Of afiyet olsun bebişinede sana da :) Çok yorma kendini yardım edecem diye sonuçta hamilesin kimse ayıplamaz aa niye iş yapmıy diye :)
Bede bu sabah çıktım gözlerim zortladı resmen pofsss ya doktora göre bu kiloda doğum olacaktı

Aynı şekilde ya.. Bana da kesin sen erken doğum yaparsın diyolar. Diyorum nasıl bu kadar emn olabiliyorsunuz kendi doğumunuzdada bu kadar emin miydiniz? ne yapiim ama ya insanı dış sesler dhaçok geriyo...
Günaydın... Demek ki yalnız değilmişiz... Yaşasın göbişlerrr :))
Allah şifa versin hepimize... Aynı şekilde dış insanlar bu hamiledir üzülür felan demiyorlar ne geliyosa cart diye söylüyorlar bozuk plak gibi.. A senin ikiz mi 9 ay ne çabuk geçti falan diyen mi ararsın aa dikkat et bak bunu yeme... Ağzımın kahyasıydın :) Aslında belkide samimi bi şekilde diyolardır ama beni geriyor kilo muhabeeti

Günaydın oğluşunla sana :) Afiyet bal şeker nur olsun :)
Günaydın.. Çalışıyor msun pazar pazar nereye gidiyorsun? Allah kolaylık versin.. Doğumdan sonra geeçer lekeler takma kafana...
Güle güle kullan... Güzelmiş...
Günaydınnnnlarr anneler ve kuzucuklarıı.. Ben ve kocaman göbişim geldikk :) Gayet iyiyiz keyfimiz yerinde :)
Uzun süre ayakta durunca benimde ayaklarım davul ibi oluyor ya... Neyse bunlar hoş görünmesede tatlı şeyler... Karnımızda dünyanın en güzel şeyleri var... Rabbim aratmadı verdi çok fazla dırdır yapmayalım üzmeyelim kendimizi. Bebişlerimizde stres yumağı olmasın :)