2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

tunaydin canim benmmm :))))))))))))))))) gercekten yaaa dedigin gibii hepp dertleniyoduk zaman nasil gecicek sole bole falan diyee simdiii hersey alindi evlerimiz hemen hemen tutuldu esya perde hali derdine dustukkk :) HERSEYIN HAYIRLISI DIYELIMMM.. KISMET DIYELIM HERSEY GONLUMUZCE OLSUN BAHAR ARTIK EVLENDIKDEN SONRA BASKA bir topik acariz 2012 nin evli mutlu gelinleri diye :))))))))))))))))))))))))))))

aynen tatlışım acarız valla :)) cok mutlu olalım hep mutlu olalım :)

merhaba kızlar nasılsınız bakalım heycan iyice artmış forumda :) ee tabi düğün mvsimi yavaş yavaş açılıyo. forumdan ilk gelinlerimiz de evleniyo ohh ohh ne güzel:) ağzımızın tadı hiç bozulmasın inş :)
bende daha heyecan yok kızlar daha 100 günün altına düşemedim ondandır belki bide buara gündemimde düğün hazırlıkları yok yani hazırlıklarla ilgilenmiyorum. Dersler ve işlerle boğuşuyorum ve iyice bunalmış bulunuyorum. kpds kpss gibi bilimum ösymnin yaptığı sınavlardan nefret ediyorumm
nese temmuzdan sonra artık bende hazırlıklarla daha çok ilgilenicem inş.. buarada şafak 143.
baharcım benide 2 eylül olarak eklersen çok sevinirim :)

dinlen tatlım uzanda biz daha almadık 3 hafta kaldı benimde

çok yoruldum gerçekten ama deydimi bilemiyorum kına malzemelerini erkek tarafı alıyormuş kayınvalidem biz alacağız dedi ama çok içime sinmedi kına keseleri filan. kendisi alınca haliyle çok masraf yapmak istemedi ucuzuna kaçtı biraz bende sesimi çıkarmadım tatsızlık çıkmasın diye eşyalara filan hiç karışmadılar çünkü bende birşey demedim alt tarafı kına malzemesi diye ama kendi arkadaşlarıma vermek için özel şeyler almayı düşünüyorum çok güzel değişik kına keseleri gördüm

tatsız çıkmasını kimse istemez tatlım bir kez yapılıyo ama bu kadarcık bişey için kalp kırmaya değmez sağlık olsun tatlım uygun bi zamanında kendin gider bakarsın canım alabilirsen kendin alırsın hem daha çok içine siner rahat bakarsın canım.

bende öyle yapmayı düşünüyorum canım amannn neyse onlarda öyle oluversin ne yapalım

seni çok iyi anlıyorum çünkü bende benzer konularda bişey diyemiyorum ama sende çok güzel düşünmüşsün arkadaşların için küçük güzel hediyeler olabilirrr

Kızlar merhaba,

Bizim 28.04.2012 de nişanımız var, ama bugün nikah başvurumuzu yaptık veee 06.10.2012 saat 15:00 de evleniyoruz... Sanki nikahımız hemenmiş gibi karnıma ağrılar girdi bugün o gün nasıl olurum hiç bilmiyorum :))

slm canim hayirlisi olsunnn :)))) bizde basvuru yaparken imza atiyorsun ya o zaman cok heycanlanmistik nisanlimla sanki nikah kiyiliyordu :)))) bende heycanlandm yani dugun gunuu zatennn yanaklarimiz kulaklarimizda olucak :)

slm canim hayirlisi olsunnn :)))) bizde basvuru yaparken imza atiyorsun ya o zaman cok heycanlanmistik nisanlimla sanki nikah kiyiliyordu :)))) bende heycanlandm yani dugun gunuu zatennn yanaklarimiz kulaklarimizda olucak :)

Kesinlikle çok heyecan vericiydi, Daha çok var ama ben sabırsızlanıyorum cicilerimi kullanmak, evimi yerleştirmek, gelinliği giymek,düğünü yaşamak ama en güseli güne sevdiğimin kollarında uyanmak için :))

bende o imzayı atarken çok heycanlandım
acaba rüyadamıyım dedim yaa :)))

aynen canım bizde de öyleydi bir an evet diye bağırasım geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…