Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen naptın sahi dün kan testi yaptırmışsın kaç çıktı??
ewet canım yaptırdım testi
21 Aralık : 175,09
27 Aralık : 2453
yarında ilk dr.kontrolümüz var inş.
hayırlı sonuçlar almak nasip olur inş.herkese
ewet canım yaptırdım testi
21 Aralık : 175,09
27 Aralık : 2453
yarında ilk dr.kontrolümüz var inş.
hayırlı sonuçlar almak nasip olur inş.herkese
Hayırlı olsun inşallah. Canım 27 aralık senin adetinin kaçıncı günü oluyor?
canımm naptın maşallah ne kadar çabuk yükselmiş..
matematiksel olarak 1500-1600 arası çıkması gerekiyor ay ikiz mi acaba
ben de biraz önce tahlil yaptırdım sonuç öğleden sonra çıkacak ilk muayenem de bu akşam
keseyi görürüz inşallahhh
kalp atışlarını duyamayız heralde
Hayırlı olsun inşallah. Canım 27 aralık senin adetinin kaçıncı günü oluyor?
Kızlar dün eşimle beraber görümcemi ziyarete gittik iş yerine. Bana dedi ki kızım olacakmış. Kızlar annelerinin güzelliğini alırmış, benim de cildim bozulmaya başlamış. Yanıdaki iş arkadaşı da onu onayladı. Nasıl moralim bozuldu bilseniz. Kırmamak için sadece olsun çocuğum güzel olsun da benim bütün güzelliğimi alsın önemli değil dedim.
Yüzümde makyaj yoktu ve akşam olduğu için yorgun görünüyordum ama böyle de söylenmemeli insanın yüzüne![]()
Ben ablasına saygısızlık etmedim orada ama eşimden intikamımı çok kötü alacağım. Zaten dün akşam başladım intikama. Önce bir hediye ve akşam yemeği. Tabi sen çok güzelsin diye en az 50 kere söyletmişimdir. O ablasına hesap sorana kadar da devam edeceğim.
vallahi öyle oldu
birde bu ay tedavideydim 4 tane yumurta vardı
o yüzden şüpheli durum
ikiz olursada başım gözüm üstüne
kör istedi bir göz, allah verdi iki göz olur
keseyi görürüz inşallah ta kalp atışları için henüz erken![]()
canım ben söliiim :) şeker-leblebinin sat 24 kasım yani adetinin 33. günü. çok yüksek dimi
maşallah nazar değmesin![]()
dördüz oluyomuş kör istedi bi göz Allah verdi teleskop olur valla :))
hayırlısı canım
çok heyecanlıyım
![]()
canım öyle derler yaa kızlar annenin güzelliğini alırmış diye
ondan demiştir belki, kötü niyetli değildir yada samimiyetine dayanarak söylemiştir
hassas bir dönemde olduğumuz için belki sana kırıcı gelmiştir
üzülme boşuna, bebişinide üzme
eşinlede aranı bozma, naçizane tavsiyem![]()
Kızlar dün eşimle beraber görümcemi ziyarete gittik iş yerine. Bana dedi ki kızım olacakmış. Kızlar annelerinin güzelliğini alırmış, benim de cildim bozulmaya başlamış. Yanıdaki iş arkadaşı da onu onayladı. Nasıl moralim bozuldu bilseniz. Kırmamak için sadece olsun çocuğum güzel olsun da benim bütün güzelliğimi alsın önemli değil dedim.
Yüzümde makyaj yoktu ve akşam olduğu için yorgun görünüyordum ama böyle de söylenmemeli insanın yüzüne![]()
Ben ablasına saygısızlık etmedim orada ama eşimden intikamımı çok kötü alacağım. Zaten dün akşam başladım intikama. Önce bir hediye ve akşam yemeği. Tabi sen çok güzelsin diye en az 50 kere söyletmişimdir. O ablasına hesap sorana kadar da devam edeceğim.
canım ben söliiim :) şeker-leblebinin sat 24 kasım yani adetinin 33. günü. çok yüksek dimi
maşallah nazar değmesin![]()