• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

2012 Eylul Anneleri hadi bakalim sizleri bekliyoruz

basmala_100.jpg

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ
[/TD]
[TD]SON ADET TARİHİ
[/TD]
[TD]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
[/TD]
[TD]CİNSİYET ve BEBEGIN ISMI
[/TD]
[TD]KESİN DOĞUM TARİHİ
[/TD]
[TD]DOĞUM ŞEKLİ
[/TD]
[TD]SONUC
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mericdemir2007
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]23.11.2011
[/TD]
[TD]30.08.2012
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sukatre
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]25.11.2011
[/TD]
[TD]31.08.2012
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selinnn86
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]27.11.2011
[/TD]
[TD]03.09.2012
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nadidem
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]27.11.2011
[/TD]
[TD]03.09.2012
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]windy_blue_28
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]29.11.2011
[/TD]
[TD]04.09.2012
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD]Belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
:nazar::49::nazar:

Tebrik ederim annesi :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. BEn cuma günü ultrasona gidicem. Randevu aldım. Bakalım ne görücez.. :52:
hadi bakalım haberlerini bekliyoruz canım ben yarın akşam gidiyorum ilk muayeneme :49:
Merhabalar sevgili eylül annecikleri :49: uzuun bir aradan sonra kk'ya böyle güzel bir şekilde dönmek nasipmiş :21:

Benim son adet tarihim 21 kasım ve doğum tarihi olarak hesaplamada 27 ağustos gözüküyor ama ağustos anneleri almış başını gitmiş.:10: Hem zaten ağustos hesaplaması sadece internet üzerinden bir şey. Allah inşallah sıkıntısız o günleri görmeyi nasip ederse bakalım asıl doğum ne zamana denk gelecek :49:
Şu anda 5 hafta 2 günlük hamileymişim. O kadar garip ki hala başkasından bahsediyormuşum gibi geliyor :1: Kan tahlili yaptırdım ama yazan değer >1500 sizinkilerden farklı sanırım bende yazan anlamadım da bir şey :26: Haftasonu bildiğimiz bir doktora gidicez ama önceki gün kılcal damar gibi çok ince bir kan geldi. Bebek rahime yerleşirken olabilirmiş yine de doktor tahlil verdi yarın inşallah buradaki hastanede onları yaptırıcam. Böyle bir durum yaşayan oldu mu arkadaşlar?

Bu arada ööyyyllee çok uykum geliyor ki günün 20 saati uyusam doymuyorum :52:

ayy ne çok özlemişim kk'yı :16: çenemin düşüklüğünden belli :17:
hoşgeldin canım aramıza..yavaş yavaş şenleniyor burası :52::52::52::52:
Günaydınlarrr...

Bende Eylül annesiyim. Son adet tarihim 27 Kasım.. Yaklaşık 2 yıldır korunmuyorduk ama olmadı ve en son aşılama yaptırdık. Şanslıydık, ilk denemede tuttu :))

Allah hepimize, olmayanşara da bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH..
hoşgeldin canım sen de doktora gittinmi keseyi gördünmü ne zaman gideceksin bunları da yaz
Kizlar birlesmenin uzerinden tam 10. gunde dun gece 21.30 da gayet pembe beyaz akinti ile beraber lekem geldi ins bu yerlesmedir implasyon kanamasidir
3-4 aydir 26 gunde bir oldum galiba bu sefer bebegim gelecek ole umud ediyorum
bekleyip gorucez ins cumaya kadar devam etmesse cuma sabahi test yapip mujdeliycem sizi insALLAH
karnima ince agri girdi igne gibi batmalar oldu gece kramp girdi bacagima bide yatakda dönerken kasiklarim agridi dönemedim
ay insAllah bebegim yoldadir

inşallah canım ben inanıyorum sen gebesin ama bi yandan da bunu söylerken rahatsız oluyorum
boşuna ümitlendirmiş olmak istemiyorum ama belirtilerin gebelik belirtisi :nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49:

inşallah canım ben inanıyorum sen gebesin ama bi yandan da bunu söylerken rahatsız oluyorum
boşuna ümitlendirmiş olmak istemiyorum ama belirtilerin gebelik belirtisi :nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49:

cnm umud dunyasi iste umudumuzu yitirirsek istediklemize kavusamayiz ins olacak yurekten inananrim kizim hatirina olacak ins:43:
evelsi gun cok agladim subat yaklastikca icim yaniyor Allahim kimseye yasatmasin hamis kalirsam acim hafifleyecek gibime geliyor bebgim olurs kizimin pisikolojiside bozuk artik kendimden gectim onun icin istiyorum Allahim saglikli hayirli evlat yolla guzel Allahimmm

selam kızlar ben 2011 ekim annesiyim ama kızım eylül ayının 17 sine aramıza geli.çok güzel bi his kızlar.hepinize sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz temennisiyle.allah sağıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.:nazar::49:

Merhaba
İlginizi çekeceğini umduğum bir yazı ;

Hamileyken Fazla Et Kısırlığa, Az Karbonhidrat Şişmanlığa Sebep Oluyor !

Hamilelik döneminde fazla miktarda kırmızı et tüketmek doğacak erkek çocukta sperm kalite sorunu, yetersiz düzeyde karbonhidrat tüketmek ise şişmanlık, şeker hastalığı gibi riskler yaşanması ihtimallerini artıyor. Bahçeci Sağlık Grubu doktorlarından Aile Hekimi Dr. Murat Berksoy hamilelik döneminde annenin aldığı besinlerin bebeğin ileriki hayatında ayrıca Alzheimer, kalp, şeker, infertilite gibi hastalılıklara sebep olabildiğini söyledi.

devamı için tıklayın

sukatre testini yeniledin mi canım,
hayır canım ilkinde 45 2 gün sonrakinde 104 çıktı ama bi daha yaptırmadım.yarın tekrarlıcam sonuçla birlikte gidicem doktora
cnm umud dunyasi iste umudumuzu yitirirsek istediklemize kavusamayiz ins olacak yurekten inananrim kizim hatirina olacak ins:43:
evelsi gun cok agladim subat yaklastikca icim yaniyor Allahim kimseye yasatmasin hamis kalirsam acim hafifleyecek gibime geliyor bebgim olurs kizimin pisikolojiside bozuk artik kendimden gectim onun icin istiyorum Allahim saglikli hayirli evlat yolla guzel Allahimmm
şubat ayında düşük mü yapmıştın canım nooldu şubatta? :50:
selam kızlar ben 2011 ekim annesiyim ama kızım eylül ayının 17 sine aramıza geli.çok güzel bi his kızlar.hepinize sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz temennisiyle.allah sağıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.:nazar::49:

sağol canım inşallah bizde 2013 eylül annelerine bunları yazarız:46::46::52::52::52:

kızlar beni yeni geldim aranıza............bu arada benim bebişin tarihi aynı zamanda benim doğum tarihim :) 03.09.:nazar::nazar:

Gurbetgüzelii canımm bizde gelmeyi bekliyoruz ama kısmet bakalım
adet tarihime 10 gün var daha.. al beni de al topikine :38: :49: :54:

Merhabalar sevgili eylül annecikleri :49: uzuun bir aradan sonra kk'ya böyle güzel bir şekilde dönmek nasipmiş :21:

Benim son adet tarihim 21 kasım ve doğum tarihi olarak hesaplamada 27 ağustos gözüküyor ama ağustos anneleri almış başını gitmiş.:10: Hem zaten ağustos hesaplaması sadece internet üzerinden bir şey. Allah inşallah sıkıntısız o günleri görmeyi nasip ederse bakalım asıl doğum ne zamana denk gelecek :49:
Şu anda 5 hafta 2 günlük hamileymişim. O kadar garip ki hala başkasından bahsediyormuşum gibi geliyor :1: Kan tahlili yaptırdım ama yazan değer >1500 sizinkilerden farklı sanırım bende yazan anlamadım da bir şey :26: Haftasonu bildiğimiz bir doktora gidicez ama önceki gün kılcal damar gibi çok ince bir kan geldi. Bebek rahime yerleşirken olabilirmiş yine de doktor tahlil verdi yarın inşallah buradaki hastanede onları yaptırıcam. Böyle bir durum yaşayan oldu mu arkadaşlar?

Bu arada ööyyyllee çok uykum geliyor ki günün 20 saati uyusam doymuyorum :52:

ayy ne çok özlemişim kk'yı :16: çenemin düşüklüğünden belli :17:

Günaydınlarrr...

Bende Eylül annesiyim. Son adet tarihim 27 Kasım.. Yaklaşık 2 yıldır korunmuyorduk ama olmadı ve en son aşılama yaptırdık. Şanslıydık, ilk denemede tuttu :))

Allah hepimize, olmayanşara da bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH..

KIZLAR ARAMIZA HOŞ GELDİNİZZZZZ.......Allah bebeklerimizi bize bağışlasınnnnn İnşallahh

Kizlar birlesmenin uzerinden tam 10. gunde dun gece 21.30 da gayet pembe beyaz akinti ile beraber lekem geldi ins bu yerlesmedir implasyon kanamasidir
bekleyip gorucez ins cumaya kadar devam etmesse cuma sabahi test yapip mujdeliycem sizi insALLAH
karnima ince agri girdi igne gibi batmalar oldu gece kramp girdi bacagima bide yatakda dönerken kasiklarim agridi dönemedim
Gurbet Güzelii valla senin yazdıklarını okuyunca heyecanlanıyrmmmm Ay canımmm yaaa ne zaman gelecek şu cuma hadi artık sende aramıza geeeeeeellllllll ben senin hamiş olduğunu düşünüyrm inanayrmmm kader arkadaşımmm

kızlar beni yeni geldim aranıza............bu arada benim bebişin tarihi aynı zamanda benim doğum tarihim :) 03.09.:nazar::nazar:

aramıza hoş geldin canımmm bu arada çok şanslısın
Allah analı babalı büyütsünn

şubat ayında düşük mü yapmıştın canım nooldu şubatta?
cnm temmuzda kalbi durdu bebebemin 2012 subatta dunyya gelecekti :(
Gurbetgüzelii canımm bizde gelmeyi bekliyoruz ama kısmet bakalım
adet tarihime 10 gün var daha.. al beni de al topikine :38: :49: :54:
ahhhhh cnmmm bir ben girebilsem
bu topige sizi almamak ne demek Allahim ins regl olmassiniz guzelimmm yaaaa
hosgeldin cnmmmmmm cok guzel benim de kizimin dogum gunune gelcek olurs sayetttt buna en cok kizim sevinecekkk
Gurbet Güzelii valla senin yazdıklarını okuyunca heyecanlanıyrmmmm Ay canımmm yaaa ne zaman gelecek şu cuma hadi artık sende aramıza geeeeeeellllllll ben senin hamiş olduğunu düşünüyrm inanayrmmm kader arkadaşımmm

ah guzelim ins bu y istedigim kadar hic istememistim guzelim yaaa ins olurrrrr:43:

Slm sizinle devam edemiycem ozur dilerim olmadi bu ayda bide 23. Gun regl oldum Allahim selamete cikar herseyin hayirlisini ver kizim icin istedim olmadi ocak ayinda insAllah:43::43::43:

Hosgeldin sefa geldin Allahim tamamina erdirdin yerlesme kanamadi adette iki gun once yada adet gunu pembe bir sekilde geluyor kahverengide olabilur az miktarda icini ferah tut sen bu gidisle kalb atisini bile gorursun cnm 6. Haftanin icinde olmus olacaksin yeniden gozun aydin guzelim

evet ben de öyle olduğunu sanıyorum ama acemilik işte telaş yaptık birden :17: Allah nasip ederse yaklaşık bi hafta sonra kalp atışlarını duyabilirmişim :49: çok teşekkürler en kısa zamanda sana da nasip olsun, hatta şu anda nasip olmuş olsun canım :16: sanırım topiğimizin en önden giden anne adayı benim, bu arada biz de listeye eklenmek istiyoruuzz :17:

Hadi hayirli uğurlu olsun annesi. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de hala başkasından bahsediyormuşuz gibi hissediyorum. Yalnız olmadığıma sevindim :) belki ultrasonda görmek işe yarar..

Çok teşekkür ederiz teyzesi :49: yok yok yalnız değilsin, inşallah hafta sonu görme imkanımız olacak o zaman anlıcam ki iki canlıyım :17:

inşallah inşallah dualarım seninle canım :49:

hoşgeldin canım aramıza..yavaş yavaş şenleniyor burası :52::52::52::52:

hoşbulduk canım, daha emin olmayanlar, haberi olmayanlar vardır yavaş yavaş çoşucaz :46:

ne kadar güzeell hayırlı olsun canımm :49:

KIZLAR ARAMIZA HOŞ GELDİNİZZZZZ.......Allah bebeklerimizi bize bağışlasınnnnn İnşallahh

amiiinnnn :49:

cnm temmuzda kalbi durdu bebebemin 2012 subatta dunyya gelecekti :(

ahhhhh cnmmm bir ben girebilsem
bu topige sizi almamak ne demek Allahim ins regl olmassiniz guzelimmm yaaaa

hosgeldin cnmmmmmm cok guzel benim de kizimin dogum gunune gelcek olurs sayetttt buna en cok kizim sevinecekkk

ah guzelim ins bu y istedigim kadar hic istememistim guzelim yaaa ins olurrrrr:43:

çok üzüldüümm :43: ama beterin beteri var canım ya, annem benden önceki hamileliğinde 9ay 10gün taşımış bebeğini ama doğuma 1-2 gün kala içeride melek olmuş :43: ne kadar zor ne kadar ağır hem manevi hem fiziksel:43: en azından tekrar tekrar hamile kalabilme ihtimalimiz var buna da şükür :49:

Slm sizinle devam edemiycem ozur dilerim olmadi bu ayda bide 23. Gun regl oldum Allahim selamete cikar herseyin hayirlisini ver kizim icin istedim olmadi ocak ayinda insAllah:43::43::43:

Her şeyde vardır bir hayır. Üzme kendini diycem ama biliyorum :( inşsllsh ocak ayında olur.

Canım senin mesajlarını takip ediyordum, hayırlısı böyleymiş demekki üzülme olurmu? Rabbim sizin için en hayırlı zamanda nasib etsin, ocak ayıda senin için en hayırlı olan zaman olsun ve 1 ay sonra güzel haberini alalım inşallah..

Kizlar kan testi sonucumu aldim evet hamileyim ama daha 1-2 haftalikmis degerlerim 38 cikti.. doktor daha yeni olmus dedi ve 2 haftaya tekrarlicaz kan testini
cok mutluyum rabbim insallah bu sefer sag salim Kucagima almayi nasip eder :49:

Onceden bir dusugum oldu insallah bu sefer sag salim kavusurumm. Benide araniza alin sat 29.11.11

Back
X