Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay maşaallah ikinci doğmuş Allah sağlık sıhat versin. Bende ne zamandır girmiyordum bu konuya bakım dedim herkes büyüttü çocuğunu ben bişi soracam bezi bırakan var mıSelamlar herkes kayip herkes iyidir ins.
Oglum abi oldu :)
2012 eylul annesi ve 2015 subat annesi oldum.
Biz biraktik canim gecen agustosta 23 aylikken.Ay maşaallah ikinci doğmuş Allah sağlık sıhat versin. Bende ne zamandır girmiyordum bu konuya bakım dedim herkes büyüttü çocuğunu ben bişi soracam bezi bırakan var mı
Erkek mi senin ki ya benim ki tutuyor saatlerce ama lazımlığa yapmıyor şu tuvalete bağlı olanlardan. Mı alsam acaba önerin var mıBiz biraktik canim gecen agustosta 23 aylikken.
Lazimlikla basladik kendi oturup kalkabilmesi hosuna gitmisti. Simdi klozetin ustunde aparat var onu kullaniyor.Erkek mi senin ki ya benim ki tutuyor saatlerce ama lazımlığa yapmıyor şu tuvalete bağlı olanlardan. Mı alsam acaba önerin var mı
canım nasılsın baya ilerlemiş senin hamilelik. bebiş kız mı erkek miMaşallah cnm allah anali babali büyütsün .
Iyıym cnm azkaldı erkek bebış sen nasılsın kuzular nasılcanım nasılsın baya ilerlemiş senin hamilelik. bebiş kız mı erkek mi
Ay ne güzel yaa saatlerce tutabiliyor bizede çok özeniyor hazır gibi ama lazımlığa yapmıyor sevmiyor poposu yapışıyormuş bir de o Dediğin aparattan alayım sağol önerilerin için of çok sıkıcı Paso çamaşır yıkıyorumLazimlikla basladik kendi oturup kalkabilmesi hosuna gitmisti. Simdi klozetin ustunde aparat var onu kullaniyor.
Herkesin yontemi baska oluyor bizim simdi olsa inatlasir birakmaz bezi belki cook inatci oldu cunku oglum.
Tek tavsiyem sonsuz bir sabir goster. Hazir oldugunu dusunuyorsan bezi cikarinca geri baglama. Kacira kacira tutmayi ogrenecek.
En zoru sabir bn yapamazdim da annrmlerdeydik destek iyi oluyor
Akşamları bağladın mı pekiSelam, ben de 15 gundur tuvalet egitimi veriyorum. Gecen temmuz da kres e basladi ve kres surekli hazir degil dedi bana cok sinirim bozuluyordu. Mart basindan beri krese gitmiyor bu yuzden nisan da bir deneyeyim dedim. Ilk gun ne oldugunu anlamadi hic tutmadi cisini hep ustune yapti. 4. Gunden sonra yavas yavas belli etmeye basladi tuvalet ihtiyacinin oldugunu. Ben de tuvalet adaptoru almistim ama korkuyorum diyor. O yuzden lazimlikla basladik biz de. Zor bir surec gercekten cok sakin ve sabirli olmak gerekiyor.kolayliklar diliyorum size de...
saglıkla doğsun oğlun inşallah.Iyıym cnm azkaldı erkek bebış sen nasılsın kuzular nasıl
Merhaba Allah yardımcın olsun Rabbim sağlık sıhat versin gerisi halloluyor Arkadaşlarım Yakınlarım falan hep derki tek çocuk hiç çocuk iki çocuk oldunu çocuk bakmak ne demekmiş o zaman anlatmışız öyle dediler dediler ben hamile kalmaya korkuyorum of nasıl olacak bilmemsaglıkla doğsun oğlun inşallah.
ben iyiyim bazen kendimi unutuyorum iki çocuk bambaşkaymış. ama şükür.
Evet geceleri bağlıyorum hala hava soğuk diye uykusu çok ağır çünkü uyanmaz geldiğinde. 15 günde 3 kere gece beze yapmış. Onun dışında gece 10:30 da lazimlikga yaparak uyuyor. Sabah saat 7 gibi tuvaletini soyleyerek geliyor yanıma. Nisan sonunda geceleri de bağlamamaya başlamayı düşünüyorum.Akşamları bağladın mı peki
Ya geçen görümcemle konuştum o iki Çocuğunuda bir kerede gecelerinde bıraktırmış. 3 gece işemişler daha da yapmamışlar yatağa naylon falan koymuş deneyeceğim her yolu artık ama bizimki oturmayı reddediyor. Ne yapacağım bilmemEvet geceleri bağlıyorum hala hava soğuk diye uykusu çok ağır çünkü uyanmaz geldiğinde. 15 günde 3 kere gece beze yapmış. Onun dışında gece 10:30 da lazimlikga yaparak uyuyor. Sabah saat 7 gibi tuvaletini soyleyerek geliyor yanıma. Nisan sonunda geceleri de bağlamamaya başlamayı düşünüyorum.
Bizimki de daha baslamadan once ciplak oturmayi reddediyordu. Ancak ilk gun ustu islak olmasindan hic hoslanmadi. Ilk gun hic oturmadi lazimliga ertesi gun basladi oturmaya. Bizim inadimizi altinin islak kalmasindan rahatsiz olmasi kirdi acikcasi. Biz de hala tuvalet adaptorune oturmayi reddediyoruz mesela. Onu nasil halledicem ben de onu dusunuyorumYa geçen görümcemle konuştum o iki Çocuğunuda bir kerede gecelerinde bıraktırmış. 3 gece işemişler daha da yapmamışlar yatağa naylon falan koymuş deneyeceğim her yolu artık ama bizimki oturmayı reddediyor. Ne yapacağım bilmem
Hadi ya çocuklar tuvaletten korkuyor zamanla artıkBizimki de daha baslamadan once ciplak oturmayi reddediyordu. Ancak ilk gun ustu islak olmasindan hic hoslanmadi. Ilk gun hic oturmadi lazimliga ertesi gun basladi oturmaya. Bizim inadimizi altinin islak kalmasindan rahatsiz olmasi kirdi acikcasi. Biz de hala tuvalet adaptorune oturmayi reddediyoruz mesela. Onu nasil halledicem ben de onu dusunuyorum![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla kavuş bebeğine.Merhaba anneler uzun zamndr giremiyodum nasilsiniz artik bebis demiyorum kocaman oldular yavrular nasik☺☺ kizim artik bezi brkti subat ayinda birakmisti
Bende tekrar hamileyim 9 haftalik suan ve inanilmaz zor gciyo bulantilar agrilar kizima bkmkta cok zorlaniyorum 2 gundut cok agrim var ve yatiyirum hep
Hayırlı olsun canım sağlıkla kavuş bebeğine.
Ben ikinci bebişi emziriyorum şu an.
Zormuş ama güzel :)