• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ne uykusu anacııım 7.30 da kalktım
AÖF sınavına gittim 80dk dikildim orda paramı aldım geldim.
şimdi de temizlik yapacam keşke bunun içinde para verseler bana :49:

ne diyeyim pek çalışkansınız, benim bebiş tembel çıktı.
sınav görevi istemiyorum bikaç aydır.
en son ehliyet sınavına gitmiştim başım döndü sersemlikten, keyfine düşkün bi hamileyim ben:23:

Son düzenleme:
ne diyeyim pek çalışkansınız, benim bebiş tembel çıktı.
sınav görevi istemiyorum bikaç aydır.
en son ehliyet sınavına gitmiştim başım döndü sersemlikten, keyfine düşkün bi hamileyim ben:23:

Canım yaa nakit para veriliyor iyi geliyor bi hafta sonu 120 TL bi
açığı kapatıyor..:3:

Niye kimse yok bugün bakiim
herkes pazar gezmelerinde heralde:20:
dükkanı boş bırakmayın kızlaaarrrr:37:

arkadaşlar bişey soracagım size lcw büyük beden hamile pantolanları varmı ben 82 kiloyum bacaklarım çok kalın pantolon bulabilirmiyim sizce :(

arkadaşlar bişey soracagım size lcw büyük beden hamile pantolanları varmı ben 82 kiloyum bacaklarım çok kalın pantolon bulabilirmiyim sizce :(

bulursun canım, lcw nın zaten kalıpları geniş, hamile kıyafetleri bi kat daha geniş.
ben normalde 38 giyiyodum, 5 kilo aldım ama lcw nın hamile pantolonunun 38 i hala biraz bol.

Son düzenleme:

canım ben daha dün lcw deydim.kendi bedenimi ararken 42 44 bedenleri gördüm.ama sen kaç bedensin bilmiyorum.ben 36 bedenim.salopet aldım dün lcw den.ama hamileler için salopet yoktu.38 benden normal salopet aldım.çok rahat hele bacakları benim gibi ikitane daha sığar.

bulursun canım, lcw nın zaten kalıpları geniş, hamile kıyafetleri bi kat daha geniş.
ben normalde 38 giyiyodum, 5 kilo aldım ama lcw nın hamile pantolonunun 38 i hala biraz bol.

yaaa çok sevindim sagol yarın samsuna alışverişe gidecegim şimdiden gerilmiştim bulamam diye hiçbir kıyafetin içine giremiyorum:(

Islak cilde uyguluyosunuz dimi
daha kolay emiliyor valla fıs fısla akıcı olurmuki,
ben avcumla ovuşturup yağlanıyorum
eşim pehlivan diye dalga geçiyor:27:

Ne uykusu anacııım 7.30 da kalktım
AÖF sınavına gittim 80dk dikildim orda paramı aldım geldim.
şimdi de temizlik yapacam keşke bunun içinde para verseler bana :49:

ayy ne güzell 120 tl iii para :)
ama ben hiç aöf sınavlarını duymuyrum nereden takip etmek lazım

teşekürler canım yarın samsuna alışverişe gidecegim rahatlattın beni

canım ben daha dün lcw deydim.kendi bedenimi ararken 42 44 bedenleri gördüm.ama sen kaç bedensin bilmiyorum.ben 36 bedenim.salopet aldım dün lcw den.ama hamileler için salopet yoktu.38 benden normal salopet aldım.çok rahat hele bacakları benim gibi ikitane daha sığar.

6.ayına kadar 44 beden idare eder beni sonrası Allah kerim:)

kızlar hamileliğimin başında 68 kiloydum. 3. aya kadar 72 kilo oldum :56: :1: şimdide 71 kilo olmuşum.. ne anormal bi kilo tablosu değilmi :44: :44:

meraba kızlar günleriniz nasıl geçiiyor ben 18 haftama girdim çok şükür fakat 2 gündür göğsümden süt geliyor
bendeki süt renginde değil su gibi sıvı bişey kaşıntı şeklinde kendini gösterdi.
araştırmalarımda bu konu hakkında bu bilgileri buldum.
Gebeliğin 16 haftasından itibaren memeler süt üretimine başlarlar. Bu dönemden sonra meme ucundan açık sarı, saman rengi az miktarda sıvı gelebilir. Buna Kolostrum adı verilir ve halk arasında “ağız sütü” olarak da tanımlanır. Kolostrum ilk geldiğinde yoğun ve sarı renklidir, ilerleyen dönemde daha açık renkli ve daha sulu bir hal alır. Bebeğin ilk günlerdeki ihtiyaçlarını, gerek besin gerekse bulaşıcı hastalıklara karşı koruyucu antikorlar bakımından mükemmel şekilde karşılayan bu kıvamlı sıvı gebeliğin mucizelerinden biridir.

sizlerdede oluyormu.aslında biraz endişeleniyorumda.bidaki kontrolümde dr yinede sormayı düşünüyorum.

tabiki bulabilirsin
ben normalde 38 bedenim bi 38 bi de 40 beden 2 renk keten pantalon aldım lcw den 38 bile baya geniş hele 40 bedeni
şalvar gibi oluyor 80 kiloya kadar giyerim diyorum bende inşallah o kadar olmam ama allah bilir
yani sen hamileliğini 44 bedenle rahat bitirirsin bence,bluzları da geniş baya onlarda seni kurtarır.

ayy ne güzell 120 tl iii para :)
ama ben hiç aöf sınavlarını duymuyrum nereden takip etmek lazım
bi yuerden takip etmiyosun okula görev geliyor kabul ediyosun sadece
onlar buluyor yani seni
e gelmişken de bende geri çevirmek istemiyorum 120 TL benim kaç derse girip kazanacağım para sonuçta:51:

6.ayına kadar 44 beden idare eder beni sonrası Allah kerim:)

9 aya kadar idare eder bence 40ı bile bu kadar genişse 44 ü düşünemiyorum kesin olur.

meraba kızlar günleriniz nasıl geçiiyor ben 18 haftama girdim çok şükür fakat 2 gündür göğsümden süt geliyor
bendeki süt renginde değil su gibi sıvı bişey kaşıntı şeklinde kendini gösterdi.
araştırmalarımda bu konu hakkında bu bilgileri buldum.
Gebeliğin 16 haftasından itibaren memeler süt üretimine başlarlar. Bu dönemden sonra meme ucundan açık sarı, saman rengi az miktarda sıvı gelebilir. Buna Kolostrum adı verilir ve halk arasında “ağız sütü” olarak da tanımlanır. Kolostrum ilk geldiğinde yoğun ve sarı renklidir, ilerleyen dönemde daha açık renkli ve daha sulu bir hal alır. Bebeğin ilk günlerdeki ihtiyaçlarını, gerek besin gerekse bulaşıcı hastalıklara karşı koruyucu antikorlar bakımından mükemmel şekilde karşılayan bu kıvamlı sıvı gebeliğin mucizelerinden biridir.

sizlerdede oluyormu.aslında biraz endişeleniyorumda.bidaki kontrolümde dr yinede sormayı düşünüyorum.

Canım sıksam benimde çıkar ama dokunmuyorum hiç
sende oynama sakın,memelerdeki süt bezeleriyle rahim kasları arasında bi ilişki var
sonuçta doğumda rahim kasıldıkça memelrde süt üretimine başlıyor
yani tabi tıbben bilmiyorum ama o halde memeden sütü sağınca
sanki rahim de kasılmaya erken doğumamı başlar diye bi çıkarım yapıyorum ben.:26:
Sen gene de dr. sor ve o çok değerli sıvıyı aman sıkıp ziyan etme
bebeğine yapmışsın ne güzel yarasın inşallah.

aman o süt bezlerine çok dikkat et, sakın sıkayım falan deme, göğüs pedlerinden al çok akıyorsa, doğumdan sonra çok ihtiyacın olacak o süte, benim gibi içmedik şey bırakmazsın sonra sütüm gelsin diye, çok şanslısın ki demekki sütün bol olacak bebişine, allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin..

yarın ales başvurusunun son günü ilgililere duyurulur düşüne düşüne sonunda türkün son aklı karar verdim yarın başvuru yapacagım

Canım sıksam benimde çıkar ama dokunmuyorum hiç
sende oynama sakın,memelerdeki süt bezeleriyle rahim kasları arasında bi ilişki var
sonuçta doğumda rahim kasıldıkça memelrde süt üretimine başlıyor
yani tabi tıbben bilmiyorum ama o halde memeden sütü sağınca
sanki rahim de kasılmaya erken doğumamı başlar diye bi çıkarım yapıyorum ben.:26:
Sen gene de dr. sor ve o çok değerli sıvıyı aman sıkıp ziyan etme
bebeğine yapmışsın ne güzel yarasın inşallah.

ben sıkmıyorum fakat arada kaşınıyor uçları o sırada geliyor.
erken doğumu bende duydum daha dikkatli olmam lazım o zaman.

Back
X