Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım mutfak resmini daha yeni gördüm çok kullanışlı çok şeker mor renk de gözümden kaçmadı bende çok seviyorum moru mutfaktaki o askı sanırım ikeadan bende çok seviyorum o şekli ilerde mutfağım olursa inş bende seninki gibi yapmak isterim
Allahım huzurlu sağlıklı günlerde kullanmasını nasip etsin hepsi çok güzel ah biz gelin adayları nasılda zevkle en ince ayrıntılarıyla alıyoruz herşeyi:)..inş bende ev dizeceğim günleri görürürm zaman geçmiyor gibi geliyor :)English Home nevresim takımın çok güzel bayıldım rengine:)
Kızlar Merhaba, ben artık 10 günlük evliyim :)
Pazar günü özene bezene aldığım mutfak malzemelerimle ilk yemeğimi yaptım inanılmaz keyifliydi :)
Ama hevesim de geçmiş değil hala ev eşyası gördüm mü içim gidiyo sizin anlicanız alma olayı hiç bitmiyor :)