- Konu Sahibi rashabahar
-
- #8.941
Günaydıınn dünyanın en güzel gelinleriii :)
ya sankı daha dun gıbı Ebruu su takvım neden ılerlemıyor yaaa "1 year" yazısını gormek ıstemıyorum artık dıyordum ve sımdıı sadece 77 gün kaldı şükürler olsun Allahıma.. Daha dune kadar çeyiz eşyaları hakkında konusuluyordu sımdı bakıyorum mobılya, gelinlik, aksesuarlar hakkında konusuluyor... Cidden cok az bır zaman kaldı kızlar çok mutluyummm... Allah herkesi bir ömür sevdikleriyle mutlu eder inşallah... Herkese dilediği gibi bir düğün, bir ev nasip eder inşallah... Bu heyecan hiiçç eksilmesin
tunaydin canim benmmm :))))))))))))))))) gercekten yaaa dedigin gibii hepp dertleniyoduk zaman nasil gecicek sole bole falan diyee simdiii hersey alindi evlerimiz hemen hemen tutuldu esya perde hali derdine dustukkk :) HERSEYIN HAYIRLISI DIYELIMMM.. KISMET DIYELIM HERSEY GONLUMUZCE OLSUN BAHAR ARTIK EVLENDIKDEN SONRA BASKA bir topik acariz 2012 nin evli mutlu gelinleri diye :))))))))))))))))))))))))))))
aynen tatlışım acarız valla :)) cok mutlu olalım hep mutlu olalım :)
şafak 17 :) bugün kına malzemelerini aldık okadar çok yoruldumki ayaklarım ağrıyor
şafak 17 :) bugün kına malzemelerini aldık okadar çok yoruldumki ayaklarım ağrıyor
dinlen tatlım uzanda biz daha almadık 3 hafta kaldı benimde
darısı başımızaaaaaa:))))
çok yoruldum gerçekten ama deydimi bilemiyorum kına malzemelerini erkek tarafı alıyormuş kayınvalidem biz alacağız dedi ama çok içime sinmedi kına keseleri filan. kendisi alınca haliyle çok masraf yapmak istemedi ucuzuna kaçtı biraz bende sesimi çıkarmadım tatsızlık çıkmasın diye eşyalara filan hiç karışmadılar çünkü bende birşey demedim alt tarafı kına malzemesi diye ama kendi arkadaşlarıma vermek için özel şeyler almayı düşünüyorum çok güzel değişik kına keseleri gördüm
tatsız çıkmasını kimse istemez tatlım bir kez yapılıyo ama bu kadarcık bişey için kalp kırmaya değmez sağlık olsun tatlım uygun bi zamanında kendin gider bakarsın canım alabilirsen kendin alırsın hem daha çok içine siner rahat bakarsın canım.
çok yoruldum gerçekten ama deydimi bilemiyorum kına malzemelerini erkek tarafı alıyormuş kayınvalidem biz alacağız dedi ama çok içime sinmedi kına keseleri filan. kendisi alınca haliyle çok masraf yapmak istemedi ucuzuna kaçtı biraz bende sesimi çıkarmadım tatsızlık çıkmasın diye eşyalara filan hiç karışmadılar çünkü bende birşey demedim alt tarafı kına malzemesi diye ama kendi arkadaşlarıma vermek için özel şeyler almayı düşünüyorum çok güzel değişik kına keseleri gördüm
Kızlar merhaba,
Bizim 28.04.2012 de nişanımız var, ama bugün nikah başvurumuzu yaptık veee 06.10.2012 saat 15:00 de evleniyoruz... Sanki nikahımız hemenmiş gibi karnıma ağrılar girdi bugün o gün nasıl olurum hiç bilmiyorum :))
slm canim hayirlisi olsunnn :)))) bizde basvuru yaparken imza atiyorsun ya o zaman cok heycanlanmistik nisanlimla sanki nikah kiyiliyordu :)))) bende heycanlandm yani dugun gunuu zatennn yanaklarimiz kulaklarimizda olucak :)
slm canim hayirlisi olsunnn :)))) bizde basvuru yaparken imza atiyorsun ya o zaman cok heycanlanmistik nisanlimla sanki nikah kiyiliyordu :)))) bende heycanlandm yani dugun gunuu zatennn yanaklarimiz kulaklarimizda olucak :)
aynen canım bizde de öyleydi bir an evet diye bağırasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?