baya güzeldi bunun döktü herşeyi:9::9: tabi bana eşimin haberi yok:9::9: valla annem kaçmış evlenmiş ama benim arkamda kapı gibi annem babam var babam duysa yemin ederim bi dakka durdurmaz beni ondan söylemiyo kimse eşimde dün bütün telefonları topladı annem arayıp oğlum sana dicek bişeyim yok oğlum yerine koydum seni kızımdan öne tuttum ama ailen pireyi deve yapıyo o hamile bile demiyolar alırım elinizden kurbanlarla büyüttüm ben onu kolaymı ezmek huzurunuz kaçmasın die bişey demedik hep yaptırma ailene kızımı ezdirme biliyosun babası duyarsa kötü olur dengeyi kur falan die baya konuşmuş eşim anlattı banada....

vayyy anneye bak annene selam duruyorum canım hazırolda.aslan aslan anadolu aslanı. tabi hiçbir anne kızının yuvası yıkılsın istemez ama arada diş göstermek gerek kaba bir tabir oldu ama... :17:

Evet bende orada buldum bide sönmezin arkasında komple hamiş kıyafetleri satan yerler var oralarada bak oralarda guzel ciciler var cnm

tamam cnm bu iyi oldu.. aklımda olsun bidaha oralara bakayım..

güle güle giy canım.bende bu resimli tişörtlerden birde kotlardan aldım.pantolonlar kesinlikle çok rahat,üstümde çürüycek yani o kadar sık giyiyorum.beli yaralanabildiği için ben heralde 5-6. aya kadar giyerim bu pantolonu diyorum.

tşk ederim.. evt acayip rahatlar.. ben de uzuuunca süre giyerim diye ümit ediyorum.. hatta dayanırsa doğumdan sonra da iş görür :)

canım benim sıkma canını değerler inecek çıkacak daha yolun başındayız.moralini yüksek tut ... bebişini ve seni kocammaaaaannn öpüyorum :49:

bende öyle diyip kendimi teskin etmeye çalışıyorumda lanet şeytan dürtüyo beni:20:.bizde sizi öpüyoruz canım,dikkat edin kendinize.

canım çiçişlerin çok güzel. ilk fotoğraftakini ben ilk hamileyim haberini verdiğimde sevinçten gidip bana alışveriş yapan kayınvalidemle görümcem almış. başka bir parça şeyde işte hamile kot eteği filan almışlardı. zamanı gelince giyilmeyi bekliyolar.

Son düzenleme:
canım çiçişlerin çok güzel. ilk fotoğraftakini ben ilk hamileyim haberini verdiğimde sevinçten gidip bana alışveriş yapan kayınvalidemle görümcem almış. başka bir parça şeyde işte hamile kot eteği filan almışlardı. zamanı gelince giyilmeyi bekliyolar.

tşk ederim cnm.. sen de güle güle giy :)

tamam cnm bu iyi oldu.. aklımda olsun bidaha oralara bakayım..

tşk ederim.. evt acayip rahatlar.. ben de uzuuunca süre giyerim diye ümit ediyorum.. hatta dayanırsa doğumdan sonra da iş görür :)

ben kadifelerden de sipariş verdim,kışın sıcak tutsun diye.bende doğumdan sonrada kullanmak istiyorum,yoksa o koca göbeğimi sığdırıcak pantolon bulamam yani:1:

vayyy anneye bak annene selam duruyorum canım hazırolda.aslan aslan anadolu aslanı. tabi hiçbir anne kızının yuvası yıkılsın istemez ama arada diş göstermek gerek kaba bir tabir oldu ama... :17:

sürekli konuşsa kadının bi anlamı kalmaz az ve öz güzel konuşmak lazım:42::42: eşimde geldi bana söylüyo dedim aradaki 7 farkı bulun:9::9::9::9: bu halde bile espri yapıyosun helal diyo:9::9:

bunu çok beğeendiiim ben 501tlmiş sipariş vermek istiyorum ama bedenleri nasılki bunların bileniniz varmı 38 giyiyorum normalde yani 36 olan pantalonlarım olmuyo artık 2tane 38 vardı onları giyebiliyorum gerisi 36 34
$hamile-pantolon-dar-paca-new-sezon-2011__47996118_0.webp

Son düzenleme:
ben kadifelerden de sipariş verdim,kışın sıcak tutsun diye.bende doğumdan sonrada kullanmak istiyorum,yoksa o koca göbeğimi sığdırıcak pantolon bulamam yani:1:

galiba hepimiz aynı durumda olucaz ;)
bebişlerimizi sağ salim bi avazda doğuralım da Allahın izniyle o kilolardan kurtulmasını da biliriz cnm ;)

Son düzenleme:
ben tesettürlü olduğum için pantolon t-shirt bitti diyemiyorum:50:
bu gibi elbiseler alıp bol paça pantolonlarla kombinlemeyi planlıyorum

$Untitled-1.webp
not: elbise gebe'den

$518369_300-300.webp

kızlar fortbebe almayı düşünüyormusunuz? bizimkiler yaz bebekleri ben gerek yok diye düşünüyorum diger yandanda bundada taşıması kolay siz ne düşünüyorsunuz ?:31:

Eki Görüntüle 295394

kızlar fortbebe almayı düşünüyormusunuz? bizimkiler yaz bebekleri ben gerek yok diye düşünüyorum diger yandanda bundada taşıması kolay siz ne düşünüyorsunuz ?:31:

canım bence gerek yok zaten bebek arabaları artık her şekle giriyo uzay mekiği gibi zaten en fazla 5 6 aylığına kadar kullanırsın heleki tosuncuk olursa o kadar bile taşıyamazsın bence :9::9:

Eki Görüntüle 295394

Bende almasammı diyorum ama ana kucağı kanguru falan çok rahat çoğu arkadaşım kullanıyor alıcam herhal cnm bir ihtimal

Back
X