2012 Gelinleri...

katılıyorum farem sana ya ben sana farem diyorum samimiyetten alınmak yok dimi :) öyle porselenbebeğim biz buradayız aboneyiz abone :)
bide şeyden korktum bişiler yazarken nurcan sana yasca senden büyüğüz diye hani büyüklük tasladıgımızı sanrsın diye ama emin ol cnm 1 sene bile 1 senedir insanın düşünceleri olgunlasıyor ben şimdi 16 17 yasıma bakınca duygu ve düşüncelerim tuhaf gelioor pişmanlıklarım oluyor o yüzden cekindim seni kardeşim gibi görüyorum cnm benim

çok teşekkürler:):):)

yok yaseminim alınırmıyım ya ben oyle seylere alınmam:)
neyse kızlar cıkıyorum ben bak bebekim bida duymıcam boyle seyler yuzunden kendine zarar verdiğini
optum yasemincim
byyyyyyy

kızlar bene cıkıyorum öpüyorum sizi saol farem :) sende iyi olmaya bak porselenimm hadi birleşiris gne 3ü bir arada

selam kızlar bizde sevgilimle 1,5 yıldır beraberiz 2012 gb nışanlanmayı dusuyoruz erkek arkadısım o sırada askere gidicek uzun dönem benimde üniwim bittikten sonra 2013-2014 gb evlenmeyi düşünüyoruzz...
cok mutluyum bu yuzden cok sevıyorum onu :)

ne mutlu canım sana deemk aşiğiz hepimizde:asigim:
hoşgeldin aramıza

hoşbulduk canım:)
artık heralde geri sayım yapmaktan başka bi yolumuz yok evlenmek için
ee daha okuldu askerlikti derken :):)
ama çok mutlu oldum böle topic görunce
sadece kendımı zannedirdim hayal edıyorum diye megersem sizlerde varmışsınız :):)

noble_ange hoşgeldin hayatımmm=))
bize kendinden bahset bakalım=)))
burda hep beraber geri sayım yapcaz tanışalım kaynaşalım=)))
opuyorumnanaktan

saol iyiyim bende..ingilizce projem var onla ugrasıodum şimdi sen yazdın :) evt kimsecikler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…