Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba tecrübeli anneler, biz Haziran annelerine verebileceğiniz bebek arabası tavsiyeleriniz nelerdir? Nelere dikkat etmeliyiz? Hangi marka ve modelleri önerirsiniz? En önemlisi bebeğimin rahat etmesi ve konforlu bir araba olması. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar bişey sormak isityorum az öçnce sağlık ocağından aradılar 9-12 ay arası bebeklere kızamık aşısı yapıyorlarmış ciddi bir kızamık salgını vramışş ne yapsam bilemedim,bazı topiklerde yaptırmayın bazılarında yapıtırın yaıyor nette yaptıran varmnı yarıdmcı olabilirmisiniz acaba
huggies gold organik pamuklu (yeşil paket) aldım. bel lastiği ve bezin genel formundan memnundum
ancak 2. gün kızımın bez bölgesinde kararma başladı. bronzlaşma gibi.
aynı şeyi bi arkadaşım daha yaşadı. hemen bıraktım ve eski bezime geri döndüm. :100:
ben ıkı hafta önce asıyı yaptırdım ates falanda olmadı aglamadı bıle bence olması gereken birsey
arkadaşlar bişey sormak isityorum az öçnce sağlık ocağından aradılar 9-12 ay arası bebeklere kızamık aşısı yapıyorlarmış ciddi bir kızamık salgını vramışş ne yapsam bilemedim,bazı topiklerde yaptırmayın bazılarında yapıtırın yaıyor nette yaptıran varmnı yarıdmcı olabilirmisiniz acaba
merhaba,
internette bu konuyu araştırırken sizin yazınızı gördüm. benim bebeğim de molfix kullanıyor bez olarak ama ıslak mendil olarak huggies kullanıyorum 1 aydır. ve aynı sizin anlattığınız gibi bez bölgesi sanki güneş yanığı gibi karardı. sadece kat bölgeleri beyaz. acaba huggies ıslak mendili mi sebep oldu buna. bu durum 15 gündür dikkatimi çekti. siz ne yaptınız bu durumda doktorla görüştünüz mü. yani huggies'in bezinden mi kaynaklı? peki bezi bırakınca kendi kendine geçtimi karalık? ben de ona göre ıslak mendili değiştiricem. yardımcı olursanız sevinirim.
bulamıorum hiçbirinizi![]()
ilk cocuk hazırdan 2012de mı doğurdun CNmHakikaden burası terk edildi :)) 2 kez anne oluyorum mart 2013 annelerine devam ediyorum ama burasınıda bırakmak istemiyorum..paylaşımlarımız çok güzeldi.