2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kizlar nasilsiniz bakalimmmmm guzel bir hafta sonu diliyorummmmmmmm herkese :)

kizlar benim safak ne ara 76 oldu yawww anlamadim :)))))))))))))))))))))))))

benim 21 gün asıl ben onu bile anlayamadım:))))

bu arada kızlar, perdelerimiz ve mobilyalarımızın çoğu geldi, daha gelecekler var ama ev çok güzel oldu maşallah bugünde duvar kağıdı baktık ama karar veremedim o kadar katalog baktım...bir desen güzel gibi ama bakalım onu erteledim şimdilik...yarın halı alacağız. Takım almadan ev döşemek ne zormuş ya...bu bununla olur mu, aynı tarz olmalı ama arada farklılıklarda serpiştirmelisin falan. Evet sonuç hoş oldu ama almayanlarınız için söylüyorum sıkılıyorsanız bu tarz işlerden mağazalardan takım alın çıkın:))))

kimsecikler yok galiba buralarda =) neyse nikahım oldu artık evliyim...nikah cüzdanıma bakınca bi tuhaf oluyorum =)

darısı gün sayanların başına artık...haftaya bugün düğünüm var allah nasip ederse

hepinizi öpüyorum..

oooooo hadi hayirlisiiiiiiii bakalim resmi olarak evlenen ikinci gelinimizsinn :)) tebrikler tatlimm is eglenceye kalmiss bebiss

slm cnm az kalmiss az hemde baya az sen artik safak saymaa :))))))))))))))) mutlulukla oturursun insallah evinde. bizim evde suan tadilatta gerci kiraciyiz ama ufak tefek seyler yapilio boya falan.. bizimde bi kaba esya gelsin ona gore alicam perdemi halimi ama gercekden cok zormus yatak odasinin duvarini somon boyatiiyozz su perde olurmu bu hali olurmu ay salon perdesi bi bolumu tul bi bolumu stor olurmu 3 + 1 den 2 + 1 e donusturulmus ev salonum iki ayri bolum olarak gozukuo nasil olucak nasil diizicem kafam allak bullak :)

gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mutlu guzel keyifli bir hafta sonu diliyorum sevdiklerinizde ama ben haftasonlari sevmiyorumcnku askim haftasonlar hep iste ooluyo haftasonu keyfini haftaici yasiyoruz ama haftasonun yerini tutmuyor:)

kızlar dün gelinlik baktım altı prenses üstü fransız dandeli olcak.prensesin en üstündeki tül simli tülden olcak,straplez ama fransız dantelin aynısından askı diktircem.üstüme göre dikip vercek gelin el çiçeği hariç hepsini 650 ye dikcek fiyatı çokkk uygun geldi daha önce diktiren arklarımda memnun kalmış inş bende çok memnun kalırımmm.

rashabahar beni eklermisin listeye :)) 2 Haziran 2012 düğün tarihim Canim :))

kızlar selam herkese
sınavlardan paçamı sıyırıp ancak gelebildim...
şmdi annemle alışveriş merkezine gidicez abiye bakmaya
hazırlıklar yavaş ilerliyor bu ara

merhaba herkese hazırlıklar başladı ve bitmek üzere dün evimi temizlemeye gittim çok yorulduk ama temizlenince daha bi güzel oldu sanki. ankastrelerim geldi yerine yerleşti hepsi inşallah yarında mobilyalarım geliyor bugünde perdelerimi seçmeye gidiyorum düğüne 20 gün kaldı inşallah hayırlısıyla yetişecek hepsi.

sizinde şafak hızla atar inşallah:)) önce perdeyi halledin derim, halıyı ona göre daha rahat seçersiniz. perdenin numunesini eve götürüp bakın renklerine kumaşına nasıl durduğuna eğer yakınsa perdeci. Bizim perdeci 2 günde dikti bu arada şok oldum:)) benim salonum 3 penceresi var, birisi fransız balkon, biri yemek bölümü, diğeri balkon kapısı. Fransız tarafa stor + katlamalı stor tül perde ve yanına japon fon yaptırdım, japon fon rengini gece abajur ışığında beğenmediğim için değiştiriyorum yeni kumaş seçtim. değiştireceğimi runner ve peçete takımı olarak diktirip değerlendireceğim:)) Balkon stor + normal pliseli tül ( katlamalının aynı tülünden), yemek kısmıda stor+katlamalı tül stor ama fon yaptırmadım mesela çünkü pencere dar. Yani illa heryer aynı tarz olmalı diye düşünme, kullanış rahatlığını ve pencere genişliğini hesaba kat. Perde gelince evin havası değişiyor ve sonra perdeye uygun halı ve biblolar falan alırsan süper olurrrrrr:)))

iki ayrı bölümün birisini yemek odası yapabilirsin???

aaaaa ayni gün evleniyoruz galiba...üçledik 28 nisanları:))

evin temizliği bitti sanma:))) her yeni gelen eşyada tekrar temizliyorsun...perden storsa mesela, takılınca her yer tekrar batıyor...yeni gelen mobilyaların montajı oldukça tekrar siliyorsun....kakılmışa döndüm yaaaaaa:)))

slmm kızlar uzun aradan sonra ben geldımmmmmmm gelnlğimi dktriyorum istediğim gibide insallah esyalarımızıda alıyoruz yavaş yavş baharcım benı eklmeişmiydi 23-26 agustos canımmm benımde

evet aynı gün evleniyoruz :) mobilyalarda dün gelsin diye çok uğraştım ama yetişmedi maalesef kalabalıkta onlarında temizliği bitsin istemiştim ama olmadı ne yapalım bi kakılmışta ben olurum artık :)

Ankara'dan mı diktiriyorsun nerden bana da gelinlikçi lazım tez elden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…