aa ben bu konuyu yeni görüyorum burda takılayım bundan sonra öyleyse diğer topikte paylaşmıştım burda da size sorayım Benim kız bugün 3 haftalık oldu haftaya 1 aylık oluyoruz elhamdülillah biz büyüttük valla

kızlar bebeğinizin gazı ne durumda ve gidermek için neler yapıyosunuz? benim kızın suratında ve boynunda isilik tarzında şeyler çıktı doktoru aradım deniz suyu burun spreyi ile suratını silmemi ve stalex diye bir merhem sürmemi söyledi sizde de varmı böyle bir durum ev çok sıcak sanırım ondan oldu ya da babası öpüyor ondan da şüpheleniyorum. Ayrıca evde 23 derecede klima çalıştırsam bebeği çarpar mı aranızda klima çalıştıran var mı? ben bebeği evde yarım kollu zıbın ve çorapla tutuyorum sadece yatarken altına pijama giydiriyorum çünkü üstünü açıyor hanımefendi
size bugün başıma gelen komik bişeyi anlatayım benimki hep çoraplarını çıkartıyo ayağından bu gece altını alırken temiz bezi koydum altına pişik kremini sürdüm altını kapattım baktım çorabının teki yok etrafa baktım bulamadım amaaan gece diye aramadım fazla öylece uyuduk sabah tekrar altını açtım ki ne göriyim benim yaramaz çorabını bezinin içine çıkarmış ve üstüne kakasını yapmış

Allahım ne güldüm sabah sabah bide sinsi sinsi bakıyo gözümün içine