Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani şimdiy apılacka birşey yokkk hamile hamile ilça falan filan hiçbirşey olmazz mecbur dayanacağız Allah kolaylık versn hepimize
sanırım bendede öyle birşey varrr dr söylemişti eğrilik var bundna önc esıkıntı olmamış olabilir ama hamileikte belki biraz sıkıntı olaiblir diyee bahsettiği şey bumuyduki[/QUO
Benim burnumda da et var bir de sinüzit e düşünün devamını.Bir yazı okudum onu paylaşmak isterim.Hamileliğin ilk üç ayı yatış pozisyonu önemli değil ama üç aydan sonra sol tarafa yatmak gerekiyormuş.Sırt üstü yatmak nefes almada zorluğa sebepmiş.Hem sol tarafa yatışta bacaklarda biriken pis kanın kalbe pompalanması kolaylaşıyor bebeğe daha fazla oksijen gidiyor.gebelikte yatış pozisyonlarından...
BEND SUAN OLEYIM CNM BACAKLRIM FALAN PUL PUL DOKULUO KASINIP DURUYRM HEPbenım bır ay once tum vucudum döküldü yılanlar gıbı kabuk attımmbebeyagları , kremlerr surmedıgım sey kalmadıı bıde o araalaar bulantım oldugundan su ıcemıyordumm ondan sanırım sımdı 3 lt ye kadar ıcmeye calısıyorum şükür gectı cnmm
![]()
CNM BNDE DE OLUO URUN TIKANIKLIGI GECELERIDE GUNDUZLERIDE SUAN BILE TIKALI BURNUMkızlar merhabalarrrrrrrr bugün sabaha güzel bir kahvaltıyla başladımçok fenaa yedim ama hep faydalı besinlerdi:)
kızlarr birşey soracağımm
geceleri burnum tıkanıyor nefes almakta zorlaıyorum ağzıımdan nefes alıyorum dilim damağım kurumuş şekilde uynaıyorum sizlerin vamrı böyle bir şikayeti
Geçen hafta cinsiyetini de öğrendik. Kızımız geliyor İnşallah. bu ara kendini göstermeyen kızımız çikolata yiyince fır döndü içerde.![]()
çok kilo aldım kızlar ben
off napıcaz bu kilo işini ya, kendimi sabah tutsam akşama kaçıyo ipin ucu.:44:
neyse ben hazırlanayım dersime gideyim, herkese güzel bi gün diliyorum:79:
eskiden ben bazı geceler vicks sürerdim burnuma yeni aklıma geldi, tıkanırsam bidaha deneyim işe yarar belki
sanırım bendede öyle birşey varrr dr söylemişti eğrilik var bundna önc esıkıntı olmamış olabilir ama hamileikte belki biraz sıkıntı olaiblir diyee bahsettiği şey bumuyduki[/QUO
Benim burnumda da et var bir de sinüzit e düşünün devamını.Bir yazı okudum onu paylaşmak isterim.Hamileliğin ilk üç ayı yatış pozisyonu önemli değil ama üç aydan sonra sol tarafa yatmak gerekiyormuş.Sırt üstü yatmak nefes almada zorluğa sebepmiş.Hem sol tarafa yatışta bacaklarda biriken pis kanın kalbe pompalanması kolaylaşıyor bebeğe daha fazla oksijen gidiyor.gebelikte yatış pozisyonlarından...
hımsss canım teşekkürlerrr buna dikkat edelimm dediğin gibi önemlii olaiblrrr araştırayım bende
CNM BNDE DE OLUO URUN TIKANIKLIGI GECELERIDE GUNDUZLERIDE SUAN BILE TIKALI BURNUM
:
ooof of saat nerdeyse 12 oldu,kocam yok
ya benim canım sürekli cips istiyo,arada yiyorum da,bu aylık hakkımı doldurdum diyorum,1 ay yemiyorum bi daha,ama yine istiyo yine istiyo işte,heralde onun tuzu falan koşuma gidiyo,mısır patlatıyorum falan ama kesmiyo beni,burda çekirdek yok ki çitleyek
5 mayısa da daha çook var,cinsiyeti o zaman öğrencez heralde,severken ne diyceğimi şaşırıyorum,yavrum falan kesmiyo artık,oğluşum veya kızım demek istiyorumbazen oğlum slash kızım diyorum,eşim çok gülüyor
![]()
kaç kilo aldın kaç kilo aldın ben 4,5 almışım bugün itibariyle
merhaba hanımlar;
bebeklerin genelde kız olması normal,ahir zaman alameti,kızlar artar erkekler azalır,ben de genelde kız duyuyorum
beyler her cuma akşamı toplanıyor ve bu hafta ikram hazırlama sırası ben de,hiç hazırlayasım yok netcem
sıkıldııııım:82::95:
bebiş de sıkılmıştır yaa,o alışık değil böyle sakin sakin oturmaya,lunaparka bile gittik biz onunla![]()
:)) eşim diyorki bu sene herkeisn kızı oluyorr okadar çok kişiden duydumki diyor
arkasındanda pattt ne dedi beğenirisniz bizim oğlan şanslı olacakkız çok olacakkkk
5 kilo aldım 8.haftadan bu yana
65 oldum:26:
benimde tam tersi, çevremde 20 tane hamile var belki, hepsi erkek, bi benim çiçeğim olacak, çok kıymetli olur artık![]()
oy oy oy olmazmıı böcekler arasındaaa çiçek ne kıymetli olur hemdee yeirm o miniği benbenimde tam tersi, çevremde 20 tane hamile var belki, hepsi erkek, bi benim çiçeğim olacak, çok kıymetli olur artık![]()
oy oy oy olmazmıı böcekler arasındaaa çiçek ne kıymetli olur hemdee yeirm o miniği benbenimde tam tersi, çevremde 20 tane hamile var belki, hepsi erkek, bi benim çiçeğim olacak, çok kıymetli olur artık![]()