- Konu Sahibi rashabahar
-
- #8.841
tatlışşşşşlllaaaaaarrrrrr slm hepinize ben artık evli bi bayanınnnnıııımmmmm :)))))))))) bugün nikahımızı yaptık oollllleeeeyyyyy....çok yorgun hissediyorum kendimi nikah sabah 10 daydı sabah kadar kabus gördüm sürekli nikah saatini kaçırıyoruz falan çok huzursuz bi geceydi ama çok güzelbi günddüüüüü.....
darısı btün adaylarımıza inş.
hayırlı uğurlu olsunnn bir yastıkta kocayın inşallah :123:
darısıda hepimizin başına amiinnnn
bu arada güzel gelinler hafta sonu sınavım oldugu için gelemicem. çok heycanlıyım 3 ay çalıştım emeklerim boşa gitmez inşallah herkesin emekleri boşa gitmesin... dua edin ne olur hayırlısıyla alnımın akıyla vereyim şu sınavlarımı öpüyorum herkesi iyi geceler...
slm kizlar araniza yeni katilmaktayim, bende hayirlisi ile 15 temuz ankarada evlenicemhazirliklar basladi ama yurt disinda oldum icin zor oluyo neyse ki hersey salonda olcak. Hepinize kolay gelsin kizlar allah mesut etsin !!
çok sağ ol cnm amin hepimiz inş. sana ve tüm sınavı olanlara rabbim zihin açıklığı ve kolaylıklar versin inş. bu arada dua moduna girince aklıma ardeşim geldi o da askerde tüm askerlerimizi ve polislerimizide rabbim korusun inş. :)hayırlı uğurlu olsunnn bir yastıkta kocayın inşallah :123:
darısıda hepimizin başına amiinnnn
bu arada güzel gelinler hafta sonu sınavım oldugu için gelemicem. çok heycanlıyım 3 ay çalıştım emeklerim boşa gitmez inşallah herkesin emekleri boşa gitmesin... dua edin ne olur hayırlısıyla alnımın akıyla vereyim şu sınavlarımı öpüyorum herkesi iyi geceler...
hosgeldin canim hayirlisi olsunn.. herseyyy gonlunce olsunnnnn
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz napiyonuzzz nerdesinizz:))))))))))))))))))))) pofff mayisa kadar ev esyasi dekorasyon falan filan vs. hic birsey almicazz 1 ay aradik verdik mecbur olarak :)) ( paralar harca harca bitti :)))))))))))))))))))) poff ne kadar masrafliymis bu evlilik yawff ... ya bide kina icin kafama gore elbise bulamadimm biraz daha bakicam eger bakamazsam bindalli ile cikicamm ... zaten asiri masraf var.. 1 saat giyinicem sonra bindalli ile durucamm .. almaya gerek yok diye dusunuyorum ama bakalim
sende hoigeldin tatlıış hayırlı olsun
saol cnmmmm nasilsin bakalim evli bir bayan olarak neler hissediyorsun nasil bir duygu :)))))))))))))
ooooo hazırlıklar son sürat maşallah kolay gelsin tatlım aman bütçenizi aşmayın sonrasında borç harç yüzünden aranızda gerginlik olmasın çok hoşuna giden bişey olmazsa sadce bindallıda olabilir bence hayatım neden olmasın ki bence kaftan şeklinde olanlar daha abiye ve daha şık yani tek kıyafet şeklinde gayet güzel olabilir
:)))))))))))) ay tatlım valla biz şuanda sadece tayin işleri için nikahı yaptık düğün yaza ama o bile duygu durum dengemi bozmaya yetti çok garip hissediyorum kendimi işte herkes gelin falan dio bide herkes aşkıma kocan eşin falan dio bi garip oluyorum o kim yaaa falan diyesin geliyo sürekl gülen yüz şeklinde geziyorum işte nikahtan önce aman bi gerginlik bende sorma gitsin terör esitiriyodum çalışırken:)))))))) bugün pek bi sessiz pek bi mülayımdim :)))))))))))
herkes hakkımda ne dedi bilmiyorum artık
hmm anladim cnmm...yani yinede evlisin artik :)) bi isin eglence tarafi kalmiss sonucda dugunde nikah kiyilmicak bisey olmucak sen artik evlendin :))))))))) omur boyu mutlu olursunuz insallahhhh ..bende suan evde teror estiriyom cok stresliyim valla ...bide yasli insanlar eski kafa olan insanlari hersey tam adetine gore yapmaya calisan insanlarii idare etmek o kadar zorkii... valla yanii gina geldi artik su dugun olsun bitsin diyorm ben :)
:))))))))))) doğrusu seni anlıyorum cnm bi türlü istekler ve beğeniler tutmaz sabır lazım sabır hoş oda bende yok neyseki ben ailemden uzaktayım (yani bu durumdan hoşnut değil ama mecburiyet neyseee) o açıdan kafam rahat ne karışan var ne kurcalayan
poff kizlar size bsey sorucamm simdi benim yatak odasi vizon krem tonlarinda gecen gun boyaya karar verdik.. ama yatak odasinda kafam cok karisti.. ilk once acik somon rengini cok beyendimm.. simdi diyorum olurmu olmazmii yarina kadar karar vermem gerekk sizce acik somon duvar boyasi nasil olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?