selam kzılar benmde 14 nisan düğünm balayınada kıbrıs salmais bay contiyi ayarladık inş güzel olucakk :)
Elmayraaaa çok güzeel :) teşekkür ederim paylaşımın için..
Sakin ve gösterişli bir otel, bence tam isabet olmuş. Hem bebeğimiz huzurlu olacak:) hem de nişanlım balayımızda istediği huzuru bulabilecek..
Bu arada ulaşımınız nasıl olacak? Şuan THY gayet uygun seçenekler sunuyor.
biz önce fethiye ve dalyan yapıcaz 5 -6 gün sonra bodruma gecicez. bide geze geze gitmeyi seviyoruz nerede ne meshur oyle takılıyoruz.buyuzden aracımızla gidicez sadece bodruma gitseydik ucakla gtmek daha mantıklı olurdu bebekle. gerci gecen sene erkenden aldıgımız biletin tarihi iptal oldu bisuru sıkıntı yasadık o da ayrı konu..
siz düğünden hemen sonramı gidiyosunuz bikaçgün bekliyomusunuz?
denizi kirli demişler ya kafama takıldı acaba kirden kasıtları ne? cakıllı mı yoksa suyum mu pis
:)) ets de 150-200 tl uyguna geliyordu zaten ama biz ödemeyi düünden sonra nakit yapmak istedik o yüzden direk otelle anlaştık.Sigorta da yaptırmışız vazgeçme ihtimaline karşı, yaklaşık 2000 olmuş. Taksit de 9 aymış. Bunlar konuşulurken ben nerdeydim acaba:) Biz ets den ayarladık balayını.
kızlar bende 7 temmuzda evleniyorum kısmetse. ankaradan geçeceğimiz için antalyanın daha uygun olacağına karar verdik havalanına yakın lara kundu civarlarında bir otel bakıyorum. rixos lares i çok beğendim aama biraz tuzlu duruyor 4 gece için 22oo fiyat çıkardılar. sizin bildiğiniz gidip gördüğünüz önerebileceğiniz bir yer var mıdır ultraherşey dahil olacak havalanına yakın alakart restoranı ücretsiz yada en azından bir gece ücretsiz minibarı ücretsiz. yorumları okudum voyage belek demiş herkes ama belek ulaşım sorunlu olur bizim için
kızlar bende 7 temmuzda evleniyorum kısmetse. ankaradan geçeceğimiz için antalyanın daha uygun olacağına karar verdik havalanına yakın lara kundu civarlarında bir otel bakıyorum. rixos lares i çok beğendim aama biraz tuzlu duruyor 4 gece için 22oo fiyat çıkardılar. sizin bildiğiniz gidip gördüğünüz önerebileceğiniz bir yer var mıdır ultraherşey dahil olacak havalanına yakın alakart restoranı ücretsiz yada en azından bir gece ücretsiz minibarı ücretsiz. yorumları okudum voyage belek demiş herkes ama belek ulaşım sorunlu olur bizim için
:)) ets de 150-200 tl uyguna geliyordu zaten ama biz ödemeyi düünden sonra nakit yapmak istedik o yüzden direk otelle anlaştık.
İnş güzel geçer de verdiimiz paralara değerrr :))))))
umarım harika geçer..:) otel gerçekten güzel görünüyor ne kadara anlaştığınızı öğrenebilir miyim acaba haziran da 4 gece her şey dahil fiyatını merak ettim..Cok tesekkur ederim, Papirus Otel den yer ayirttik canim.. Adrasanda ki en iyi yer orasi gibi duruyordu.
Ustelik etkinlikleri de cok guzel tekne turu falan varmis :) Bol yesillik sakinlik var ben cok begendim, insallah gittigimize deger :)
merhaba balayı kızları
bende 9 haziranda evleniyorum kısmetse.
Balayını Antalyada istiyoruz.ben bu senede tatilde Antalyadaydım.Beldibi ve kemeri gördüm gayet beğendim.Balayıda kemerde olsun diyordum kiiiiiiiii belek side falanda çok güzel yerler.
Oteli geçtim daha nereye gitsem ona karar veremiyorum.
Bi el atın bana yaaa
süper ya bende 9 haziranda evleniyorum nasipse ama balayına hala bi yer bulamadım çünkü çok daha uygun bir yer arıyoruz çok fazla masrafımız oldu
süper ya bende 9 haziranda evleniyorum nasipse ama balayına hala bi yer bulamadım çünkü çok daha uygun bir yer arıyoruz çok fazla masrafımız oldu
Eki Görüntüle 351272 Eki Görüntüle 351273 Eki Görüntüle 351274 Eki Görüntüle 351275
bu da bizim odamıızz :) sağolsun burdan arkadaşların tavsiyesiyle kapadokya karlık evi otelde bu odayı ayırrtık 6 gece :))) çokkk mutluyum sabırsızlanıyorumm
harika bayıldım fiyatı ne kadar acaba ?
normalde gecelik 210 dolar ama balayı çiftlerine 210 tl
2 tane daha çook güzel oda vardı ama onlar rezerve edilmiş
bana ne işin var kapadokyada taşların arasında diyenler oluyor ama
aldırmıyorum
zaten tesettürlüyüm
ve otantik yerlere bayılıyorum
benim içime çok sindi inşallah herkesin gönlüne göre olur
Eki Görüntüle 351272 Eki Görüntüle 351273 Eki Görüntüle 351274 Eki Görüntüle 351275
bu da bizim odamıızz :) sağolsun burdan arkadaşların tavsiyesiyle kapadokya karlık evi otelde bu odayı ayırrtık 6 gece :))) çokkk mutluyum sabırsızlanıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?