2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 11 gibi sarmistim saclarimii ay biraz actim resmen saclar bonusssssssssssssssssssssssss hepsini acmam lazim sabaha varyaa bunlarrr tam bonus olurr bide saclarim kuru benim hemen tutuypp bole seyler

canım kaynanamlarda o takımı beğenmişti ama ben ısrarla onu istedim alındı..eve gelincede iyiki almışız dediler çnkü inanılmaz ferah gösteriyo
http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/508985-koltuk-deyip-gecmemeli.html bu koltukları aldım ben canım
salonum dikdörtgen sol tarafta yemek odam sağ tarafta koltuklarım durcak bu şekilde
zaten yemek odası takımına her şey uyar koltuk olarak

canım çok güzel koltukların, huzurla yerleşip oturmak nasip olsun inş. :) güle güle kullan..

slm kızlar, ben geldim...internetsiz kalmak ne kötüymüş ya...evimizi yerleştirmeye başladık. Perde siparişi verdik. Daha büyük eşyalardan halı ve yemek odası alınacak, onun dışında mutfağa ve banyoya dolap, girişe konsol ve ıvır zıvır sehpalar alınacak... Al al bitmiyor. Birkaç aksesuar falan alıyım diye çıkıyorum her gün 100-150 tl harcayıp dönüyorum.

canım çok güzelmiş davetiyen, bir de el emeği olunca ayrı güzel:)) dağıtmaya başladınız mı?

canım çok güzelmiş davetiyen, bir de el emeği olunca ayrı güzel:)) dağıtmaya başladınız mı?

teşekkür ederim cnmm :) evet başladık haftasonu bursa ya götürdük onlar başladılar zaten ben de iş yerindeki arklarıma denk geldikçe tanıdıklara veriyorum ama bigün çıkıp herkese dağıtmamız lazım o gün hangi gün onu bilmiorum işte hiçç zamanımız yok :S

sen naptın geldi di mi davetiyeleriniz?

bu arada ıvır zıvır al al bitmior gerçekten ama allahtan ikea,koçtaş, bauhause fln var biz hep oralardan hallediyoruz gerçekten az az gidio gibi gelio onlara para ama baya harcanıyor toplandığında

davetiyeler gelmişti 2 günde basıp verdiler, istanbuldakilere gördükçe veriyorum bende ama şehir dışına yeni kargoluyoruz. Bazı kişilere internetten yolluyorum artık istanbulda tek tek dolaşıp vermek zor oluyor. Düğün, gelinlik, abiye falan eğlenceliydi ve çok yormuyordu ama şu ev kurma işi yorucuymuş ya...İkea ya bir giriyorum 3 saat:)))

ewet herkese elden vermek mümkün olmayacak zaten.
gerçekten ev işi fena ben büyük kısmını atlattım bu haftasonu da çeyizimi götürcem mutfağı fln yerleştirces iyice gözmde büyüdü :)

ewet herkese elden vermek mümkün olmayacak zaten.
gerçekten ev işi fena ben büyük kısmını atlattım bu haftasonu da çeyizimi götürcem mutfağı fln yerleştirces iyice gözmde büyüdü :)

mutfak yerleşince her yer yerleşir:)) ben hala mutfak eşyalarını ordan alıp oraya koyuyorum, ikeadan ayaklı kare raflar aldım dolapları bölsün yer açılsın diye, bayağı kullanışlı bir şey tavsiye ederim...

ewet ben de mutfak yerleşince tam rahatlayacağım heralde. Ben küçük kare raflardan banyo için almıştım mutfak içinde bir deneyeyim dolaplara uyarsa alayım iyi oldu söylediğin :)))

tatlıımmm ben de cok ozledımmm senııııı :)))) canım benım yaa ınan aklımdasın sureklı neden gırmıyor bu kız unuttu benı dıyorum :))) ısmım degıstı bu arada Kazen sagolsun talebımı onaylamıs artık adım bu.. vefat eden kopısımın adı ve benım adım ) bu arada köpeekk almanıza cookkk sevındımm tatlım cocugunuz gıbı olur o artık sızın emın ol cok alısacaksın sana daha once de demıstım... benım de golden ım kayboldu demıstım sanırım bulduk onu da tatlım cok mutluyum... evınızı de en yakın zaman da gormek ıstıyorumm hem de ennnnn kıza zamanda... su msn olayını coz bebişşş yaa olmuyor boylee bu hafta sınav haftam o yuzden sık gıremem zaten burak kırar kafamı ama onumuzdekı hafta rahatlıyorum... uzun uzzuuunn konusalım senınle )) ayyyy evınızı cok merak edıyorum tatlısım yaaa resmını gonder barı bı sekılde maıl olarakk gırebılırsen merakta bırakma benı

cnmmmmm nasilsinnn seni unuturmuyum hic kizz :) msn olayini cozdum yarin aksamm goreselimmm :) 8 gibi msnde ol seker:) evimin resimlerini gonderirim hemennn sanaaaaaaaaaaa:))))))))) valla bugunn kopekle yani samurayla tanistimm :))) uzaktan sevdimmm istee biseyler yaptim cok komik gecti ama tasmasini alip gezdiriyim dedimmm kopek pardon :) samuray bana bi bakis atti tasmasini attipp kactimm :)))))))))))) burak diyo alla alla bu iste bi terslik var kopesun kacmasi lazimm tasmasi serbest kaldi idyee yaa cok uysall sessiz sakin hic havlamayan bi kopek amaa alismam cokcokcok zorr:)))) kesinlikleee ..dedigim gibi aksama gel tatlimm konusalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…