- 11 Mart 2011
- 112
- 5
- 96
canım benim de aşırı yanmam oluyor rennie duo şurup kullanıyorum ama soda da ii geliyor
hmm sağol canımm ya soda falan içeyim bari. Bu arada neden yanıyor sence yediğimiz hangi şey yakıyor olabilir???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim de aşırı yanmam oluyor rennie duo şurup kullanıyorum ama soda da ii geliyor
hmm sağol canımm ya soda falan içeyim bari. Bu arada neden yanıyor sence yediğimiz hangi şey yakıyor olabilir???
yok cnm yanlıs anlamaıdmmm.. ewt maleseff evlenınce bende kg alan bayanlardan oldumm 6 kg almıstımm ılkk 3 aylık evlıykenayy suksuk yanlış anlamadın dimi beni yaa içime dert olur şimdi. şu avatarındaki resimde çook zayıfsın yaa ondan şaşırdım valla. ben bi sene öncesine kadar 60 kgdaydım şimdi 84 obez oldum inankii. evlilik yaramadı bana gitti gül gibi fiziğim. amaa inşallah kiloları hepbirlikte vee bebişlerimiz sayesinde vericez doğumdan sonraaa
![]()
hg cnmm ..mrblar ben aslında ekim annesiydim ama plasentam aşağıda olduğu için eylül annesi olcakmışım arada bbir uğrasam benide alırmısınız aranıza![]()
günaydın kızlar nasılsınız?? Ya benim midem dün sabahtan beri yanıyor ya ne iyi gelir bilen var mı??? Siz de böyle problemler yaşıyor musunuz?
dersanede çalışıyorum cnm. Bizim en yoğun günlerimiz cmrtesi pazar. Bugün 10 saat dersim var 5 i bitmek üzere kaldı 5.
Buarada suksuk göbişine maşallah pek tatlı olmuşun. Benimki maleesef bukadar yukarda değil.
günaydın kızlar.. bu gün çok ama çok üzgünüm. eşimin mülakatından tercih edecek kadar puan alamamışız. burda 4 meslektaş arkadaştık bizden başka herkesin tercih hakkı var bizim yokherkes gidiyo ama biz kalıyoruz anlayacağınız.. bir araya geldiğimizde hep hayal kuruyorduk yeni yerler falan diye ama bizden başka herkesinki oldu bizimki olmadı. rabbim bizede nasib etcek bi gün biliyorum ama şu anda moral bakımından çöküntüdeyim
tek kendim olsa bişey değil.. bilenler vardır ben şanlıurfanın köyünde oturuyorum.. yollar öyle kötü ki.. kışın köye ne giriliyo ne çıkılıyo yani araba çamura saplanıyor resmen.. evimizde yeni yapıldı sobayla kolay kolay ısınmıyo
kışın Allah korusun bebeğim bi ateşlense nasıl hastahaneye götüreceğiz biz
Allah ım sabır ver yaa
ewimiz ısınmıyo zaten eşimle biz bile donduk bu kış.. küçücük bebek ne yapsın.. Allah ın o zamana ne nasip edeceği belli olmaz ama inanın çok üzülüyorum
ne olur dua edin bi daha çıksın böyle bi fırsatta en azından bebeğim doğana kadar gidelim burdan
annemi arıyorum anlatırken yaşlar süzülüveriyor gözlerimden annemde dayanamıyor oda başlıyor ağlamaya.. dediğim gibi kendim olsa katlanırım ama bebeğimede üzülüyorum. rabbim belkide daha iyisini vereceği için nasip etmedi ama ben tamamen çöktüm şu an
hayal kurduğumuz herkes gidip biz kalınca tuhaf oluyor insan. eşimde üzülüyor ama birbirimize belli etmemek için oyun oynuyoruz resmen
Allah hiç kimseye vermesin böyle sıkıntı... hepimizin gönlünden geçenler olsun inş...
hmm dün kızartmalı hamur işi yemiştim ondan oldu demkki. çok teşekkürler canımdoktor özellikle baharatlı, acı, ağır yemek yeme diyor ama ben dikkat ediyorum yağlı hamur işi tarzında şeyler felaket yanma yapıyor bende:26::26:
soda iyi geliyor demekki evde de yok eşimden isteyeymde getirsin bari. çook sağol canımm teşekkürler.lımonlu soda ıcıyorum ben cnm ıı gelıoo
kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş. Sabret daha güzeli olcak bak görürsün. Allah yardımcınız olsun
benım gobusumm neden yukarda aacabaa cogu kısı benım bole deıl yazmıss merak ettım sımdı benımm bıldıgın top gıbıı oldu karnımm benım kızım azcık ırı olucakmıstaa dr amcamız ole dedıı![]()
ayy benim alacağım pijamadan hehe pek güzel güle güle giy fiyaatını sorabilirmiyim acaba???Kızlar dün bu pijamayı aldık bana, mavisini aldım dokusu felan çok güzel sabahlığı da üzerinde çok hoşuma gitti benim...
Eki Görüntüle 429072
rennie şurup yada tablet al canım tamamen kesmesede faydası oluyo. benimde acayip yanma oluyogünaydın kızlar nasılsınız?? Ya benim midem dün sabahtan beri yanıyor ya ne iyi gelir bilen var mı??? Siz de böyle problemler yaşıyor musunuz?
günaydın kızlar.. bu gün çok ama çok üzgünüm. eşimin mülakatından tercih edecek kadar puan alamamışız. burda 4 meslektaş arkadaştık bizden başka herkesin tercih hakkı var bizim yokherkes gidiyo ama biz kalıyoruz anlayacağınız.. bir araya geldiğimizde hep hayal kuruyorduk yeni yerler falan diye ama bizden başka herkesinki oldu bizimki olmadı. rabbim bizede nasib etcek bi gün biliyorum ama şu anda moral bakımından çöküntüdeyim
tek kendim olsa bişey değil.. bilenler vardır ben şanlıurfanın köyünde oturuyorum.. yollar öyle kötü ki.. kışın köye ne giriliyo ne çıkılıyo yani araba çamura saplanıyor resmen.. evimizde yeni yapıldı sobayla kolay kolay ısınmıyo
kışın Allah korusun bebeğim bi ateşlense nasıl hastahaneye götüreceğiz biz
Allah ım sabır ver yaa
ewimiz ısınmıyo zaten eşimle biz bile donduk bu kış.. küçücük bebek ne yapsın.. Allah ın o zamana ne nasip edeceği belli olmaz ama inanın çok üzülüyorum
ne olur dua edin bi daha çıksın böyle bi fırsatta en azından bebeğim doğana kadar gidelim burdan
annemi arıyorum anlatırken yaşlar süzülüveriyor gözlerimden annemde dayanamıyor oda başlıyor ağlamaya.. dediğim gibi kendim olsa katlanırım ama bebeğimede üzülüyorum. rabbim belkide daha iyisini vereceği için nasip etmedi ama ben tamamen çöktüm şu an
hayal kurduğumuz herkes gidip biz kalınca tuhaf oluyor insan. eşimde üzülüyor ama birbirimize belli etmemek için oyun oynuyoruz resmen
Allah hiç kimseye vermesin böyle sıkıntı... hepimizin gönlünden geçenler olsun inş...
artık iki haneli sayılara düşmüşüm şafak:99 ayy bakın bi tuhaf oldum yaa ne çabuk geçtii günler
ayrıca kızlar ben limonlu soda zararlı diye duymuştum ama yanlış mı biliyorum acaba???
İyi pazarlar herkese! Ben birşey sorucam doğum sonrasında hastanede nasıl bir gecelik, sabahlık vs giyeceksiniz? Önden açılan cins bir şey arıyorum ama gecelik olarak bulamadım. acaba direk sabahlık mı giysem karar veremedim. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz.
artık iki haneli sayılara düşmüşüm şafak:99 ayy bakın bi tuhaf oldum yaa ne çabuk geçtii günler
ayrıca kızlar ben limonlu soda zararlı diye duymuştum ama yanlış mı biliyorum acaba???
inş canım dua ediyorum şimdi başka sınav çıksın diye. eğer bebek doğana kadar olmayacak gibi olursada lojmanın halini söyleriz tabi müftülüğe.. inş dikkate alırlar..desteğin için saolasın canım bu arada.Fatmaemr uzuldum tayin icin ama allah buyuktur belki yeni bir sinav acilir.ve koylulere yada muftuluge basvurarak evin en azindan belli kismina isi yalitimi yaptirilmasini saglayin cok fazla tutmaz cunku ya distan ya icten bir odaya yapin bebek usumez.
kızlar sade sodada bool miktarda mineral var ama limonlu çilekli vs. olursa onlarda asit olduğu için önermiyolar diye biliyodum ama tabi yanlış olabilir yani. bende doğumdan sonra pijama giymeyi düşünüyorum ama tabi durumlar neyi gösterir bilemiyorum...