• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Çok teşekkürler. Liteway çok güzelmiş aslında, bebek oturduğunda önünde bariyer yokya kayma felan oluyor mu? Kullananlar yanıtlarsa çok sevinirim...

Merhaba tecrübeli anneler, biz Haziran annelerine verebileceğiniz bebek arabası tavsiyeleriniz nelerdir? Nelere dikkat etmeliyiz? Hangi marka ve modelleri önerirsiniz? En önemlisi bebeğimin rahat etmesi ve konforlu bir araba olması. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

canım bende geçen sene haziran annesiyim nacizhane benim fikrim çift yönlü ve sırtı tam yatan ve önünde tablası olan bir araba al derim, şöyle açıklayayım çift yönlü olması yaz kış işine yarar yani rüzgar öndenmi geliyor çevir arabayı hem ilk zamanlar bebeğin yüzü sana doğru bakarsa için rahat eder,tam yatan olursa dışarı çıktın bebek uyudu ne olacak tam yatarsa arabanın tamyatan sırt kısmını yatır mışıl mışıl uyusun, ve tablası biraz büyüdüğünde arabaya oturtunca önüne çubuk veya başka sevdiği bişeyler koyarsın ağlamaz hem yer hem gider:3: benim fikrim ve önerim bu canım bu arada ALLAH bebeğine kavuştursun aaahhh aahhhh geçen sene ben gün sayıyordum benim 2. diydi ama 1 ide aynı heyecan 2.side :))))))):emir_bebek::emir_bebek:

Concord neo kullanıyoruz biz ikizlerimi hala onunla uyutuyorum 9kiloya kadar ana kucağı oto koltuğu takılabiliyo araba iskeletine yaz aylarında gezmeye çıkarken çok işimize yaramıştı

arkadaşlar bişey sormak isityorum az öçnce sağlık ocağından aradılar 9-12 ay arası bebeklere kızamık aşısı yapıyorlarmış ciddi bir kızamık salgını vramışş ne yapsam bilemedim,bazı topiklerde yaptırmayın bazılarında yapıtırın yaıyor nette yaptıran varmnı yarıdmcı olabilirmisiniz acaba

arkadaşlar bişey sormak isityorum az öçnce sağlık ocağından aradılar 9-12 ay arası bebeklere kızamık aşısı yapıyorlarmış ciddi bir kızamık salgını vramışş ne yapsam bilemedim,bazı topiklerde yaptırmayın bazılarında yapıtırın yaıyor nette yaptıran varmnı yarıdmcı olabilirmisiniz acaba

ben ıkı hafta önce asıyı yaptırdım ates falanda olmadı aglamadı bıle bence olması gereken birsey

huggies gold organik pamuklu (yeşil paket) aldım. bel lastiği ve bezin genel formundan memnundum
ancak 2. gün kızımın bez bölgesinde kararma başladı. bronzlaşma gibi.
aynı şeyi bi arkadaşım daha yaşadı. hemen bıraktım ve eski bezime geri döndüm. :100:

merhaba,
internette bu konuyu araştırırken sizin yazınızı gördüm. benim bebeğim de molfix kullanıyor bez olarak ama ıslak mendil olarak huggies kullanıyorum 1 aydır. ve aynı sizin anlattığınız gibi bez bölgesi sanki güneş yanığı gibi karardı. sadece kat bölgeleri beyaz. acaba huggies ıslak mendili mi sebep oldu buna. bu durum 15 gündür dikkatimi çekti. siz ne yaptınız bu durumda doktorla görüştünüz mü. yani huggies'in bezinden mi kaynaklı? peki bezi bırakınca kendi kendine geçtimi karalık? ben de ona göre ıslak mendili değiştiricem. yardımcı olursanız sevinirim.

2 hafta önce olduk bizde doktorumuz önerdi olduk kızamık olması daha büyük tehlike bence. ateş huysuzluk hiç bir sıkıntı çıkarmıyor baya hafifletilmiş bir doz zaten oyüzden 9 ayın tamamen dolmasını bekliyorlar

merhaba,
internette bu konuyu araştırırken sizin yazınızı gördüm. benim bebeğim de molfix kullanıyor bez olarak ama ıslak mendil olarak huggies kullanıyorum 1 aydır. ve aynı sizin anlattığınız gibi bez bölgesi sanki güneş yanığı gibi karardı. sadece kat bölgeleri beyaz. acaba huggies ıslak mendili mi sebep oldu buna. bu durum 15 gündür dikkatimi çekti. siz ne yaptınız bu durumda doktorla görüştünüz mü. yani huggies'in bezinden mi kaynaklı? peki bezi bırakınca kendi kendine geçtimi karalık? ben de ona göre ıslak mendili değiştiricem. yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba..
molfix kullanmaya başladığım daha ikinci gün hafif bi karartı gördüm, tam anlayamadım.
üçüncü gün daha da karardı. çok korktum. gece nette araştırma yaptım. aynı şey bi başkasında da olmuş.
neticede kız bebek korktum.
ertesi gün çocuk dr nu aradım, getir göreyim dedi. hastane uzak gözüm kesmedi.
aldım sağlık ocağına gittim. aile hekimi baktı, ciddi bi şey değil. ama muhtemelen bezdeki bi maddeye alerjik reaksiyon dedi.
altını ılık suyla yıka ve daha önce kullandığın beze geri dön dedi.
karartı da yaklaşık 10-15 gün sonra azalıp yok oldu..

ıslak mendil olarak uni baby kullanıyorum. çok da memnunum.
deneme amaçlı prima aldım yenidoğan için olan paketi..
açınca çok ağır koktuğunu farkettim..
onu da molfix bezle birlikte bi arkadaşa verdim..

bana sorarsan, karartı sebebi ıslak mendil olabilir.. başka bi şey de..
anlamak için ıslak mendilini değiştir derim, bu sürede inş kararma açılarak tamamen yok olur..

kızlar nasılsınız?? size birşey sormak istiyorum bende alışveriş manyaklığı başladı en son evmanyadan birşeyler aldım sonra baktımkı cok guvenelir bir yer değil daha öncesinde ev manyadan alışveriş yapan varmı??ve mutlu olan siparişi gelen :))umutlu bir söz duymaya ıhtıyacım varrr:)

Hakikaden burası terk edildi :)) 2 kez anne oluyorum mart 2013 annelerine devam ediyorum ama burasınıda bırakmak istemiyorum..paylaşımlarımız çok güzeldi.

Back
X