2012 Gelini Buselincik'in ilk çeyizleri... :)

Bugün Limango dan aldığım keyif tepsim :)

$1.webp

canım güle güle kullan bende keyif tepsisi aldım ama saklıcak yer bulamadım seninkide çok şirin

sende güle güle kullan canım, sorma aynı dert bizdede varr artık evde heryer koli doldu koyacak yer bulamıorum en ufak bişeyi :(

Bu arada nisan başı istemeye geliyorlarrrrr, Allah kısmet ederse mayısda da nişanım varrrrrr ekin ilk haftada düğün :)

Ne zormuş bu işler ya aileler işin içine girince baya farkedio herşey .. Düğün yeri konusunda sıkıntı yaşadık buyüzden düğünümüz 21 Ekim Pazar akşamı olucak...
31 Martta istemeye geliyorlar, tersden gidiyoruz anlicanız...Allah herkese bu yolda yardım etsin :))

Kızlar cumartesi akşamı aileler tanıştı ve beni istediler, çok şükür kazasız belasız atlattık, artık sözlüyüz... 28 Nisanda da nişanımız olucak inşallah :)
Bu heyecanla markafoniden aldığım yeni çeyizcikleri ..

Bal kavanozum ...

$bal kavanozu.webp

Zeytinliğim ...

$zeytinlik.webp

Geçen haftada English Home dan triko battaniye , runner , askı falan aldım ama resimlerini bulamadım akşam çekip yükleyeceğim :))

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün nikah başvurumuzu yaptıkkk :)

06.10.2012 saat 15:00 deeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ayh heyecanlandımmm :)))))))))))))))

Sağol canım teşekkür ederim :)

Kızlar düğün tarihimiz kesinleşti gibi yer ayarlamasında sorun çıkmassa 7 ekimde evleniyoruuuuuuuuum :))
İnşallah cicilerimin evimde yerlerindeki hallerinide paylaşıcam :)

Ne zormuş bu işler ya aileler işin içine girince baya farkedio herşey .. Düğün yeri konusunda sıkıntı yaşadık buyüzden düğünümüz 21 Ekim Pazar akşamı olucak...
31 Martta istemeye geliyorlar, tersden gidiyoruz anlicanız...Allah herkese bu yolda yardım etsin :))

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün nikah başvurumuzu yaptıkkk :)

06.10.2012 saat 15:00 deeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ayh heyecanlandımmm :)))))))))))))))

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin:16:

Merhaba Kızlar ,

Çeyiz topiğim gelmeyeli epey zaman olmuş.. Tabi ben bu arada hiç boş durmadım bir sürü şey aldım.. Artık ne var ne yok hatırlayamıyorum bile.. Ama bir simge olarak en son aldığı malzememi paylaşayım...

Philips Süpürgem.. Annemde aynı süpürgeden aldı onunkini şuan kullanıyoruz haliyle tek kelime ile harika.. Her süpürmem de bende iyiki almışım diorum :)

$süpürge.webp

Gelelim evlilik hazırlığına... Oldukça yorucu ve stresli bir dönemdeyim..Ama hepsine değer hepsi keyifli.. 7 Ekim sabahına sevdiğimle uyanacağımı düşündükçe dahada heyecanlanıyorum :)

Artık çeyiz alma işimi sona erdirdim.. Dün itibari ile evimizi tuttuk.. 100 metrekare 2 oda 1 salon kutu gibi çok şirin bir ev.. Üstelik de sıfır daha hiç oturulmamış.. Şimdi aldığım eşyaları birer birer yerleştiriyorum hayalimde evime..
Cumartesi günü büyük temizliğimizi yapmaya gideceğiz... Sonrada mobilyalarımız gelecek ve yerleştirmeye başlayacağız :)

Evimin temizliği biter bitmez Evim Güzel Evim köşesinde paylaşıcam bütün resimleri...

Darısı tüm gelin adaylarının başına :)) :nazar:

Back
X