• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

dream0806 canım sen nasıl oldun daha iyimisin

kesin değil ama erkek olabilir demişti doktor, böyle olanlar büyük ihtimal erkek çıkıyor cnm.. haftaya kesin belli olur herhalde yada ayrıntılıda.

benim 12 haftadan beri hep erkek dedi bugünde elimize kanıt olsun diye pipisinin resmini verdi ama kucağıma alana kadar bişey diyemem ALLAH bilir

kızlar dils falan nerde yaaa, dikkatimi çekti yok oldu arkadaşlar sanki??????? :53:

yaaa ceza aldılar daha bitmedimi anlamadım
ne cezaymış acaba üyelikelrini mi iptal ettielr,

teşekkür ederim. güçlü olmaya çalışıyorum , kanamalar olsada o hep içerde kıpır kıpır görünüyodu, inşallah bundan sonrada aynı şekilde bana tutunur, bu mübarek cuma vaktinde dularınız için hepinize teşekkür ederim :16:

canım benim arakadaşım da kanama oldu çokkkkkkk
ama doğdu bebiş şimdi
Allh ol derse kimse önüne geçemez

yaaa ceza aldılar daha bitmedimi anlamadım
ne cezaymış acaba üyelikelrini mi iptal ettielr,

canım benim arakadaşım da kanama oldu çokkkkkkk
ama doğdu bebiş şimdi
Allh ol derse kimse önüne geçemez

canı verende alanda Allah , onun için duadan başka yapacak birşey yok malesef,inşallah bende arkadaşın gibi şanslı olurum .

kızlar tekrar merhaba 1 aylık kabus günlerimden sonra (2'li tararmam riskli çıktığı için cvs yaptırmıştım ) aydınlık günlere kavuştum :28: , sonuçlarım temiz çıktı
veee kızım olacakmış, dün resmen el salladı bana ultrasonda :16::16::16:

gözün aydın:nazar:
allah sağlıkla kuacğına almak nasip etsin kuzunu :)

kızlar merhabalarrrrrrrr bugün sabaha güzel bir kahvaltıyla başladım:D çok fenaa yedim ama hep faydalı besinlerdi:)
kızlarr birşey soracağımm:(
geceleri burnum tıkanıyor nefes almakta zorlaıyorum ağzıımdan nefes alıyorum dilim damağım kurumuş şekilde uynaıyorum sizlerin vamrı böyle bir şikayeti

bu haftalarda normal. kitapta okumuştum vucudun O2 ihtiyacı ile alakalaı bi durumdu galiba

iyi akşamlarrr kızlarrrrrr herkes eşimdiden güzel bir haftasonu diliyorum:D ben girdim haftasonu moduna şimdiden( yarın yarım çalışıyorum ama yine moddayım:))

evet artık böyle annesi.herşeyimiz artık onlara göre olacak.daha bu neki bi doğsunlar hayırlısıyla inşallah.bak ozaman daha nelerimize müdahele edecekler.doktorum sırtüstü yatmanında artık sakıncalı olacağını söyledi sadece sağıma yada soluma yatabiliyorum sabahları kollarım uyuşmuş oluyor.uykumda ara sıra sırtüstü yattığımda eşim farkedip beni çeviriyor.anlıcağın kaçamakta yapamıyorum.olsun bıdığım için razıyım:emir_bebek:yeterki annesinin bitanesi rahat etsin.ona bi zarar gelmesin.
Yaa ben de hareketlerini ancak sırt üstü yatınca hissedebiliyorum o yüzden akşamları bi yarım saat falan sırt üstü takılıyorum yani:40:
bu arada eşin seni çeviriyomuş ne güzel benim eşim değil beni çevirecek uykusundan top atsan uyanmaz,yani eve hırsız falan girse allah korusun yanından beni bile alıp götürse uyanmaz mümkün değğğiiiillllllllllllllllllll:27:

bende pazartesi günü test sonucunu alıyım cinsiyetinide kesinleştirebilirsem devlet hastanesine başlıcam doğumu özelde yapmak istemiyorum.
Neden devlet hastanesi canım?maddi açıdanmı?
Merhaba kızlar,bizde herşey yolunda çok şükür.Yürüyüşe basladım çok rahatladım..Paso yattığım için hem çok kilo aldım hem de çok bel agrıları cekiyordum.Şimdi cok degil sadece yarım saat normal tempoda yürüyorum..Kendimi cok daha iyi hissediyorum.Hamilelikte egzersiz mutluluk hormonu salgılamamıza sebep oldugu için bebişimiz de mutllu oluyorumuş:))

Nerelerdesin sen kuzum yaaa:29:gel şöyle bi sarılem,bi öpem bakeem:29::54::38::13::4:
uğramaz oldun da bizim mahalleye
zaten iyice sessizleşti burası,geçmiş olsun ne güzel yürüyüşlerede başlamışsın
ben yürümüyorum ama okulumuz 6 katlı bi ders aşşağı bi ders yukarı derken helak oluyorum zaten:51:

iyi akşamlarrr kızlarrrrrr herkes eşimdiden güzel bir haftasonu diliyorum:D ben girdim haftasonu moduna şimdiden( yarın yarım çalışıyorum ama yine moddayım:))

ben de yarınki AÖF sınavında görevliyim:49:
pazar gğünü de var yani bu hafta sonu bana uyku haram gene.

ben bu ayakkabıyı daha önce de önermiştim burada. REEBOK EASYTONE. Mucizesi tabanında..ben şimdi spor ayakkabısını kullanıyorum, yürüyüş ayakkabısı yani. Tanışmam benim için keşifti diyebilirim. O kadar rahat ettim ve sevdim. Sürekli yürümek istiyor canım. hantal görünümlü spor ayakkabısı, babeti, parmak arası terliği, hatta çizmesi bile var. Her stile uygun bulabilirsiniz

okulda yani iş ortamında bu tarz ayakkabı olmuyo ki, artık şıklığı bırakıcaz bi kenara napalım.

Camillabandiniiii
hardasaaaan?,yolunu gözlirek burdaaaaaaaaaaaaaaa

ben de çok kilo aldım, yürüyüş yapabilsem kendimi iyi hissedicem ama bugün 6 saat dersim vardı, mommy senin dediğin gibi merdiven in çık yoruluyorum zaten.
ama yürüyüşün yerini tutmuyo bu:50:

bu reebok easytone
popo şekillendiren ayakkabımı?:26:
ayy ben de hamilelikten sonra almak istiyorum
şimdi benimkiler kocaman oldu da kalçalar bu haliyle şekillensin istemiyorum
kilo verirken şekillensin,demek tavsiye ediyosun ha ben de kullanan birini aradadıydım hepp

Herkese günaydınnn.. artık o kadar seyrek açıyorum ki biri bana kimsin sen nereden çıktın diyecek diye korkuyorum:):):)
.

kaçak seni:37:

Geçen hafta cinsiyetini de öğrendik. Kızımız geliyor İnşallah. bu ara kendini göstermeyen kızımız çikolata yiyince fır döndü içerde.:49::52:

maşalah gözünüz aydın:nazar:
ay bahar geldi herkes açıldı saçıldı, millet diyete başladı ben şişiyorum durmadan.
okula da eczaneden ortopedik terlik fln alıp gidersem tam olur artık. :27:
hem rahat hem şık olmalı hem farklı farklı giymeli.
baharda kendimi hafif enerjik hissederim, şimdi hantal hissediyorum ya

günaydın kızlar..
maşallah cinsiyet öğrenmeyen kalmadı nerdeyse.

ayakkabı sorunu bende de var, yazlıklar ya babet ya topuklu, ikisi de belimi ağrıtıyo şimdi.
yaşlı kadın ayakkabılarından alcam, onların hafif topuğu oluyo rahat ederim:1:
saatlerce ayakta kalınca ayakkabı bi sorun oluyo

bende envai çeşit ayakkabı oldugu için o sorunu yaşamıyorum :)
seneleeerl evvel 1 okuturken bildiğin ortopedik babanne ayakkabısı almıştım, bi gün gebe kalırsam giyerim diye de sklaıyordum. çok iime yarıoalr :)
mini topuklulularm var onllarla da rahat ediyorum, yaza da sandaletler devreye girer
topuklu şıkırdam ayakkabılara elveda

Arkadaşlar bu yıl kızlar yılı galiba.Bakıyorum yazılara bir çok arkadaşın bebişi kız.Benim de kızım olacakmış pembeleri hazırlayın dedi doktor.çok mutluyum.Rabbim sağlıklı bir şekilde herkese hayırlı doğum nasip etsin inşallah.

:) ne güzel maşalah :nazar:

merhaba hanımlar;
bebeklerin genelde kız olması normal,ahir zaman alameti,kızlar artar erkekler azalır,ben de genelde kız duyuyorum :34:
beyler her cuma akşamı toplanıyor ve bu hafta ikram hazırlama sırası ben de,hiç hazırlayasım yok netcem :9:
sıkıldııııım :24::35::59::75::82::95:
bebiş de sıkılmıştır yaa,o alışık değil böyle sakin sakin oturmaya,lunaparka bile gittik biz onunla :9:

hehe ahir zamanın gelişin hızını yavaşlatem. iki erkek var bende :)):nazar::nazar:
slm canım, hatırladığın ve düşündüğün için teşekkür ederim, doktora gittik, dün durumu yazmıştım ama sayfalar çabuk ilerliyor görmemişsindir. kanama , plesantanın kenarındaymış, tam uç kısmında bir birikme gördü doktor. daha önceki yoğun kanamalarımda , hep kanama bittikten sonra doktora giittiğim için yerini görememiş doktorlar ama bu sefer biriken kan orada durduğu için gördü doktor. muhtemelen 1-2 gün içinde yine o kan oradan boşalır dedi, doktora gideyimmi başlayınca dedim, git ama bişey yapamazlar sadece bebek yaşıyormu diye baktır dedi. yapılacak tek şey iğne ve progestanmış gerisi Allah'a kalmış yat ve dua et dedi.durum böyle işte elimden birşey gelmiyor sadece yatıp dua ediyorum.

çok geçmiş olsun. bol bol yat yeter ki bebişler iyi olsun :)
alışverişe başladınız mı? ben daha 1 çöp almadım :5:

ilkin don almıştım:1:, h&m den tişort aldık, unnadodan da sipariş verdim. organik zıbın
o kadar daha

bende 4. aşılamada kaldım :46:

4. aşılamayı yaptılar demek ne gzüel. prosedür 3 e kadar die biliodum
ben 3. tüpte yakaladım :)
Merhaba kızlar,bizde herşey yolunda çok şükür.Yürüyüşe basladım çok rahatladım..Paso yattığım için hem çok kilo aldım hem de çok bel agrıları cekiyordum.Şimdi cok degil sadece yarım saat normal tempoda yürüyorum..Kendimi cok daha iyi hissediyorum.Hamilelikte egzersiz mutluluk hormonu salgılamamıza sebep oldugu için bebişimiz de mutllu oluyorumuş:))

oo ne güzel. :) anne mutlu bebek mutlu
bense sürekli yorgunum..
slm kızlar dr dan geldik paşamız büyümüş 215 gr boyumuz 12 cm dr uyumlu dedi cinsiyetimiz için kesin dedi erkek miş daha önceleri erkek gibi diyordu önemli olan sağlıklı olması
:nazar::nazar:

ben de çok kilo aldım, yürüyüş yapabilsem kendimi iyi hissedicem ama bugün 6 saat dersim vardı, mommy senin dediğin gibi merdiven in çık yoruluyorum zaten.
ama yürüyüşün yerini tutmuyo bu:50:

aynen, okuldaki hareket yetiyor zaten, eve kendimi zor atıyorum

esımde masllah onlar ne dıo:1::1::1::1: o bıle farkettı yanı buyudugunu kıyafetlerımden :9::9:
benimkilerde acayip büyüdü ve kahverengi yeri çok büyüdü birde sıvı geliyo arada göğsümden bazen çarşafta farkediyorum

Eki Görüntüle 383302 Eki Görüntüle 383303

kızlar bunlar nasıl ındırıme gırmıs 5.35 tl

canım çok tatlılar bende yava yavaş başladım alışverişe oğluşumun cinsiyetini öğrenince

Kızlar benim üst tarafım çok yağlandı,karnımın yan tarafları filan,oysaki alt tarafım aynı hala eski pantolonlarımı giyebiliyorum,2.5 kilo aldım üst bölgem kalınlaşmış durumda,sizde de öyle mi ?

canım ben hiç kilo almadım daha ama göbek çıktı bende alt taraflarım aynı

masallahh canımm pıtpıt bısıler oluomus gıbı demı. gıtgıde daha faazla hıssettırmeye baslıyorr cok sekerr..:nazar:

evet dokunup dokunup gidiyomuş gibi oluyo günün belli saatlerinde :nazar::nazar: , hemen yüzümde bi gülümseme oluşuyo gözlerim parlıyo tabii

bende hissediyorum arada ama çok nadir maşallah bebişinin pıtpıtlarına

Slm kizlar nasilsiniz?cinsiyetimizi ogrendik kizima erkek kardes geliyormus kesin dedi dr.pipiyi gorduk:)

:nazar::nazar::nazar: hayırlı olsun canım

Back
X