- Konu Sahibi rashabahar
-
- #8.861
Merhaba Kızlar bende yeni geldim uzun zamandır okuyordum buraları ama daha yeni üye oldum. Benim bu sene haziranda düğünüm var. Hazırlıklarım yavaş yavaş tamamlıyoruz.
hosgeldin canim hakkinda hayirlisi olsun... haziranin kacinda canim dugun?
kizlar benim safak ne ara 76 oldu yawww anlamadim :)))))))))))))))))))))))))
kimsecikler yok galiba buralarda =) neyse nikahım oldu artık evliyim...nikah cüzdanıma bakınca bi tuhaf oluyorum =)
darısı gün sayanların başına artık...haftaya bugün düğünüm var allah nasip ederse
hepinizi öpüyorum..
benim 21 gün asıl ben onu bile anlayamadım:))))
bu arada kızlar, perdelerimiz ve mobilyalarımızın çoğu geldi, daha gelecekler var ama ev çok güzel oldu maşallahbugünde duvar kağıdı baktık ama karar veremedim o kadar katalog baktım...bir desen güzel gibi ama bakalım onu erteledim şimdilik...yarın halı alacağız. Takım almadan ev döşemek ne zormuş ya...bu bununla olur mu, aynı tarz olmalı ama arada farklılıklarda serpiştirmelisin falan. Evet sonuç hoş oldu ama almayanlarınız için söylüyorum sıkılıyorsanız bu tarz işlerden mağazalardan takım alın çıkın:))))
slm cnm az kalmiss az hemde baya az sen artik safak saymaa :))))))))))))))) mutlulukla oturursun insallah evinde. bizim evde suan tadilatta gerci kiraciyiz ama ufak tefek seyler yapilio boya falan.. bizimde bi kaba esya gelsin ona gore alicam perdemi halimi ama gercekden cok zormus yatak odasinin duvarini somon boyatiiyozz su perde olurmu bu hali olurmu ay salon perdesi bi bolumu tul bi bolumu stor olurmu 3 + 1 den 2 + 1 e donusturulmus ev salonum iki ayri bolum olarak gozukuo nasil olucak nasil diizicem kafam allak bullak :)
merhaba herkese hazırlıklar başladı ve bitmek üzere dün evimi temizlemeye gittim çok yorulduk ama temizlenince daha bi güzel oldu sanki. ankastrelerim geldi yerine yerleşti hepsi inşallah yarında mobilyalarım geliyor bugünde perdelerimi seçmeye gidiyorum düğüne 20 gün kaldı inşallah hayırlısıyla yetişecek hepsi.
aaaaa ayni gün evleniyoruz galiba...üçledik 28 nisanları:))
evin temizliği bitti sanma:))) her yeni gelen eşyada tekrar temizliyorsun...perden storsa mesela, takılınca her yer tekrar batıyor...yeni gelen mobilyaların montajı oldukça tekrar siliyorsun....kakılmışa döndüm yaaaaaa:)))
kızlar dün gelinlik baktım altı prenses üstü fransız dandeli olcak.prensesin en üstündeki tül simli tülden olcak,straplez ama fransız dantelin aynısından askı diktircem.üstüme göre dikip vercek gelin el çiçeği hariç hepsini 650 ye dikcek fiyatı çokkk uygun geldi daha önce diktiren arklarımda memnun kalmış inş bende çok memnun kalırımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?