• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam tatlım valla sıcak dışında şuan pek bi sorunumuz yok bizimde akşam havanın serinlemesini bekliyoruz kociş ben bide kızımız yürüyüşe çıkacaz kısmetse:) oğluşun nasıl annesi iyimi ...

oğlumda bende gayet iyiyiz canım herşey yolunda izmirin yanması haricinde:)denize girmek istiyoruz artık..oo süper annesi gezin gezin:)

Hanımlar merhaba.. İki güdür yokum temizlik falan yapıyorum yarın memleketten abimler geliyor öldüm resmen ve daha bitmedi evin işleri :( bu arada bebişim gayet iyi tekmekler karnımda uçuşuyor hele karpuz felan yiyince :1::1:

Sizler nasılsınız. Geçmiş baya ilerledi bakamadım bi gireyim dedim yine temizliğe devam edecem. Ters giden bir şey yoktur umarım :16::16:

UYGUN MU NE DEMEK BEDAva canım benim :1: bence alabilirsin kaçırma nivea kötü bir marka değil ama kimyasalları çok kullanıyorlar diye duymuştum..

Bulut benim de bir arkadasım niveadan memnun degildi ondan önyargı olustu bende. dalin almayı düşünüyorum ben ama bilmiyorm hangisi en iisi.

ben geldimm:3: tahmin ettiğim gibi bebekim gayet iyi Allahıma şükür.. boşuna endişelenmişim:26: kızlaarr doktor teyzemiz o kadar güzel fotoğraflarımızı çekti ki:16: bebişim tıpkıı dayısı:51: doktor ayy bu çok yakışıklı bişey dedi:15:

Ben bakim urunu olarak bubchen aldim. Eyup ates ismi cok tezat bence eyup dini ateste dinen onerilmiyor seytanin sifati ve cagristirdigi icin.ikisi bir arada cok itici...

mrblarrr:))) nasılsınız bakım ıyıce kalabalıklasmıs burası oh ne guzel...ya bu aara benım bulundugum yerde hatta calıstıgım okulda esı hamıle olan o kadar cok kısı varki:))) bır suru bebıs gelıoooo:)))

selam kızlar misafir vardı bi haftadır yokum.bebişler nasıl.dün doktora gittim kasıklarımda ağrı vardı diye.normalmiş.bebişim 1000 gr olmuş.annecimmmmm:49:

maşallah yaa:) gercekten bır ark daha sormus nasıl beslenıyorsun?

ya anlamıyorum nerde bu eylül anneleri konunun ilk sayflarına göz attım bir sürü eylül annesi var ama görünür de kimsecikler yok:19::19::19:

ayy kızım isyan etti sonunda işde ayrı çalışıyor ewde ayrı walla 5.30 dan beri hiç oturmadan kosturuyoruz yeni bitti işimiz ama kızımda ağrılarla tepki verdi bana saolsun kızdı annesine

ayy kızım isyan etti sonunda işde ayrı çalışıyor ewde ayrı walla 5.30 dan beri hiç oturmadan kosturuyoruz yeni bitti işimiz ama kızımda ağrılarla tepki verdi bana saolsun kızdı annesine
çok yorma kendini canım dikkat et :49: dinlenmen bebişin için çok önemli evde barı huzur bulsun kuzucuğummmm:49:

mrblarrr:))) nasılsınız bakım ıyıce kalabalıklasmıs burası oh ne guzel...ya bu aara benım bulundugum yerde hatta calıstıgım okulda esı hamıle olan o kadar cok kısı varki:))) bır suru bebıs gelıoooo:)))

benim eşim de bu sene herkes hamile galiba diyor, algıda seçicilik sanırım.

biz de bugün ablamla alışverişe çıktık, oğluma nevresim takımı, bana da terlik aldık. Eşim, ikide bir soruyor şimdi ne kaldı diye. Ben de az kaldı canım az diyorum:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

slm kızlar bizde bugün eşimle şöle bi dolaştık ve bu takımı aldık çok beğenerek aldım malıda çok güzel almak isteyenler nettende sipariş verebilirler kalite noktasında hiç şüphe duymayın derim $cats2104.webp

iyi akşamlar herkese.. Bugün pek yazılmadı buraya , yaz sıcaklarından mı nedir :52: bizde şimdi kuzumla yatışa geçicez , babamız işten geç gelicek hepinize iyi geceler :49:

Back
X