2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ayy ne güzel dilekler bunlar çokkk teşekkür ederiz
sende bebişin ve eşinle musmutlu huzurlu sağlıklı bir ömür geçirirsin dilerim...

selamlar herkese...kızlar yapay gelin çiçeğimin resmini ekliyorum nasıl? daha süslenecek tabii...foto çekimlerinde renk olsun istedim ve sadece 25 tlye mal oldu. Gelinlikçinin vereceği yapay çiçekte var ama o biraz soluk renklerde ve fazlaca anlaşılıyor yapay olduğu, bir de canlı casabalanca ve orkide sarkıtı siparişi verdik. normalde gelinlikçide katolog çekimlerinde bu renklerde çiçek kullanmış...

bende bende 06.05.2012

ama bennn yokumm...22 hazirannn

canımmm ben çok yorum yapamasamda hep takipteydim zatenn:)) çok öncelerden beri buralardayımm yani...aynı salon dimi..senin düğününde de orada olacaktıı... salon nasıldı...

çok güzel olmuşş cnm renklerde süperrr

selammm kızlarrr
çok az kaldı hergün yeni bir eksik çıkıyor yeni bir şey geliyor aklımaa :))) artık not almak fln da kar etmiyor :)))
bi an önce düğün günü gelsin geçsin ve balayına gidelimmm bir ohh çekeyimm rahatlayayım hiçbirşey düşünmeyeyimm istiorummmm

rashabahar çok güzel olmuş canım ellerine sağlık :)) biran önce başlasa düğünlerimiz sabırsızlıkla bekliyorum :)))

rashabahar çok güzel olmuş canım ellerine sağlık :)) biran önce başlasa düğünlerimiz sabırsızlıkla bekliyorum :)))

:)) dugunlerımız basladı tatlım nısan gelınlerımız gıdıyor artık yavas yavas :)) senı de ekledım ılk sayfaya gormussundur buyuk ıhtımal ) az kaldı cok az kaldı hayırlısıyla kocişlerimize kavusacagız ınsallah

evet canım az kaldı benim 53 günüm var :) gördüm tşk ederim canım :)

yaaaa beni unutmuşsunuzzzz aşk olsun ((((( 07.07.2012

aynı durumdayız yine:)) solaryuma gidecektim unutmuşu, şimdi bir araya onu sıkıştıracağım...çok az günümüz kaldı düğün gününü saymazsak 17 gün, hatta ben son 3 günü de saymıyorum kına falan olacak ya 2 haftacık diyorum:))) Düğünden 1 hafta öncede istanbulda bekarlığa veda partim olacak...Haftaya başlıyorum yani kutlamalara :))))))))

bugün en sonunda duvar kağıdımızı da seçtik, kolonlar düz küçük taş desenli gibi, tv unitesi arkası desenli olacak. Bakalım nasıl duracak:)))

selam kizlar nasilsinn bugunn evime gittimmm boyasi yapilmiss salon ve antremm cok guzel olmusssssssssssssssss yatak odasida guzell pek icime sinmedi ama olsun esya ile birlikte guzel olur diye dusunuyorumm bi kucuk odamiz oda sapsariiiiiiiiiiiiiiiiiiii heryer renk renkk :)) civil civill sonra kayinvalidemlere gittikk yeeemek yedikkk sonra ben askimla odada film acip izledik sonra uyuduk :) sonra kalktim askima mis gibi yemekler yaptikk guzelbi sofraa vee aile yemegii hersey harika idi :)))))))00000

baharcim nasilcinn msn neden gelmiyon kizzz :) bu aradaaa tarih duzenlemesi harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olmus ellerine saglikkk muck

ellerine sağlık canımm mayıs aynın ilk gelini benimmmmm

Bu arada 24 gün kaldı

evet canım az kaldı benim 53 günüm var :) gördüm tşk ederim canım :)

Rica ederim canım benim :)) wawww çok az kalmışşş )

yaaaa beni unutmuşsunuzzzz aşk olsun ((((( 07.07.2012

thaliaaa cım uzun zamandır girmiyordum dikkatimden kaçmış büyük ihtimal üzgünüm :)) hemen kaydediyorum

owww harıka bır gun gecırmıssın tatlıiım maşallah cok sevındım senın adınaa :)) evını gormek ıcın sabırsızlanıyorum ınsallah gırecegım bır aksam... :) muckk kocamann bebişiimm :)

ellerine sağlık canımm mayıs aynın ilk gelini benimmmmm
Bu arada 24 gün kaldı

evettt ilk gelin sensin çok az kalmıs yaa :))

Günaydıınn dünyanın en güzel gelinleriii :)

ya sankı daha dun gıbı Ebruu su takvım neden ılerlemıyor yaaa "1 year" yazısını gormek ıstemıyorum artık dıyordum ve sımdıı sadece 77 gün kaldı şükürler olsun Allahıma.. Daha dune kadar çeyiz eşyaları hakkında konusuluyordu sımdı bakıyorum mobılya, gelinlik, aksesuarlar hakkında konusuluyor... Cidden cok az bır zaman kaldı kızlar çok mutluyummm... Allah herkesi bir ömür sevdikleriyle mutlu eder inşallah... Herkese dilediği gibi bir düğün, bir ev nasip eder inşallah... Bu heyecan hiiçç eksilmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…