• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Anne sütüyle nasıl yapacağız, anne sütünü kaynatmayacağız herhalde direk mayalayacağız..

Nekadar ugrasirsan ugras anne sutu ile yogurt tutmuyo.anca icine formul mama katarsan tutturabilirsin

Kızlar oglum kulaklarını koparcak artık cok asırı huysuz sureklı kulaklarını cekıyo baktırdım kulaklar temız offfff :50:

Ortakulak iltihabi olabilir kbb ye goster bide.birde disi cikarken de kulaklariyla oynarlarmis o da olabilir...

4 aylık olmaya 3 gun var 123 gr lık o bebe kavonazlarına bakkal sutunu ısıttım dedıgınız gıbı 2 cay kasıgı yogurtta sutu ılıstırıp dokup hafıf karıstırdım sabaha kadar sarılı bekledı veeee tuttu tesekkurle Hayela be pamukseker acama yıdıebılrmıyım alerjı yaparmı kı

4 aylık olmaya 3 gun var 123 gr lık o bebe kavonazlarına bakkal sutunu ısıttım dedıgınız gıbı 2 cay kasıgı yogurtta sutu ılıstırıp dokup hafıf karıstırdım sabaha kadar sarılı bekledı veeee tuttu tesekkurle Hayela be pamukseker acama yıdıebılrmıyım alerjı yaparmı kı

Yedirebilorsin canimda ama hepsini verme birkac cay kasigi ver yarin biraz daha ver boylelikle bir kavonuzun tamamina vermeye basla yavas ve azar azar

Yedirebilorsin canimda ama hepsini verme birkac cay kasigi ver yarin biraz daha ver boylelikle bir kavonuzun tamamina vermeye basla yavas ve azar azar

tamam cnm ama bıraz cok az cıvık oldu nasıl daha katı uyapablırım uyansınlarda 3 kasık vereyım sen ne kadar aptamıl verıyorsun bebeıslere

Kızlar oglum kulaklarını koparcak artık cok asırı huysuz sureklı kulaklarını cekıyo baktırdım kulaklar temız offfff :50:

bebekler diş çıkarma dönemlerinde dişlerinin ağrısı kulak bölgesindede hissettikleri için kulaklarıyla uğraşırlarmış sürekli belki senin bebişkonun sorunuda bu olabilir

kızlar şu diş kaşıma halkaları diş çıkarmadan önce veriyodum kızım kemiriyodu ama şimdi bir dişimiz çıktı ele değiyo baya hala vermelimiyim kemirsin diye yoksa dişçıktıktan sora vermemekmi gerekiyo bilemedim bilgisi olan varmı

tamam cnm ama bıraz cok az cıvık oldu nasıl daha katı uyapablırım uyansınlarda 3 kasık vereyım sen ne kadar aptamıl verıyorsun bebeıslere

Ek gidaya yeni geciyosunuz sanirim?dr unuzun oneri ne bilmiyorum ama muhallebi ile baslamak daha uygun diye dusunuyorum.hem ikizlerin kilosu genelde eusuk oldugundan daha cabuk toparlanmalarina yardimci olur...yegenlerim var da ordan biliyorum.

kızlar şu diş kaşıma halkaları diş çıkarmadan önce veriyodum kızım kemiriyodu ama şimdi bir dişimiz çıktı ele değiyo baya hala vermelimiyim kemirsin diye yoksa dişçıktıktan sora vermemekmi gerekiyo bilemedim bilgisi olan varmı
Verebilirisin

Canim kaynatirsan daha kati olur suyu buharlasirda ben 120 cc veriyorum aptamil bir ara 150ye cikmistim ama ek gidalari ogun seklinde vermeye baslayinca 120 bile icmemeye basladilar galiba tadi hoslarina gitmiyo biberonun icine ufluyorlar sen ne kadar veriyosun

evet tatlım benim oğlan da gece uyumuyor
ve geceleri çok acıkıyorum
çoğu zaman bir sürü şey yiyorum
kızın gece hiç mi uyumuyor?
ya da hangi saatler uyuyor?

canım,benim kızım zaten hiç erken uyumadı.1 gibi uyurdu bazen 2'ye nadirende 3'e sarkardı şimdi gecelerı 3 e kadar ayaktayız.bu gece 4 te yattım mesala.
ee onu uyutunca hemen bende uyuyamıyorum uykum kacıyo.uyumam zaman alıyo.dinlenemıyorum hiç,bir de çok sık kalkıyo emmeye,
doktora dedım gecelerı çok sık kalkıyo emiyo diye.o da hero baby'nin sütlü pirinçli muhallebısını verdı gecelerı bi ölçek ver tok tutar dedi.
ama ben vermedım mama yesın ıstemıyorum.1 ay sonra ek gıdaya geccez inşaallah.
senin de uyku problemın vardı oglun hiç uyumuyodu.günde 1 yada 2 saat uyuyorum diyodun.sana şaşırıyodum nasıl ayakta duruyosun diye, hala öylemısın?
biz en azından geç kalkıyoruz gündüz 1 yada 2 de.

Ek gidaya yeni geciyosunuz sanirim?dr unuzun oneri ne bilmiyorum ama muhallebi ile baslamak daha uygun diye dusunuyorum.hem ikizlerin kilosu genelde eusuk oldugundan daha cabuk toparlanmalarina yardimci olur...yegenlerim var da ordan biliyorum.
Evt yenı gectık muhallebı verıyorum azar azar sagol dusuncen ıcın yegenlerın kac aylık

Canim kaynatirsan daha kati olur suyu buharlasirda ben 120 cc veriyorum aptamil bir ara 150ye cikmistim ama ek gidalari ogun seklinde vermeye baslayinca 120 bile icmemeye basladilar galiba tadi hoslarina gitmiyo biberonun icine ufluyorlar sen ne kadar veriyosun

geldımm evett tam 5 cay kasıgı yogurt verdım korkuyla yemezler dıye veee cok sukur cook begendıler teyzesıı saolasın hergun verıcekmıyım bız bebelac once anne sutu .verıyorum tabıı yetmıyo ardından , 3 saatte bır bazen 125 bazen 150 mama verıyorum

canım,benim kızım zaten hiç erken uyumadı.1 gibi uyurdu bazen 2'ye nadirende 3'e sarkardı şimdi gecelerı 3 e kadar ayaktayız.bu gece 4 te yattım mesala.
ee onu uyutunca hemen bende uyuyamıyorum uykum kacıyo.uyumam zaman alıyo.dinlenemıyorum hiç,bir de çok sık kalkıyo emmeye,
doktora dedım gecelerı çok sık kalkıyo emiyo diye.o da hero baby'nin sütlü pirinçli muhallebısını verdı gecelerı bi ölçek ver tok tutar dedi.
ama ben vermedım mama yesın ıstemıyorum.1 ay sonra ek gıdaya geccez inşaallah.
senin de uyku problemın vardı oglun hiç uyumuyodu.günde 1 yada 2 saat uyuyorum diyodun.sana şaşırıyodum nasıl ayakta duruyosun diye, hala öylemısın?
biz en azından geç kalkıyoruz gündüz 1 yada 2 de.

benim oğlum çok şükür şimdi biraz uyuyor
sabah 7 gibi uyuyor arada emmelerle birlikte bazen 1 e 2 ye kadr uyuyor
çok şükür 1 ay öncesine kadar günde en fazla 2-3 saat uyuyabiliyordum
ama 2 gündür üşütmüş yine uyumuyoruz
ve evet ben hiç uykumu alamıyorum
zaten uykuya geç dalan biriyim bir de uykum kaçıyor......

geldımm evett tam 5 cay kasıgı yogurt verdım korkuyla yemezler dıye veee cok sukur cook begendıler teyzesıı saolasın hergun verıcekmıyım bız bebelac once anne sutu .verıyorum tabıı yetmıyo ardından , 3 saatte bır bazen 125 bazen 150 mama verıyorum

Ohhhh afiyet olsun bebislerime evet canim hergun yavas yavas ver bir ay sonrada o kavanozun tamamini yiyebilir hale gelirler zaten benimkiler yogurdu sevmediler bende meyve puresiyle veriyorum druma sordum bi sakincasi var mi diye nasil yiyorlarsa oyle ver demisti bende pureyle veriyorum

Ohhhh afiyet olsun bebislerime evet canim hergun yavas yavas ver bir ay sonrada o kavanozun tamamini yiyebilir hale gelirler zaten benimkiler yogurdu sevmediler bende meyve puresiyle veriyorum druma sordum bi sakincasi var mi diye nasil yiyorlarsa oyle ver demisti bende pureyle veriyorum

saoll teeyzesıı yogurt yıyınce aklımıza gelırsn artık keske sade yeseler ıcıne az pekmez koyup denesen belkı yerler ıkındı zamanları vereyım yogurtdu, pekı muhallebı verıyormusun

saoll teeyzesıı yogurt yıyınce aklımıza gelırsn artık keske sade yeseler ıcıne az pekmez koyup denesen belkı yerler ıkındı zamanları vereyım yogurtdu, pekı muhallebı verıyormusun

dr farketmez pureyle birlikte yiyebilirler dedi bende nasıl seviyorlarsa oyle veriyorum hem meyve hemde yogurt aradan çıkmıs oluyor evet ikindi zamanı ver muhallebide veriyorum bazen irmiklş muzlu yapıyorum bazende su aptamilin kasık mamaları varya onlardan veriyorum ama coğunlukla aptamil veriyorum

Günaydın uykusuz yorgun anneler ve cingöz bebekleri..
yine sabah ezanıyla öttü bizim minik horozumuz...:1: geceleri uyumayan minişcikler de bir an evvel bol bol uykuyla tanışırlar..
dün doktorum programında bir bebek vardı, hiç tepki vermiyor öyle ölü gibi duruyor, 9 aylıkmış..üzülerek seyrettim ve birkez daha şükrettim Allah sağlık versin tüm yavrulara..
umarım hepiniz iyisinizdir...

cipskolam afiyet olsun bebeklerine,
yoğurdu sevmeleri çok güze,l inşaallah hep severek yerler..
resimlerini de koymuşsun tatlışların, çok güzeller Allah bağışlasın, sağlık versin...çok imrendim sana yaa, ne güzeldir evde aynı boyda iki minik olması..:) anneli babalı ve kardeşli,sağlıklı büyüsünler inşaallah..:nazar::nazar:

Cipskolam, maşallah bebişlerine, yoğurdu sade sevmeleri çok güzel ben de oğluma bir kaç kaşık yediriyorum her gün kendi yaptığım yoğurttan. Bazen yiyor bazen yüzünü ekşitiyor. Sade yemezse meyve eklerim ileride içine ama pekmez yoğurtla birlikte verilmiyor diye biliyorum ben.

Günaydın uykusuz yorgun anneler ve cingöz bebekleri..
yine sabah ezanıyla öttü bizim minik horozumuz...:1: geceleri uyumayan minişcikler de bir an evvel bol bol uykuyla tanışırlar..
dün doktorum programında bir bebek vardı, hiç tepki vermiyor öyle ölü gibi duruyor, 9 aylıkmış..üzülerek seyrettim ve birkez daha şükrettim Allah sağlık versin tüm yavrulara..
umarım hepiniz iyisinizdir...

Benim oğluşum da erkenci bebişlerden erkenden kalkıyoruz hergün. Dün doktorum programını bende izledim o anne babanın ve hareketsiz duran bebeğin halini görünce dayanamadım çok üzüldüm ya. Allah sabır ve şifa versin onlara, kimseyi de evladıyla sınamasın inşallah.

Benim oğluşum da erkenci bebişlerden erkenden kalkıyoruz hergün. Dün doktorum programını bende izledim o anne babanın ve hareketsiz duran bebeğin halini görünce dayanamadım çok üzüldüm ya. Allah sabır ve şifa versin onlara, kimseyi de evladıyla sınamasın inşallah.

AMİN, ben de ağlaya ağlaya izledim, o bebeğin çaresiz hali, dr.un yavruyu evirip çevirirken, onun o dirençsiz pelte gibi duruşu çok etkiledi beni..onlar da biz anneler için birer ders, kimi zaman uykusuzluktan, yorgunluktan vs.den yakınıyoruz ya, ya da büyük çocuğun söz dinlememesi, yaramazlığından..aslında hepsi boş, sağlıkları yerinde ya çok şükür , diyor insan...ama hayat gailesi ile yine unutulup şikayetlenmeler başlayabiliyor..Allah şifa versin o yavruya da inşaallah..ne kadar da güzel bir yüzü vrdı değil mi?
bizim minnoş da hep erkenci, muhakkak sabah ezanında uyanıyor, ama yediye kadar da uyanık ağlamadan kendi kendine konuşarak durabiliyor çoğu zaman..

Back
X