• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sadece ense kalınlıkları ölçülmüştü ama kan alınmadı ikiz oldukları için.
dörtlüde de ense kalınlığı ölçümü olayını bilemiyorum:26:

ikiz olunca takip biraz daha sıkı oluyor. her seferinde alttan rahim uzunluğuna bakılıyor mesela
18. haftada 4 lü, 20. ya da 21. haftada ayrıntılı test diye biliyorum
son randevuda iki erkek şokundan tam dinleyemedim doktoru:)

benim veletlerden biri salmıstı pipiyi hemen gördük, ama öteki epey uğraştırdı, ya amuda kalktı ya kıçını döndü:)

Annen falan bulunduğun şehirde mi? 2 erkek çocukla sana kolay gelsin ne diyeyim... İsim düşünmeye başladın mı?
Bu hafta içind eben bir eminönüne gideceğim hazır annem istanbuldayken.Bir karıştırayım bakalım birşey almasam da.
Herhalde ikiz olunca bu yolu izliyorlar. Benim bir şikayetim yoksa vajinal ultrason da yapmıyor Dr. göbekten bakıyor. Benim bir sonraki test ayrıntılı diye biliyorum ama salı konuşuruz yine Dr. la.

Ben duştan sonra yağlanıyorum kızlar.
Bir de body shoptan cacao butter ve unnado dan lierac ısmarladım. Ama henüz kullanmaya başlamadım onları.

Selam MEriçdemir...
Ben çok iyiyim. Bebeğin de çok iyi olduğunu umuyorum.Bir aydır görmüyorum. KArnımda bir ağrı, kasılma oluyor bazen.Bu da beni endişelendiriyor, ama Dr um normal olduğunu söylüyor. Daha normal yemekler yemeye başladım çünkü mide bulantılarım bitti..
Salı günü kontolümüz var. Cinsiyetini öğrenirsem mutlaka yazarım. Ben henüz bebeği hissetmiyorum sanırım. Bazen göbeğimin bir tarafı daha sert oluyor ama ne seyirme ne pıtpıt duymuyorum.
Sen de öğrenmedin mi cinsiyetini?Sen neler yapıyorsun?
Sunumum iyiydi, esas önemlisi mayıs sonunda. Ondan sonra rahatlıyorum ve bebeğime konsantre olabilirim. Şimdi üzerimde iş stresi çok fazla.

canım bencede bebeğinin her zaman ii olduğunu düşünnnn...
karınadaki kasılmalarda normal dr. dediği gibi bende yaşadım hala ara ara yaşıyrmmm
mide bulantıların bitmişşş oooooooooooohhhhhhh
ama dikkat et canım kilo almamaya ....gerçi sen almazsın fit duruysun fotolardaaa
benim mide bulantılarım bi geçti ...13. haftadan beri bu yana 3 kilo aldım maleseff o kadar çık yemek yemeyi özlemişim kiiiiiii,,,,ve biz hala yiyiyoruz teyzesiiiiiii

hııı bu arada kızım oluyooooooo...darısı başınaaaaaa canımm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Biz iyiyiz bol bol acıkıp yemek yiyuiyrzzzz:1::1::1::1::1::1:Duba oldukkkk
mayıstaki sunumun içinde bebiş şans getirir zaten sen rahat ol stres yapıp bebişi huzursuz etmeee:16::16::16::16::16::16::16:

canım bencede bebeğinin her zaman ii olduğunu düşünnnn...
karınadaki kasılmalarda normal dr. dediği gibi bende yaşadım hala ara ara yaşıyrmmm
mide bulantıların bitmişşş oooooooooooohhhhhhh
ama dikkat et canım kilo almamaya ....gerçi sen almazsın fit duruysun fotolardaaa
benim mide bulantılarım bi geçti ...13. haftadan beri bu yana 3 kilo aldım maleseff o kadar çık yemek yemeyi özlemişim kiiiiiii,,,,ve biz hala yiyiyoruz teyzesiiiiiii

hııı bu arada kızım oluyooooooo...darısı başınaaaaaa canımm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Biz iyiyiz bol bol acıkıp yemek yiyuiyrzzzz:1::1::1::1::1::1:Duba oldukkkk
mayıstaki sunumun içinde bebiş şans getirir zaten sen rahat ol stres yapıp bebişi huzursuz etmeee:16::16::16::16::16::16::16:

Teşekkürler meriçdemir.Valla çok yemediğim halde ben de aldım son 2 haftada kilo. 2. trimester da metabolizma biraz da yavaşlıyor sanırım. Ben salı günü sporu soracağım doktoruma. Çok hareket etmeye çalışıyorum ama ucundan spora başlasam iyi olacak..

Annen falan bulunduğun şehirde mi? 2 erkek çocukla sana kolay gelsin ne diyeyim... İsim düşünmeye başladın mı?
Bu hafta içind eben bir eminönüne gideceğim hazır annem istanbuldayken.Bir karıştırayım bakalım birşey almasam da.
Herhalde ikiz olunca bu yolu izliyorlar. Benim bir şikayetim yoksa vajinal ultrason da yapmıyor Dr. göbekten bakıyor. Benim bir sonraki test ayrıntılı diye biliyorum ama salı konuşuruz yine Dr. la.

evet aynı şehirdeyiz. allahtan o var:)
bebeklerin cinsiyetleri aynı olunca birbirleriyle oynarlarmıs daha rahat olurlarmış diye duydum. bakalım zaman göstercek
mümkünse sabah saati gidin oraya, kapı süslerine filan da baktım bugün, "biz geldik" yazısı var alcam ondan:)
İzlemez miyim yaa...Sheldon a bayılıyorum. Hoş Amy geldikten sonra Amy ye daha çok bayılıyorum...
sheldon star trekden teklif almıs. vulkanlı yı oynayacak.:)
son bölümde de stephan hawking vardı:)

ben göğüslerimede başladım baya büyüdüler:26::26::26:

benimkiler coşmuş durumdalar:) 75 beden oldu mu sana 95 beden:))

kızlar son 2 haftadır göbişim o kadar çokk büyüdü kiiiiii
tanıyamıyorummmm:1::1::1::1::1::1:
artık karnımın içinde mide tarafıma doğru acayip gerilmeler oluyo ve ben hala yağmış kremmiş kullanmaya başlamadımmmm:25::25::25::25:

okuldan o kadar yorgun geliyoru ki yaptığım en büyük spor yattığım yerde zap yaparken püffflemek:) göbee ii gelir demişdi ebru şallı:1::1::1:

okuldan o kadar yorgun geliyoru ki yaptığım en büyük spor yattığım yerde zap yaparken püffflemek:) göbee ii gelir demişdi ebru şallı:1::1::1:

Ay çok komikkkkk
gerçekten iii geliyrmuymuş yaaaa:1::1::1::1::1:
eğer sporsa bizde yapıyrz teyzesi
son iki haftadır özellikle püffff püfffff diye diye dolaşıyrm evde

yazın ne olcak acabaaaaaa sıcaktaaaa

Ben duştan sonra yağlanıyorum kızlar.
Bir de body shoptan cacao butter ve unnado dan lierac ısmarladım. Ama henüz kullanmaya başlamadım onları.

Duştan sonra daha etkili oluyormuş zaten ben birde kese yapıyorum daha iyi emermiş vücut:1:

bebeklerin cinsiyetleri aynı olunca birbirleriyle oynarlarmıs daha rahat olurlarmış diye duydum. bakalım zaman göstercek
mümkünse sabah saati gidin oraya, kapı süslerine filan da baktım bugün, "biz geldik" yazısı var alcam ondan:)

Benimde küçücüktüler şimdi büyüdüler:1:küçülürler mi doğumdan sonra azıcık büyük kalsaydılar:1:

Hadi ya star trekden haberim yoktu....Biz sıkı bing bang ciyiz.

YA şimdi teyzemle konuştum. Gelini memorialda doğum yapacak pazartesi günü. Hatta Dr. u benim dr.ummuş. Güzel bir tesadüf oldu.Pazartesi hastaneye ziyarete gideceğim sorgulamaya kızı...

Duştan sonra daha etkili oluyormuş zaten ben birde kese yapıyorum daha iyi emermiş vücut:1:

Benimde küçücüktüler şimdi büyüdüler:1:küçülürler mi doğumdan sonra azıcık büyük kalsaydılar:1:

evet yaaa azcık büyük kalsınlar doğumdan sonrada
benimkiler çok küçüktü şimdi tam hayallerimde ki gibiiii vallaa

bu hamileliğin en çok bu yönünü sevdmmmm

Ben bugün metronun oo ucu bucağı gözükmeyen merdivenlerini çıkmaya kalktım da, eşim kolumdan tutup beni yürüyen merdivenlere fırlattı...Sana dediler mi hastanenin fizik tedavi bölümüne git snaa bazı egzersizleri göstersinler diye...

YA şimdi teyzemle konuştum. Gelini memorialda doğum yapacak pazartesi günü. Hatta Dr. u benim dr.ummuş. Güzel bir tesadüf oldu.Pazartesi hastaneye ziyarete gideceğim sorgulamaya kızı...

memorial ın doğum hizmetleri epey bi kapsamlı die okumuştum. doktorları da zaten iyidir
bak bakalım bize de yazıver :)

Ay yandı kızcağız o zamannnnn:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
Şaka şakaaaaa
ama çok şanslısın doktorun hakkında bilmediklerini öğrenirsinnnnnn

Zaten duştan sonra öyle bir emiyor ki cilt, bu yağ nereye gitti diyorsun 30 sn de...
Aman büyümesinler istemem ben. Zormuş büyük göğüs.Nereye koyacağını şaşırıyorsun. Süt yapacak kadar büyüsünler ama sonra tekrar çekebilirler....

Back
X