• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm canım, hatırladığın ve düşündüğün için teşekkür ederim, doktora gittik, dün durumu yazmıştım ama sayfalar çabuk ilerliyor görmemişsindir. Kanama , plesantanın kenarındaymış, tam uç kısmında bir birikme gördü doktor. Daha önceki yoğun kanamalarımda , hep kanama bittikten sonra doktora giittiğim için yerini görememiş doktorlar ama bu sefer biriken kan orada durduğu için gördü doktor. Muhtemelen 1-2 gün içinde yine o kan oradan boşalır dedi, doktora gideyimmi başlayınca dedim, git ama bişey yapamazlar sadece bebek yaşıyormu diye baktır dedi. Yapılacak tek şey iğne ve progestanmış gerisi allah'a kalmış yat ve dua et dedi.durum böyle işte elimden birşey gelmiyor sadece yatıp dua ediyorum.

cnm bnm cok ama cok geçmıs olsun rabbım tez vakıtte şifa versın sana ınsallh gecer kanaman bebegunu saglıkla gtrrsın dunyaya rabbım ısana bol bol sifa versın ıns

slm canım, hatırladığın ve düşündüğün için teşekkür ederim, doktora gittik, dün durumu yazmıştım ama sayfalar çabuk ilerliyor görmemişsindir. kanama , plesantanın kenarındaymış, tam uç kısmında bir birikme gördü doktor. daha önceki yoğun kanamalarımda , hep kanama bittikten sonra doktora giittiğim için yerini görememiş doktorlar ama bu sefer biriken kan orada durduğu için gördü doktor. muhtemelen 1-2 gün içinde yine o kan oradan boşalır dedi, doktora gideyimmi başlayınca dedim, git ama bişey yapamazlar sadece bebek yaşıyormu diye baktır dedi. yapılacak tek şey iğne ve progestanmış gerisi Allah'a kalmış yat ve dua et dedi.durum böyle işte elimden birşey gelmiyor sadece yatıp dua ediyorum.

geçmiş olsun öncelikle... herşeyden önce iyi düşünmek her zaman için önemli. iyilik iyiliği çağırır bence. kötü düşünüp kendini strese sokma. elinden geleni yaptıktan sonra gerisi hiçbirimizin tasarrufunda değil zaten. tek bir saç telini bile bizim yerine koyma gücümüz yok. o yüzden bol bol dua edip dinlen. dua etmek hem rahatlatır hem motive eder insanı. ama maşallah bebeğin güçlü bi bebek bence kanamalarla buralara kadar geldi. bu dirençli olduğunun en güsel göstergesi. bundan sonrasında da allahın izniyle baş edecektir annesi:)

dream0806 canım çok geçmiş olsun şu kanamam oldu kelimesi inan bütün kemiklerimi ayaga kaldırıyor bu durumu yaşayan biri olarak yatacaksın arkadaşım başka caresi yok öptüm canım Allaha emanet olun ikinizde (hepimiz)

Ben 2 senedir kışın kullanıyorum. Eskişehirdeyiz ve buranın havası çok kuru olur. Bebek genç yaşlı demeden her evin ihtiyacıdır neredeyse.. Bende nefes tıkanması değil de sanki talaş yutmuşum gibi kuruluk oluyor geceleri, eşimde de nefes tıkanması oluyor, herkeste farklı sıkıntı çıkartabiliyor. Bulunduğunuz yerin havası kuru ise ilk olarak nemsizliğe bağlayın bu sıkıntılarınızı. Ben Simbonun kullanıyorum. Sadece buhar veriyor, hava temizleme iyonize falan özelliği yok. Fiyatı da çok ucuzdu. Görevini de hakkııyla yerine getiriyor her kış ara vermeden. Her gece sabaha kadar düşük ayarda açık tutuyoruz. Boğazım benim o ayarda rahatlıyor. Oluk oluk buhar ayarı da var, onu da açabilirsiniz tabi:):) Tavanlardan şıpır şıpır su damlatana kadar açmadığınız sürece. evin normal nem ihtiyaç seviyesine ayarladığınız sürece, tabiki rutubet yapmıyor. Bence de pahalı birşey almayın, ama belki dekoratif olmasına dikkat edebilirsiniz.

bende eskişehirliyim:)) doğumda eskişehirde olacak inş. hangi doktora gidiyosun. yada hangi hastaneyi düşünüyoun doğum için?

geçmiş olsun öncelikle... herşeyden önce iyi düşünmek her zaman için önemli. iyilik iyiliği çağırır bence. kötü düşünüp kendini strese sokma. elinden geleni yaptıktan sonra gerisi hiçbirimizin tasarrufunda değil zaten. tek bir saç telini bile bizim yerine koyma gücümüz yok. o yüzden bol bol dua edip dinlen. dua etmek hem rahatlatır hem motive eder insanı. ama maşallah bebeğin güçlü bi bebek bence kanamalarla buralara kadar geldi. bu dirençli olduğunun en güsel göstergesi. bundan sonrasında da allahın izniyle baş edecektir annesi:)

teşekkür ederim. güçlü olmaya çalışıyorum , kanamalar olsada o hep içerde kıpır kıpır görünüyodu, inşallah bundan sonrada aynı şekilde bana tutunur, bu mübarek cuma vaktinde dularınız için hepinize teşekkür ederim :16:

cnm bnm bozma moralını 2 lın ıyı cıkmıs belkı yanılmıstr duarlm sennle cnm...buuzden testlerden nfret edyrm ıkılıyı yptrmadım ben 3 luyu yaptrcm onda bıle korkuyrm

evet bir den doktor telefonda söyleyince kötü oldum işte .. akşam 7 buçukta görüşmemiz Allahım hayırlı haberler versin inşallah...

dream0806 canım çok geçmiş olsun şu kanamam oldu kelimesi inan bütün kemiklerimi ayaga kaldırıyor bu durumu yaşayan biri olarak yatacaksın arkadaşım başka caresi yok öptüm canım Allaha emanet olun ikinizde (hepimiz)

teşekkürler, yatıyorum zaten canım yaklaşık 20 gündür , gerekirse sonuna kadarda yatarım yeterki iyi olsun bebeğim. Allah sanada bir daha yaşatmasın inşallah.

ağlayıpta hem kendini hemde bebeğini üzme canım. benimde 2'li testim güzel çıkmıştı, doktorum 3'lü yapmadı , çok anlamlı değil 3'lü test dedi. bende zor günler geçiriyorum ama pozitif düşünmeye çalışıyorum sende öyle yapmaya çalış, ayrıca benim bir akrabama tam 3 tane doktor down sendromu riskin %80 alalım bu bebeği dediler ama o aldırmadı ve çocuk sapasağlam doğdu, bu testler sadece olasılık testleri unutma...

ben bu doktorları anlamıyorum bir test ya yapılır ya yapılmaz benim doktorum da kesinlikle 3 lü şart dedi yaptırdı ve sonuç bu üzüntü içindeyim ... ayrıntılı ultrasona da girmiştim orda da herşey güzeldi bu tıp iyice kafamı karıştırdı Allaha dua etcem başka elimden bişey gelmez

kızlar moralim çok bozuk az önce doktorum aradı 3 lü tarama testim dwn sendrom riskim 1/258 miş fazla yani akşam yanına çağırdı görüşmek için 2 li taramam ve burun kemiği ense kalınlığı normaldi halbuki.. Kızlar lütfeen dua edin benim için hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize .... nasıl ağlıyorum sabhtan beri anlatamam...

inşallah kötü bişey çıkmaz.. içini ferah tut

ben bu doktorları anlamıyorum bir test ya yapılır ya yapılmaz benim doktorum da kesinlikle 3 lü şart dedi yaptırdı ve sonuç bu üzüntü içindeyim ... ayrıntılı ultrasona da girmiştim orda da herşey güzeldi bu tıp iyice kafamı karıştırdı Allaha dua etcem başka elimden bişey gelmez

dediğim gibi bunlar hep olasılık testleri canım net bir sonuç vermiyor, benim doktorumun dediği 2'li test sonucunun doğruluk payı %80 civarında iken 3'lü de doğruluk payı %6o 'a düşüyormuş o nedenle gerekli görmüyorum dedi, bazı arkadaşlar 4'lü de yaptırıyor benden onuda istemedi doktorum sadece ayrıntılı ultrasona gireceksin ve gebelik şekeri ölçümü olacak dedi kalan testler bunlarmış. sen Allah'a sığın dua et gerisini düşünme. inanıyorum ki sapasağlam bir bebeğin olacak :nazar::nazar::nazar:

kızlar moralim çok bozuk az önce doktorum aradı 3 lü tarama testim dwn sendrom riskim 1/258 miş fazla yani akşam yanına çağırdı görüşmek için 2 li taramam ve burun kemiği ense kalınlığı normaldi halbuki.. Kızlar lütfeen dua edin benim için hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize .... nasıl ağlıyorum sabhtan beri anlatamam...

hiiiç moralini bozma, bak benim 2'lim > 50 çıkmıştı ve 2linin doğruluk oranı daha yüksek, ben cvs yaptırdım, temiz çıktı. sende merak etme

hiiiç moralini bozma, bak benim 2'lim > 50 çıkmıştı ve 2linin doğruluk oranı daha yüksek, ben cvs yaptırdım, temiz çıktı. sende merak etme

ya maalesef sadece ihtimallerle doktorlar şu hamilelikleri sancılı bir sürece sokuyor ya. 2'li test her zaman güvenilirliği daha fazla olan bir test 3'lü ve 4'lü bence hiç gerekli değil. zaten allah korusunda o saatten sonra birşey olduğunu öğrensen bile dğişek birşey yok ki.
riski çok yüksek denilen yüzlerce bebek sapasağlam doğuyor. örnekleri çok. yani öğrenip müdahele edilecek birşey değil ki.
bence doktorlar kesin yapılmalı deyip insanları etkiliyorlar. isteğe bırakılamalı bu tarz testler.

Back
X