• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok kilo aldım kızlar ben:50:
off napıcaz bu kilo işini ya, kendimi sabah tutsam akşama kaçıyo ipin ucu.:44:

neyse ben hazırlanayım dersime gideyim, herkese güzel bi gün diliyorum:79:

sanırım bendede öyle birşey varrr dr söylemişti eğrilik var bundna önc esıkıntı olmamış olabilir ama hamileikte belki biraz sıkıntı olaiblir diyee bahsettiği şey bumuyduki:([/QUO

Benim burnumda da et var bir de sinüzit e düşünün devamını.Bir yazı okudum onu paylaşmak isterim.Hamileliğin ilk üç ayı yatış pozisyonu önemli değil ama üç aydan sonra sol tarafa yatmak gerekiyormuş.Sırt üstü yatmak nefes almada zorluğa sebepmiş.Hem sol tarafa yatışta bacaklarda biriken pis kanın kalbe pompalanması kolaylaşıyor bebeğe daha fazla oksijen gidiyor.gebelikte yatış pozisyonlarından...

benım bır ay once tum vucudum döküldü yılanlar gıbı kabuk attımm :1::1::1::1:bebeyagları , kremlerr surmedıgım sey kalmadıı bıde o araalaar bulantım oldugundan su ıcemıyordumm ondan sanırım sımdı 3 lt ye kadar ıcmeye calısıyorum şükür gectı cnmm :16::16:
BEND SUAN OLEYIM CNM BACAKLRIM FALAN PUL PUL DOKULUO KASINIP DURUYRM HEP
kızlar merhabalarrrrrrrr bugün sabaha güzel bir kahvaltıyla başladım:D çok fenaa yedim ama hep faydalı besinlerdi:)
kızlarr birşey soracağımm:(
geceleri burnum tıkanıyor nefes almakta zorlaıyorum ağzıımdan nefes alıyorum dilim damağım kurumuş şekilde uynaıyorum sizlerin vamrı böyle bir şikayeti
CNM BNDE DE OLUO URUN TIKANIKLIGI GECELERIDE GUNDUZLERIDE SUAN BILE TIKALI BURNUM:(
Geçen hafta cinsiyetini de öğrendik. Kızımız geliyor İnşallah. bu ara kendini göstermeyen kızımız çikolata yiyince fır döndü içerde.:49::52:

HYRLI OLSN CNM:nazar::nazar:

çok kilo aldım kızlar ben:50:
off napıcaz bu kilo işini ya, kendimi sabah tutsam akşama kaçıyo ipin ucu.:44:

neyse ben hazırlanayım dersime gideyim, herkese güzel bi gün diliyorum:79:

kaç kilo aldın kaç kilo aldın ben 4,5 almışım bugün itibariyle

sanırım bendede öyle birşey varrr dr söylemişti eğrilik var bundna önc esıkıntı olmamış olabilir ama hamileikte belki biraz sıkıntı olaiblir diyee bahsettiği şey bumuyduki:([/QUO

Benim burnumda da et var bir de sinüzit e düşünün devamını.Bir yazı okudum onu paylaşmak isterim.Hamileliğin ilk üç ayı yatış pozisyonu önemli değil ama üç aydan sonra sol tarafa yatmak gerekiyormuş.Sırt üstü yatmak nefes almada zorluğa sebepmiş.Hem sol tarafa yatışta bacaklarda biriken pis kanın kalbe pompalanması kolaylaşıyor bebeğe daha fazla oksijen gidiyor.gebelikte yatış pozisyonlarından...

hımsss canım teşekkürlerrr buna dikkat edelimm dediğin gibi önemlii olaiblrrr araştırayım bende

merhaba hanımlar;
bebeklerin genelde kız olması normal,ahir zaman alameti,kızlar artar erkekler azalır,ben de genelde kız duyuyorum :34:
beyler her cuma akşamı toplanıyor ve bu hafta ikram hazırlama sırası ben de,hiç hazırlayasım yok netcem :9:
sıkıldııııım :24::35::59::75::82::95:
bebiş de sıkılmıştır yaa,o alışık değil böyle sakin sakin oturmaya,lunaparka bile gittik biz onunla :9:

ooof of saat nerdeyse 12 oldu,kocam yok :31:

ya benim canım sürekli cips istiyo,arada yiyorum da,bu aylık hakkımı doldurdum diyorum,1 ay yemiyorum bi daha,ama yine istiyo yine istiyo işte,heralde onun tuzu falan koşuma gidiyo,mısır patlatıyorum falan ama kesmiyo beni,burda çekirdek yok ki çitleyek :9:

5 mayısa da daha çook var,cinsiyeti o zaman öğrencez heralde,severken ne diyceğimi şaşırıyorum,yavrum falan kesmiyo artık,oğluşum veya kızım demek istiyorum :9: bazen oğlum slash kızım diyorum,eşim çok gülüyor :52:

slmm. cinsiyetini öğrenmeyenin yalnız ben olmadığımı bilmek de güsel:)) aynı haftalarda sayılırız. bizimde daha cinsiyetimiz belli değil. aynı ikilemleri yaşıyoruz yani. forumda genel 18-19-20. haftalarda..:)))
haftaya cuma doktor kontrolümüz var ama ben almanyadayım.burda 20. haftadan önce söylemiycekmiş doktor:((
sen yakınlarda öğrenebilecekmisin bari?

merhaba hanımlar;
bebeklerin genelde kız olması normal,ahir zaman alameti,kızlar artar erkekler azalır,ben de genelde kız duyuyorum :34:
beyler her cuma akşamı toplanıyor ve bu hafta ikram hazırlama sırası ben de,hiç hazırlayasım yok netcem :9:
sıkıldııııım :24::35::59::75::82::95:
bebiş de sıkılmıştır yaa,o alışık değil böyle sakin sakin oturmaya,lunaparka bile gittik biz onunla :9:

canım canım ahir zaman alametlerinde var öyle bişi ama kız sayısı çok erkek sayııs az olacak anlamında değil oo her dönem erkek ve bayan sayısı eşit olurmuş üç aşağı beş yukarı, ama erkekler erkek gibi olmayackamışş yani nasıl diyim farklı cinsel eğilimler sergileyecekler öyle olunca kız bşaına düşen erkke sayısıda az gibi olacak nitekim çok fazla var gay travesti vs.abuk subuk şeyler Allah korusun hepimizi evlatlarımızı inş.güzle insanlarla karşılaşalım hep.
bak bende tam bir pasta tarifi bakıyordum :D çok hoş görünüyorr
denemek istersen:D
https://www.facebook.com/#!/photo.p...9507639847.423853.137280359846&type=3&theater

:)) eşim diyorki bu sene herkeisn kızı oluyorr okadar çok kişiden duydumki diyor:D
arkasındanda pattt ne dedi beğenirisniz bizim oğlan şanslı olacak:D kız çok olacakkkk

benimde tam tersi, çevremde 20 tane hamile var belki, hepsi erkek, bi benim çiçeğim olacak, çok kıymetli olur artık :34:

hmm 5 mayısmış:))) bizde 11 mayıs gibi bekliyoruz. ama zaten türkiyeye gelicem o sıra . inş orada öğrenmiş olucam bakalım.
böyle herkesi kızım ya da oğlumla görünce insan sabırsızlanıyoooo.
neyse hayırlısı tabii.geç olsun güç olmasın artık:)

benimde tam tersi, çevremde 20 tane hamile var belki, hepsi erkek, bi benim çiçeğim olacak, çok kıymetli olur artık :34:

:)) henüz biz bilmiyoruz cinsiyetimizi ama . benimde etrafımda başta kendi eltimde olmak üzere 8 arkadaşım var. ve çoğu erkek.
biraz algıda seçicilik mi oluyo nedir? erkek duyanlarda erkek senesi dio. bakalım biz hangi grupta olucaz?:))

kızlar 'dream..' nickli bir arkadaş vardı. kanaması oluyodu sürekli.iki gün önce doktora gidecekti. gelince yazarım dedi. ama ses çıkmadı. acaba ben mi görmedim. haberi olan var mı ondan? başka bir doktora görünecekti?

Back
X