- Konu Sahibi rashabahar
-
- #8.821
derinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesinn nkiz ben daha cikmadim amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hee ben seni yattın sandım ya bi konuya cvp verdiğini gördüm baktım yatmamışsın =)
yokk derin bi mevzuya girdin yatmadim d.kontrol hapi.. onceki yaziklarimi oku gorursunn hem zaten bu bigudileri acmayi dusunuom suan yatmam imkansizz:) kafam acidi
canım çok beğendim davetiyeni allah başa kadar mesut etsin çok güzel duygulandım yaaa
tşk ederim cnm:)
bende krem açık ceviz istiyorum ama kayınvalidecim diğerinin daha şık olacağını ima ediyor.:44:
bişe daha sorabilir miyimsalon yemek takımına nasıl bir oturma grubu aldın? (kırmızı berjerli bi takım vardı onu mu koydun acaba:44:)
canım kaynanamlarda o takımı beğenmişti ama ben ısrarla onu istedim alındı..eve gelincede iyiki almışız dediler çnkü inanılmaz ferah gösteriyo
http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/508985-koltuk-deyip-gecmemeli.html bu koltukları aldım ben canım
salonum dikdörtgen sol tarafta yemek odam sağ tarafta koltuklarım durcak bu şekilde
zaten yemek odası takımına her şey uyar koltuk olarak
Gelinlerrrrrr selamlarrrr nasılsınızzz???
Ebrumm köpek çok büyük sorumluluk bnm de bir kopeğim var gerçekten çocuğun gibi bakman gerekiyor. müstakilse eviniz bahçeniz varsa çok daha rahat olur o yüzden hiç dert etme bak en iyi dostun olacak ilerde :)))
bu arada davetiyelerimiz hazır artık kızlarrrrrrrrrr :))))
bakalım beğenecek misiniz? bu arada matbaa işini kuzenim halletti süslemesini ben yaptım :)))
Eki Görüntüle 381017 Eki Görüntüle 381016
canım çok güzelmiş davetiyen, bir de el emeği olunca ayrı güzel:)) dağıtmaya başladınız mı?
teşekkür ederim cnmm :) evet başladık haftasonu bursa ya götürdük onlar başladılar zaten ben de iş yerindeki arklarıma denk geldikçe tanıdıklara veriyorum ama bigün çıkıp herkese dağıtmamız lazım o gün hangi gün onu bilmiorum işte hiçç zamanımız yok :S
sen naptın geldi di mi davetiyeleriniz?
bu arada ıvır zıvır al al bitmior gerçekten ama allahtan ikea,koçtaş, bauhause fln var biz hep oralardan hallediyoruz gerçekten az az gidio gibi gelio onlara para ama baya harcanıyor toplandığında
davetiyeler gelmişti 2 günde basıp verdiler, istanbuldakilere gördükçe veriyorum bende ama şehir dışına yeni kargoluyoruz. Bazı kişilere internetten yolluyorum artık istanbulda tek tek dolaşıp vermek zor oluyor. Düğün, gelinlik, abiye falan eğlenceliydi ve çok yormuyordu ama şu ev kurma işi yorucuymuş ya...İkea ya bir giriyorum 3 saat:)))
ewet herkese elden vermek mümkün olmayacak zaten.
gerçekten ev işi fena ben büyük kısmını atlattım bu haftasonu da çeyizimi götürcem mutfağı fln yerleştirces iyice gözmde büyüdü :)
mutfak yerleşince her yer yerleşir:)) ben hala mutfak eşyalarını ordan alıp oraya koyuyorum, ikeadan ayaklı kare raflar aldım dolapları bölsün yer açılsın diye, bayağı kullanışlı bir şey tavsiye ederim...
canım çok güzel koltukların, huzurla yerleşip oturmak nasip olsun inş. :) güle güle kullan..
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kimlerr burdaa:)))))))))))))))))))) cnm yaaaaaaaaaaaa nerelerdesin senn cok ozledimm valla dedigim gibi pcde sorun var acilmiyo programlarim msn falan giremiyorumm buraya gelirsin diyede bekliyorum olee(((( ama artikkkkk burdasin dimiii gelmemezlik yapma bakk :))) benimm ev tutulduuuuuuuuuuuuu cok sirin bi evim varr ole cok yeni bina deill 3 katli mustakil bi ev iki tane komsum varr kocaman bir bahcem varr:)))veee sana sokkk bir haberr kopekden ne kadar cok korktugumuu biliosun dimi :))))))))))) ve biz kopek aldik alman kurt kopegi ben kopekk ayni ortamm yanimda dolasicakk puhahahah :))))))))) neyse alicam artikk ... esyalarim alindi biliosunn.. bohcalar geldi gittii onlari cikardik aradann simdilikk evin boyasii olucakk tesisatlar falan yawasdan yerlestiricez tatlimmm .... ayy iyiki geldin tatlis yaa valla cok merak etmistim seni iyi olduu gelmennn artik burdasin ona goree:)
tatlıımmm ben de cok ozledımmm senııııı :)))) canım benım yaa ınan aklımdasın sureklı neden gırmıyor bu kız unuttu benı dıyorum :))) ısmım degıstı bu arada Kazen sagolsun talebımı onaylamıs artık adım bu.. vefat eden kopısımın adı ve benım adım) bu arada köpeekk almanıza cookkk sevındımm tatlım cocugunuz gıbı olur o artık sızın emın ol cok alısacaksın sana daha once de demıstım... benım de golden ım kayboldu demıstım sanırım bulduk onu da tatlım cok mutluyum... evınızı de en yakın zaman da gormek ıstıyorumm hem de ennnnn kıza zamanda... su msn olayını coz bebişşş yaa olmuyor boylee bu hafta sınav haftam o yuzden sık gıremem zaten burak kırar kafamı ama onumuzdekı hafta rahatlıyorum... uzun uzzuuunn konusalım senınle )) ayyyy evınızı cok merak edıyorum tatlısım yaaa resmını gonder barı bı sekılde maıl olarakk gırebılırsen merakta bırakma benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?