mamadan yoğurt yap diyen dr. mama firması ile anlaşmalıdır bence, mamadan yoğurt mu olurmuş ya hu ..
bebişe mayalarken küçük mama kavanozlarında yapıyordum ben, çok güzel tutuyor..günlük süt kullanıyorum kendimize mayalarken de, kutu sütlerden tutmuyor...
mayanın içine birazcık şeker katarsan daha da güzel tutuyormuş onu da deneyeceğim inşaAllah ek gıda vaktimiz geldiğinde bebişe mayalarken..
benim bebeğim yeni doğan gibi çok sık kaka yapmaya başladı,
geceleri bile iki kez bez değiştirmem gerekiyor iki kez de gece kaka yaptığından..
dr.umuza mesajla danıştım, rengi ve kokusu anormal değilse sorun değil dedi, ama yine de garip geliyor bana bu durum..çünkü ikinci aydan sonra azalmıştı kaka sayımız, son on gündür yeniden arttı...sizlerde de kakası hala bol olan bebiş var mı?
günaydın anneler

pamuk helva, günlük süt dediğin şişe günlük sütler mi yoksa o gün sağılmış açık süt mü, ben de açık süt almayı düşünüyorum, hatta bi kere denedik ama çok sıcakken mayaladığımız için tutmadı veremedik o yüzden.
bizim kız da çok sık kaka yapar oldu, aynen bizde de bi ara azalmıştı kaka sayısı 2-3 günde bir oluyordu hatta, bi kaç gündür çok fazla olmaya başladı, her beslenmesinden sonra gibi bişey oldu, ishal desem değil gibi, bir de ben kaka tahlili yaptırmak istiyorum ama bi türlü yaptıramadık henüz, öncekinden farklı oluyor artık çünkü

Son düzenleme: