- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
bizim meme yi kesmemiz kolay oldu zaten süt eskisi kadar yoktu oğluşta keyif için emiyordu bende bıraktırdım.sonra emziğide bıraktırdım oda kolay oldu zaten sadece uyurken istiyordu uyuyunca atıyordu.bu wc olayınıda kışa bırakmamak lazım yoksa öbür yaza kalır.bayram geçsin tekrar başlıyacağım bende kısmetse.bayramdan sonra kısa bi tatilimiz var dönünce artık ya bismillah demeli.benimkide öyle yapınca söylüyor bazende yapmadan söylüyor.eskiden söylemiyordu wc eğitimine başladık bi kaç kez gördü naptığını sonra söylemeye başladı.bende hiç sabırlı davranamadım bide bizim hastalık girince araya ishal falan onu da temizlemek işime gelmedi.korkuyorum hiç beceremiycem öğretmeyi diye bu wc işini.
iyiyim canım çok şükür oğluşumda iyi uyuyo şuanda bende buraya geleyim bakayım dedim.sen nasılsın canım fatih paşamız nasıl yakışıklım kocaman olmuştur oda koca adam oldular yaaaa![]()
BiZim de zor olmadi meme sadece uykuya gecerken emiyordu. Gece istemiyordu. Gunduz emmeyi 1 yasindan sonra birakmistik zaten. Bugun 3. Gun uyurken aklina geliyor ama aglamiyor artik.
Ben de tuvaleti bayram ve tatilden sonra denicem ama eylulde okul basliyor bu defa. Bakalim cabuk olur ins.
Yakin olsak oynardi pasalar. Benimki yalnizliktan cok bunaliyor yoldan gecen cocukla oynamak istiyor.