2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

z.burnuna o zaman bi gidin bakın bilmem farkeder mi yani perdeciler carşısıya bide pazarlık yapın dilbaz birini alın yanınıza havalrda guzel hem gezersiniz hem belki beğenirsiniz demii neden olmasın

pardon kacırdım 5000 tutan perdelerin modeli neydi acabaaaa

cnm benim tac dan begendim perdelerii .. salonuma iki ayri bolum olucakti birincisi katlamali zebra stor bir cama 3 tane toplamda 6 zebra stor olucakti dier bolume 5 metre perde ve fon perde olucakti ithal urunmus gunesliklerimde perdeye uygndu renkliydii yatak odasida fon perde ve tul guneslik takim halinda kucuk odaya 3 stor zebra mutfak ve birde ara perdesi vardi tac dan sordum

hmmm oleyse iyi o zaman fiyati canimm ..fotografciyi ayarladimmm. cnm kuafor henuz ayarlanmadi fotografcim ile mekan hakkinda gorusmeye gidicem bu hafta ona gore anadolu yakasi yada avrupa yakasinda secim yapicam kuaforde aklimda bi kac yer var bakalim hangisi olucak sen ayarladinmi

bayaa tutmuş piyasasıyla ilgili çok bilgim yok ama iyice arastır umarım aradıgın modeli uygun fiyata bulursun.
bende stor üzeri tül düşünmüştüm üstelik bnm sdce salonumda 4pencerem var siz düşünün ne kadar tutar off offf

sen o salonun 2 camını tuğlayla ör bence. daha az masraf olur

aynen cnmm arastircam bayaaa ins istedigim modeli cok yguna bulurum benim salonumdada 4 pencere var ve boyutlari normalinin iki katii ((((((((((((((

bende ikisini de henüz ayarlamadım:)) fotoda kimi ayarladın..ve ne kadara anlaştın canım..ayy bu sırada iyice paracı oldum ben yalnız varya her şeyin fiyatını soruyorum:))))) kuaforde nişanda gittiğim yere gitmiyeceğim kesinde artık neresi olursa bakalım ya..senin düşündüğün yerler var mı??

cnm yelda calimli ile anlastim fotografci ... bende paraci oldum cnmm surekli fiyat soruyorum napalimmm artik :) evlilik zor masraflar cokk :) harcamalarda cok dikkat etmek lazim.. anadolu yakasi olursa mas kuafor ve as hasan yoldas dusunuyorum. avrupa yakasi olursa mehmet tatli dusunuyorum simdilikk

aynen cnmm arastircam bayaaa ins istedigim modeli cok yguna bulurum benim salonumdada 4 pencere var ve boyutlari normalinin iki katii ((((((((((((((

aslında büyük boyutlarda pencereler cok daha güzel oluyor ben daha cok begeniyorum walla ama bi kereye mahsus böyle bi para dökcen işte bencede degcek eminim bahsettigin perde tarzı pencerelerine cok yakısacak canım

aslında büyük boyutlarda pencereler cok daha güzel oluyor ben daha cok begeniyorum walla ama bi kereye mahsus böyle bi para dökcen işte bencede degcek eminim bahsettigin perde tarzı pencerelerine cok yakısacak canım
aynen bende cok beyeniyorum ama iste parasida guzell :) arastircaz bulamazsakkk bi care bulcaz yaptircaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…