ya bak belki sen kim olyosun diyceksin ama insan birileriyle konuşunca oyle bi rahatlıyoki biz herzaman yaseminle burdayız herzaman dinleriz nolur boyle şeyler yapmadan biraz dusun bize anlat birlikte dert ortaği olalım hem aşk en buyuk zorluklarda belli olmaz mı sizin aşk sınavınızda bu işte bak demekki aşkınız okadar gucluki hala birlikte ve aşiksınız
dimi yani bak benimkide askere gidicek goremicem belki duğun 2013 e kalcak annem vermicek bizdemi kendimize zarar verelim yani
katılıyorum farem sana ya ben sana farem diyorum samimiyetten alınmak yok dimi :) öyle porselenbebeğim biz buradayız aboneyiz abone :)
bide şeyden korktum bişiler yazarken nurcan sana yasca senden büyüğüz diye hani büyüklük tasladıgımızı sanrsın diye ama emin ol cnm 1 sene bile 1 senedir insanın düşünceleri olgunlasıyor ben şimdi 16 17 yasıma bakınca duygu ve düşüncelerim tuhaf gelioor pişmanlıklarım oluyor o yüzden cekindim seni kardeşim gibi görüyorum cnm benim
selam kızlar bizde sevgilimle 1,5 yıldır beraberiz 2012 gb nışanlanmayı dusuyoruz erkek arkadısım o sırada askere gidicek uzun dönembenimde üniwim bittikten sonra 2013-2014 gb evlenmeyi düşünüyoruzz...
cok mutluyum bu yuzden cok sevıyorum onu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?